Kunci Gitar Happy Asmara - Pasukan Anti Prei



Capo di fret 2

(Intro) C G Am Em
        F G C Am F G C..

    C           G         Am        Em
pasukan anti prei budal nggolek rejeki
      F        C          Dm          G
kerjo wani rekoso ben uripku sesok mulyo..
     C       G          Am         Em
ra peduli omongan, tanggunganku bulanan
       F           C
anak bojo ro wongtuo
        Dm         G       C
kabeh kuwi semangatku.. kerjo..

  C                   G
kahanan uripku bedo karo impianku
       Am                   Em
durung biso nyenengku kabeh keluargaku
     F                 C
sing kepengen nglakoni urip kepenak
 Dm                         G
ayem tentrem bareng wongtuo bojo lan anak..

  C                     G
pacobaning urip kudu ikhlas tak lakoni
    Am                 Em
senajan roso meri kuwi ono ning ati
  F                 C
rejeki akeh sitik tetep tak syukuri
        Dm                   G           C
sing penting diparingi sehat lan nyembadani..

F          G               C         Am
 duh Gusti pangeran tulung paringi dalan..
       F           G         C
dinggo nyukupi.. kabeh kebutuhan..
F           G             C         Am
 pengen tak buktekke nek aku ra sepele..
    F         G          C
senajan kahanane koyo ngene..

(Chorus)
    C           G         Am        Em
pasukan anti prei budal nggolek rejeki
      F        C          Dm          G
kerjo wani rekoso ben uripku sesok mulyo..
     C       G          Am         Em
ra peduli omongan, tanggunganku bulanan
       F           C
anak bojo ro wongtuo
        Dm         G       C
kabeh kuwi semangatku.. kerjo..

   C                  G
pancen uwis garise uripe dewe-dewe
        Am                      Em
sugih kere ning ngarepe Gusti raono bedane
   F                    C
akehi sodaqoh'e senajan lagi ra nduwe
       Dm                      G
teko pasrah karo Gusti luwih gede balesane..

    C                G
di akehi dongane di akehi syukure
    Am
jarene wongtuo mbiyen
     Em
urip gur mampir ngombe
      F                   C
kulo nderek kersane ajeng pripun saene
     Dm                   G          C
mugi-mugi Gusti ngijabahi kabeh dongane..

F          G               C         Am
 duh Gusti pangeran tulung paringi dalan..
       F           G         C
dinggo nyukupi.. kabeh kebutuhan..
F           G             C         Am
 pengen tak buktekke nek aku ra sepele..
    F         G          C
senajan kahanane koyo ngene..

(Int.) C G Am Em
       F C Dm G
       C G Am Em
       F C Dm G C

(Chorus)
    C           G         Am        Em
pasukan anti prei budal nggolek rejeki
      F        C          Dm          G
kerjo wani rekoso ben uripku sesok mulyo..
     C       G          Am         Em
ra peduli omongan, tanggunganku bulanan
       F           C
anak bojo ro wongtuo
        Dm         G       C
kabeh kuwi semangatku.. kerjo..

    C           G         Am        Em
pasukan anti prei budal nggolek rejeki
      F        C          Dm          G
kerjo wani rekoso ben uripku sesok mulyo..
     C       G          Am         Em
ra peduli omongan, tanggunganku bulanan
       F           C
anak bojo ro wongtuo
        Dm         G       C
kabeh kuwi semangatku.. kerjo..



Happy Asmara - Pasukan Anti Prei

(Intro) D A Bm F#m
        G A D Bm G A D..

    D           A         Bm        F#m
pasukan anti prei budal nggolek rejeki
      G        D          Em          A
kerjo wani rekoso ben uripku sesok mulyo..
     D       A          Bm         F#m
ra peduli omongan, tanggunganku bulanan
       G           D
anak bojo ro wongtuo
        Em         A       D
kabeh kuwi semangatku.. kerjo..

  D                   A
kahanan uripku bedo karo impianku
       Bm                   F#m
durung biso nyenengku kabeh keluargaku
     G                 D
sing kepengen nglakoni urip kepenak
 Em                         A
ayem tentrem bareng wongtuo bojo lan anak..

  D                     A
pacobaning urip kudu ikhlas tak lakoni
    Bm                 F#m
senajan roso meri kuwi ono ning ati
  G                 D
rejeki akeh sitik tetep tak syukuri
        Em                   A           D
sing penting diparingi sehat lan nyembadani..

G          A               D         Bm
 duh Gusti pangeran tulung paringi dalan..
       G           A         D
dinggo nyukupi.. kabeh kebutuhan..
G           A             D         Bm
 pengen tak buktekke nek aku ra sepele..
    G         A          D
senajan kahanane koyo ngene..

(Chorus)
    D           A         Bm        F#m
pasukan anti prei budal nggolek rejeki
      G        D          Em          A
kerjo wani rekoso ben uripku sesok mulyo..
     D       A          Bm         F#m
ra peduli omongan, tanggunganku bulanan
       G           D
anak bojo ro wongtuo
        Em         A       D
kabeh kuwi semangatku.. kerjo..

   D                  A
pancen uwis garise uripe dewe-dewe
        Bm                      F#m
sugih kere ning ngarepe Gusti raono bedane
   G                    D
akehi sodaqoh'e senajan lagi ra nduwe
       Em                      A
teko pasrah karo Gusti luwih gede balesane..

    D                A
di akehi dongane di akehi syukure
    Bm
jarene wongtuo mbiyen
     F#m
urip gur mampir ngombe
      G                   D
kulo nderek kersane ajeng pripun saene
     Em                   A          D
mugi-mugi Gusti ngijabahi kabeh dongane..

G          A               D         Bm
 duh Gusti pangeran tulung paringi dalan..
       G           A         D
dinggo nyukupi.. kabeh kebutuhan..
G           A             D         Bm
 pengen tak buktekke nek aku ra sepele..
    G         A          D
senajan kahanane koyo ngene..

(Int.) D A Bm F#m
       G D Em A
       D A Bm F#m
       G D Em A D

(Chorus)
    D           A         Bm        F#m
pasukan anti prei budal nggolek rejeki
      G        D          Em          A
kerjo wani rekoso ben uripku sesok mulyo..
     D       A          Bm         F#m
ra peduli omongan, tanggunganku bulanan
       G           D
anak bojo ro wongtuo
        Em         A       D
kabeh kuwi semangatku.. kerjo..

    D           A         Bm        F#m
pasukan anti prei budal nggolek rejeki
      G        D          Em          A
kerjo wani rekoso ben uripku sesok mulyo..
     D       A          Bm         F#m
ra peduli omongan, tanggunganku bulanan
       G           D
anak bojo ro wongtuo
        Em         A       D
kabeh kuwi semangatku.. kerjo..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: