Kunci Gitar Happy Asmara - Pas Sayang Sayange



Capo di fret 7

(Intro) Am Dm E Am

Am        Em              F          C
 kowe ninggal aku pas aku sayang sayange
Am        Em                F
 kowe nggawe tatu jeru ning atiku..
               G
sing raiso tak lalekke..

(Chorus)
      Am                 Em
jane aku.. iseh tresno karo kowe..
  F                G               C
pengene uripku nganti tuwek karo kowe..
        Dm
nanging sayange kowe..
        Am
luwih milih arek kae..
         Dm              G           C
wis sakmene wae ra perlu tak perjuangke..

(Int.) C G Am Em F C Dm G

C         G           Am
 mbiyen kowe tak kandani..
    Em       Dm
ojo dolanan ati..
                    G
belajarlah menghargai..
  Am                       G
nanging.. kowe kuwi soyo suwi..
                  C
malah ra tau perduli..

C      G          Am
 opo kowe ora ngerti..
    Em         Dm
gedene tresno iki..
                  G
amung kanggo sliramu..
  Am                        G
tapi.. engkau kini malah pergi..
                   C
kucoba untuk mengerti..

Am        Em              F          C
 kowe ninggal aku pas aku sayang sayange
Am        Em                F
 kowe nggawe tatu jeru ning atiku..
               G
sing raiso tak lalekke..

(Chorus)
      Am                 Em
jane aku.. iseh tresno karo kowe..
  F                G               C
pengene uripku nganti tuwek karo kowe..
        Dm
nanging sayange kowe..
        Am
luwih milih arek kae..
         Dm              G           C
wis sakmene wae ra perlu tak perjuangke..

(Int.) C G Am Em F C Dm G

C      G          Am
 opo kowe ora ngerti..
    Em         Dm
gedene tresno iki..
                  G
amung kanggo sliramu..
  Am                        G
tapi.. engkau kini malah pergi..
                   C
kucoba untuk mengerti..

Am        Em              F          C
 kowe ninggal aku pas aku sayang sayange
Am        Em                F
 kowe nggawe tatu jeru ning atiku..
               G
sing raiso tak lalekke..

(Chorus)
      Am                 Em
jane aku.. iseh tresno karo kowe..
  F                G               C
pengene uripku nganti tuwek karo kowe..
        Dm
nanging sayange kowe..
        Am
luwih milih arek kae..
         Dm              G           C
wis sakmene wae ra perlu tak perjuangke..



Happy Asmara - Pas Sayang Sayange

(Intro) Em Am B Em

Em        Bm              C          G
 kowe ninggal aku pas aku sayang sayange
Em        Bm                C
 kowe nggawe tatu jeru ning atiku..
               D
sing raiso tak lalekke..

(Chorus)
      Em                 Bm
jane aku.. iseh tresno karo kowe..
  C                D               G
pengene uripku nganti tuwek karo kowe..
        Am
nanging sayange kowe..
        Em
luwih milih arek kae..
         Am              D           G
wis sakmene wae ra perlu tak perjuangke..

(Int.) G D Em Bm C G Am D

G         D           Em
 mbiyen kowe tak kandani..
    Bm       Am
ojo dolanan ati..
                    D
belajarlah menghargai..
  Em                       D
nanging.. kowe kuwi soyo suwi..
                  G
malah ra tau perduli..

G      D          Em
 opo kowe ora ngerti..
    Bm         Am
gedene tresno iki..
                  D
amung kanggo sliramu..
  Em                        D
tapi.. engkau kini malah pergi..
                   G
kucoba untuk mengerti..

Em        Bm              C          G
 kowe ninggal aku pas aku sayang sayange
Em        Bm                C
 kowe nggawe tatu jeru ning atiku..
               D
sing raiso tak lalekke..

(Chorus)
      Em                 Bm
jane aku.. iseh tresno karo kowe..
  C                D               G
pengene uripku nganti tuwek karo kowe..
        Am
nanging sayange kowe..
        Em
luwih milih arek kae..
         Am              D           G
wis sakmene wae ra perlu tak perjuangke..

(Int.) G D Em Bm C G Am D

G      D          Em
 opo kowe ora ngerti..
    Bm         Am
gedene tresno iki..
                  D
amung kanggo sliramu..
  Em                        D
tapi.. engkau kini malah pergi..
                   G
kucoba untuk mengerti..

Em        Bm              C          G
 kowe ninggal aku pas aku sayang sayange
Em        Bm                C
 kowe nggawe tatu jeru ning atiku..
               D
sing raiso tak lalekke..

(Chorus)
      Em                 Bm
jane aku.. iseh tresno karo kowe..
  C                D               G
pengene uripku nganti tuwek karo kowe..
        Am
nanging sayange kowe..
        Em
luwih milih arek kae..
         Am              D           G
wis sakmene wae ra perlu tak perjuangke..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: