Kunci Gitar Happy Asmara - Paringono Sabar



Capo di fret 1

(Intro) C F Dm G..

 C          G       Am
opo koe wis ora kelingan..
     F         G        C
karo janjimu naliko pacaran..
   Dm           G
ra bakal ninggalke..
         Em       A
senadyan akeh pacoban..
        Dm
angon roso sayang
       G         C
nganti ing pelaminan..

      C            G        Am
jebul janjimu.. ra biso digugu..
        F         G           C
wis tak pasrahke urip lan matiku..
Dm         G         Em           A
janjimu mbiyen.. ora bakal ninggalke..
        Dm              G         C
nanging nyatane janjimu amung ing lambe..

(Chorus)
       F        G             Em
duh Gusti.. senadyan sampun bubar..
  A       Dm
paringono sabar..
        G             C
Gusti ampun.. ngantos ambyar..
     F             G          Em
lakonku.. sing wis kesel berjuang..
         A       Dm
sing wis kebacut sayang
      G             C
tapi aku dia tinggalkan..

(Int.) F  G  C Em Am A  
       Dm  G  C

      C            G        Am
jebul janjimu.. ra biso digugu..
        F         G           C
wis tak pasrahke urip lan matiku..
Dm         G         Em           A
janjimu mbiyen.. ora bakal ninggalke..
        Dm              G         C
nanging nyatane janjimu amung ing lambe..

(Chorus)
       F        G             Em
duh Gusti.. senadyan sampun bubar..
  A       Dm
paringono sabar..
        G             C
Gusti ampun.. ngantos ambyar..
     F             G          Em
lakonku.. sing wis kesel berjuang..
         A       Dm
sing wis kebacut sayang
      G             C
tapi aku dia tinggalkan..

       F        G             Em
duh Gusti.. senadyan sampun bubar..
  A       Dm
paringono sabar..
        G             C
Gusti ampun.. ngantos ambyar..
     F             G          Em
lakonku.. sing wis kesel berjuang..
         A       Dm
sing wis kebacut sayang
      G             C
tapi aku dia tinggalkan..



Happy Asmara - Paringono Sabar

(Intro) C# F# D#m G#..

 C#         G#      A#m
opo koe wis ora kelingan..
     F#        G#       C#
karo janjimu naliko pacaran..
   D#m          G#
ra bakal ninggalke..
         Fm       A#
senadyan akeh pacoban..
        D#m
angon roso sayang
       G#        C#
nganti ing pelaminan..

      C#           G#       A#m
jebul janjimu.. ra biso digugu..
        F#        G#          C#
wis tak pasrahke urip lan matiku..
D#m        G#        Fm           A#
janjimu mbiyen.. ora bakal ninggalke..
        D#m             G#        C#
nanging nyatane janjimu amung ing lambe..

(Chorus)
       F#       G#            Fm
duh Gusti.. senadyan sampun bubar..
  A#      D#m
paringono sabar..
        G#            C#
Gusti ampun.. ngantos ambyar..
     F#            G#         Fm
lakonku.. sing wis kesel berjuang..
         A#      D#m
sing wis kebacut sayang
      G#            C#
tapi aku dia tinggalkan..

(Int.) F#  G#  C# Fm A#m A# 
       D#m  G#  C#

      C#           G#       A#m
jebul janjimu.. ra biso digugu..
        F#        G#          C#
wis tak pasrahke urip lan matiku..
D#m        G#        Fm           A#
janjimu mbiyen.. ora bakal ninggalke..
        D#m             G#        C#
nanging nyatane janjimu amung ing lambe..

(Chorus)
       F#       G#            Fm
duh Gusti.. senadyan sampun bubar..
  A#      D#m
paringono sabar..
        G#            C#
Gusti ampun.. ngantos ambyar..
     F#            G#         Fm
lakonku.. sing wis kesel berjuang..
         A#      D#m
sing wis kebacut sayang
      G#            C#
tapi aku dia tinggalkan..

       F#       G#            Fm
duh Gusti.. senadyan sampun bubar..
  A#      D#m
paringono sabar..
        G#            C#
Gusti ampun.. ngantos ambyar..
     F#            G#         Fm
lakonku.. sing wis kesel berjuang..
         A#      D#m
sing wis kebacut sayang
      G#            C#
tapi aku dia tinggalkan..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: