Kunci Gitar Happy Asmara - OTW Ojo Takon Wae



Capo di fret 4

Am F         C G
    OTW mas..
Am
nyesel to rasakno
F                 C
nopo saiki kowe moro rene meneh
        G
takon takon wae

(Intro) Am F G C..

                  G
ojo takon takon wae mas
                         C
yo saiki aku wis nduwe pacar..
                    G
opo durung puas toh nyakiti
                             C
untung mbiyen aku ra bunuh diri

(Chorus)
F             C
OTW mas Ojo Takon Takon Wae
    G
aku wes nduwe pacar..
                C
barik setia lan sayang..

  F
biyen aku cinta,
      C
cinta mati sampean
        G
nanging tego atimu..
                   C
selingkuh nyakiti aku, mas mas..

                     G
jangan tanya tanya lagi mas
                        C
ya sekarang aku sudah bahagia
                    G
kenapa dulu kau tinggalin
                            C
untung saja aku nggak bunuh diri

(Chorus)
F             C
OTW mas Ojo Takon Takon Wae
    G
aku wes nduwe pacar..
                C
barik setia lan sayang..

  F
biyen aku cinta,
      C
cinta mati sampean
        G
nanging tego atimu..
                   Am F G Am
selingkuh nyakiti aku

(Int.) F G Am
       Am F C G

Am
nyesel to rasakno
F                 C
nopo saiki kowe moro rene meneh
        G
takon takon wae

(Intro) Am F G C..

                  G
ojo takon takon wae mas
                         C
yo saiki aku wis nduwe pacar..
                    G
opo durung puas toh nyakiti
                             C
untung mbiyen aku ra bunuh diri

(Chorus)
F             C
OTW mas Ojo Takon Takon Wae
    G
aku wes nduwe pacar..
                C
barik setia lan sayang..

  F
biyen aku cinta,
      C
cinta mati sampean
        G
nanging tego atimu.. mas mas..

F             C
OTW mas Ojo Takon Takon Wae
    G
aku wes nduwe pacar..
                C
barik setia lan sayang..

  F
biyen aku cinta,
      C
cinta mati sampean
        G
nanging tego atimu..
                   C
selingkuh nyakiti aku, mas mas..



Happy Asmara - OTW Ojo Takon Wae

C#m A         E B
     OTW mas..
C#m
nyesel to rasakno
A                 E
nopo saiki kowe moro rene meneh
        B
takon takon wae

(Intro) C#m A B E..

                  B
ojo takon takon wae mas
                         E
yo saiki aku wis nduwe pacar..
                    B
opo durung puas toh nyakiti
                             E
untung mbiyen aku ra bunuh diri

(Chorus)
A             E
OTW mas Ojo Takon Takon Wae
    B
aku wes nduwe pacar..
                E
barik setia lan sayang..

  A
biyen aku cinta,
      E
cinta mati sampean
        B
nanging tego atimu..
                   E
selingkuh nyakiti aku, mas mas..

                     B
jangan tanya tanya lagi mas
                        E
ya sekarang aku sudah bahagia
                    B
kenapa dulu kau tinggalin
                            E
untung saja aku nggak bunuh diri

(Chorus)
A             E
OTW mas Ojo Takon Takon Wae
    B
aku wes nduwe pacar..
                E
barik setia lan sayang..

  A
biyen aku cinta,
      E
cinta mati sampean
        B
nanging tego atimu..
                   C#m A B C#m
selingkuh nyakiti aku

(Int.) A B C#m
       C#m A E B

C#m
nyesel to rasakno
A                 E
nopo saiki kowe moro rene meneh
        B
takon takon wae

(Intro) C#m A B E..

                  B
ojo takon takon wae mas
                         E
yo saiki aku wis nduwe pacar..
                    B
opo durung puas toh nyakiti
                             E
untung mbiyen aku ra bunuh diri

(Chorus)
A             E
OTW mas Ojo Takon Takon Wae
    B
aku wes nduwe pacar..
                E
barik setia lan sayang..

  A
biyen aku cinta,
      E
cinta mati sampean
        B
nanging tego atimu.. mas mas..

A             E
OTW mas Ojo Takon Takon Wae
    B
aku wes nduwe pacar..
                E
barik setia lan sayang..

  A
biyen aku cinta,
      E
cinta mati sampean
        B
nanging tego atimu..
                   E
selingkuh nyakiti aku, mas mas..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: