Kunci Gitar Happy Asmara - Ojo Geton



Capo di fret 2

(Intro) C  G  F  C G
        C  G  F G C

   C      G          Am
saiki.. kowe oleh nyiakke..
      F                       G
tresnoku.. sing tulus kanggo awakmu..
      Em
kowe oleh ngguyu..
  E         Am
diatas penderitaanku..
       F          G          C
tapi kelingono karma menunggumu..

    Am          Em
derita yang aku rasa
    F          C
ketika ku bersamamu
      Am        Em
semua kan ada balasnya
       F                 G
takkan bisa.. kau hindarinya..

(Chorus)
          C          G
yen sok emben kowe geton..
      Am       G
ojo bali karo aku
       F       Em
mergo iso wae aku..
        Dm         G
wes bahagia ro liyane..

          C          G
yen sok emben kowe susah..
      Am          G
ojo kelingan salahmu
      F          Em
belajaro tekan masa lalu
         Dm
yen kowe iso..
     G           C
dadi sing luwih apik..

(Int.) C G Am G F Em Dm G
       C G Am G F Em Dm G C G

   C      G          Am
saiki.. kowe oleh nyiakke..
      F                       G
tresnoku.. sing tulus kanggo awakmu..
      Em
kowe oleh ngguyu..
  E         Am
diatas penderitaanku..
       F          G          C
tapi kelingono karma menunggumu..

    Am          Em
derita yang aku rasa
    F          C
ketika ku bersamamu
      Am        Em
semua kan ada balasnya
       F                 G
takkan bisa.. kau hindarinya..

(Chorus)
          C          G
yen sok emben kowe geton..
      Am       G
ojo bali karo aku
       F       Em
mergo iso wae aku..
        Dm         G
wes bahagia ro liyane..

          C          G
yen sok emben kowe susah..
      Am          G
ojo kelingan salahmu
      F          Em
belajaro tekan masa lalu
         Dm
yen kowe iso..
     G           C
dadi sing luwih apik..

(Chorus) (Overtone)
          D          A
yen sok emben kowe geton..
      Bm       A
ojo bali karo aku
       G       F#m
mergo iso wae aku..
        Em         A
wes bahagia ro liyane..

          D          A
yen sok emben kowe susah..
      Bm          A
ojo kelingan salahmu
      G          F#m
belajaro tekan masa lalu
         Em
yen kowe iso..
     A           D
dadi sing luwih apik..
  Em                A       D
sebenarnya ku masih mencintai.. 



Happy Asmara - Ojo Geton

(Intro) D  A  G  D A
        D  A  G A D

   D      A          Bm
saiki.. kowe oleh nyiakke..
      G                       A
tresnoku.. sing tulus kanggo awakmu..
      F#m
kowe oleh ngguyu..
  F#        Bm
diatas penderitaanku..
       G          A          D
tapi kelingono karma menunggumu..

    Bm          F#m
derita yang aku rasa
    G          D
ketika ku bersamamu
      Bm        F#m
semua kan ada balasnya
       G                 A
takkan bisa.. kau hindarinya..

(Chorus)
          D          A
yen sok emben kowe geton..
      Bm       A
ojo bali karo aku
       G       F#m
mergo iso wae aku..
        Em         A
wes bahagia ro liyane..

          D          A
yen sok emben kowe susah..
      Bm          A
ojo kelingan salahmu
      G          F#m
belajaro tekan masa lalu
         Em
yen kowe iso..
     A           D
dadi sing luwih apik..

(Int.) D A Bm A G F#m Em A
       D A Bm A G F#m Em A D A

   D      A          Bm
saiki.. kowe oleh nyiakke..
      G                       A
tresnoku.. sing tulus kanggo awakmu..
      F#m
kowe oleh ngguyu..
  F#        Bm
diatas penderitaanku..
       G          A          D
tapi kelingono karma menunggumu..

    Bm          F#m
derita yang aku rasa
    G          D
ketika ku bersamamu
      Bm        F#m
semua kan ada balasnya
       G                 A
takkan bisa.. kau hindarinya..

(Chorus)
          D          A
yen sok emben kowe geton..
      Bm       A
ojo bali karo aku
       G       F#m
mergo iso wae aku..
        Em         A
wes bahagia ro liyane..

          D          A
yen sok emben kowe susah..
      Bm          A
ojo kelingan salahmu
      G          F#m
belajaro tekan masa lalu
         Em
yen kowe iso..
     A           D
dadi sing luwih apik..

(Chorus) (Overtone)
          E          B
yen sok emben kowe geton..
      C#m      B
ojo bali karo aku
       A       G#m
mergo iso wae aku..
        F#m        B
wes bahagia ro liyane..

          E          B
yen sok emben kowe susah..
      C#m         B
ojo kelingan salahmu
      A          G#m
belajaro tekan masa lalu
         F#m
yen kowe iso..
     B           E
dadi sing luwih apik..
  F#m               B       E
sebenarnya ku masih mencintai.. 
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: