Kunci Gitar Happy Asmara - Ojo Dadi Pecundang



Capo di fret 4

(Intro) Am F C E

Am                 F
 ojo tau dadi pecundang..
                             C
mergo kelangan wong sing tok sayang..
                E              Am
iseh akeh konco sing ning mburimu..
                        F
dadi wong ojo goblok mencinta
                    C
putus cinta ora masalah..
      E
kowe ojo lemah..

          Am
mending balik kanan wae
                     F
rene kumpul bareng konco koncone
                       C
timbang kowe mikir dek'e..
             E
malah soyo mumet ndas'e..
       Am
di larani bola bali
                    F
nanging ngopo kowe iseh bertahan..
                     C
pancen kowe goblok tenan..
                  E
mending golek tresno sing liyan..

(Reff)
Am                 F
 ojo tau dadi pecundang..
                             C
mergo kelangan wong sing tok sayang..
                E              Am
iseh akeh konco sing ning mburimu..
                        F
dadi wong ojo goblok mencinta
                    C
putus cinta ora masalah..
      E
kowe ojo lemah..

       Am
yen perjuanganmu wes ra di gagas
      F
tresnomu nggo dek'e ora terbalas
        C
mending tinggalno..
              E
ojo goblok mergo tresno..

        Am
percuma wae tok pertahanke..
                F
mergo dekne wes gandeng karo tresno liyane
           C
konco mung iso ngandani..
             E
nek kowe panggah ngeyel..
         (Am)
yowes modaro..

(Int.) Am F C E
       Am F C E

(Reff)
Am                 F
 ojo tau dadi pecundang..
                             C
mergo kelangan wong sing tok sayang..
                E              Am
iseh akeh konco sing ning mburimu..
                        F
dadi wong ojo goblok mencinta
                    C
putus cinta ora masalah..
      E
kowe ojo lemah..

(Outro) Am F C E



Happy Asmara - Ojo Dadi Pecundang

(Intro) C#m A E G#

C#m                A
 ojo tau dadi pecundang..
                             E
mergo kelangan wong sing tok sayang..
                G#             C#m
iseh akeh konco sing ning mburimu..
                        A
dadi wong ojo goblok mencinta
                    E
putus cinta ora masalah..
      G#
kowe ojo lemah..

          C#m
mending balik kanan wae
                     A
rene kumpul bareng konco koncone
                       E
timbang kowe mikir dek'e..
             G#
malah soyo mumet ndas'e..
       C#m
di larani bola bali
                    A
nanging ngopo kowe iseh bertahan..
                     E
pancen kowe goblok tenan..
                  G#
mending golek tresno sing liyan..

(Reff)
C#m                A
 ojo tau dadi pecundang..
                             E
mergo kelangan wong sing tok sayang..
                G#             C#m
iseh akeh konco sing ning mburimu..
                        A
dadi wong ojo goblok mencinta
                    E
putus cinta ora masalah..
      G#
kowe ojo lemah..

       C#m
yen perjuanganmu wes ra di gagas
      A
tresnomu nggo dek'e ora terbalas
        E
mending tinggalno..
              G#
ojo goblok mergo tresno..

        C#m
percuma wae tok pertahanke..
                A
mergo dekne wes gandeng karo tresno liyane
           E
konco mung iso ngandani..
             G#
nek kowe panggah ngeyel..
         (C#m)
yowes modaro..

(Int.) C#m A E G#
       C#m A E G#

(Reff)
C#m                A
 ojo tau dadi pecundang..
                             E
mergo kelangan wong sing tok sayang..
                G#             C#m
iseh akeh konco sing ning mburimu..
                        A
dadi wong ojo goblok mencinta
                    E
putus cinta ora masalah..
      G#
kowe ojo lemah..

(Outro) C#m A E G#

Chord Happy Asmara

Chord Happy Asmara - Ojo Dadi Pecundang

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :