Kunci Gitar Happy Asmara - Ninggal Tatu



(Intro) C G Am Em F C Dm G
        C G Am Em F C Dm  G..

C             G
nengopo ra crito
    Am          Em
yen kowe wis ra tresno
F               C
neng kowe malah lungo
    Dm            G
ninggal tatu ning dodo
Am      Em     F         C
rasane ati iki koyo keno mowo
Am             Em
bareng wis ngerti..
        F           G
ning mburiku kowe ngliyo..

C           G
janjine ngancani
    Am      Em
nganti tekane pati
     F       C
ning nyatane janjimu
     Dm        G
kuwi mung kari janji
Am       Em        F         C
panase geni.. ra koyo panase ati
Am          Em
sakwise ngerti
          F      G
kowe ning aku ngapusi..

(Chorus)
C          G
kowe tak sayang-sayang
Am      Em
saiki malah ngilang
F          C
tresnamu karo aku
  Dm        G
kuwi mung kiasan
C          G
kowe tak gadang-gadang
Am       Em
tegane gawe wirang
F          C
anggonku labuh kowe
 Dm        G
opo iseh kurang..

(Int.) C G Am Em F C Dm G
       Am Em F C Am Em F  G..

C             G
nengopo ra crito
    Am          Em
yen kowe wis ra tresno
F               C
neng kowe malah lungo
    Dm            G
ninggal tatu ning dodo
Am      Em     F         C
rasane ati iki koyo keno mowo
Am             Em
bareng wis ngerti..
        F           G
ning mburiku kowe ngliyo..

C           G
janjine ngancani
    Am      Em
nganti tekane pati
     F       C
ning nyatane janjimu
     Dm        G
kuwi mung kari janji
Am       Em        F         C
panase geni.. ra koyo panase ati
Am          Em
sakwise ngerti
          F      G
kowe ning aku ngapusi..

(Chorus)
C          G
kowe tak sayang-sayang
Am      Em
saiki malah ngilang
F          C
tresnamu karo aku
  Dm        G
kuwi mung kiasan
C          G
kowe tak gadang-gadang
Am       Em
tegane gawe wirang
F          C
anggonku labuh kowe
 Dm        G
opo iseh kurang..

(Outro) C G Am Em F Em Dm G C..



Happy Asmara - Ninggal Tatu

(Intro) A E F#m C#m D A Bm E
        A E F#m C#m D A Bm  E..

A             E
nengopo ra crito
    F#m         C#m
yen kowe wis ra tresno
D               A
neng kowe malah lungo
    Bm            E
ninggal tatu ning dodo
F#m     C#m    D         A
rasane ati iki koyo keno mowo
F#m            C#m
bareng wis ngerti..
        D           E
ning mburiku kowe ngliyo..

A           E
janjine ngancani
    F#m     C#m
nganti tekane pati
     D       A
ning nyatane janjimu
     Bm        E
kuwi mung kari janji
F#m      C#m       D         A
panase geni.. ra koyo panase ati
F#m         C#m
sakwise ngerti
          D      E
kowe ning aku ngapusi..

(Chorus)
A          E
kowe tak sayang-sayang
F#m     C#m
saiki malah ngilang
D          A
tresnamu karo aku
  Bm        E
kuwi mung kiasan
A          E
kowe tak gadang-gadang
F#m      C#m
tegane gawe wirang
D          A
anggonku labuh kowe
 Bm        E
opo iseh kurang..

(Int.) A E F#m C#m D A Bm E
       F#m C#m D A F#m C#m D  E..

A             E
nengopo ra crito
    F#m         C#m
yen kowe wis ra tresno
D               A
neng kowe malah lungo
    Bm            E
ninggal tatu ning dodo
F#m     C#m    D         A
rasane ati iki koyo keno mowo
F#m            C#m
bareng wis ngerti..
        D           E
ning mburiku kowe ngliyo..

A           E
janjine ngancani
    F#m     C#m
nganti tekane pati
     D       A
ning nyatane janjimu
     Bm        E
kuwi mung kari janji
F#m      C#m       D         A
panase geni.. ra koyo panase ati
F#m         C#m
sakwise ngerti
          D      E
kowe ning aku ngapusi..

(Chorus)
A          E
kowe tak sayang-sayang
F#m     C#m
saiki malah ngilang
D          A
tresnamu karo aku
  Bm        E
kuwi mung kiasan
A          E
kowe tak gadang-gadang
F#m      C#m
tegane gawe wirang
D          A
anggonku labuh kowe
 Bm        E
opo iseh kurang..

(Outro) A E F#m C#m D C#m Bm E A..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: