Kunci Gitar Happy Asmara - Ngusuki Gegermu



(Intro) C F G C G/B Am
        Dm G C

C                     F
 tresnomu trahe ampuh tenan..
G                    C
 sing iso ngambrukke atiku..
C                    F
 esem manismu sing nggarai..
G               C
 ngambyarne ati iki..

C                     F
 tatapanmu pancen menggudo..
G                        C
 sing nggarai ngrontokne dodo..
C                F
 ora iso.. tresnoku ilang..
G                 C
 amung kowe sing tak sayang..

(Intro) Dm G C

(Chorus)
          F                       G
aku ora tahan.. nyawang kowe klemahan..
            C
pingine tak sanding
                       Am
tak bisik'i pas ning siseh kuping
           Dm
terus kowe tak sayang..
     G                  C
karo tanganku ngusuki gegermu..

          F                       G
aku ora tahan.. nyawang kowe klemahan..
            C
pingine tak sanding
          Em           Am
tak bisik'i pas ning siseh kuping
           Dm
terus kowe tak sayang..
       G                   C
karo tanganku ngusuki gegermu..

          F     G              C
gek ndang turu.. meremno mripatmu..
          F     G              C
gek ndang turu.. terus impekno aku..

(Int.) F G Em Am
       Dm G C

C                     F
 tatapanmu pancen menggudo..
G                        C
 sing nggarai ngrontokne dodo..
C                F
 ora iso.. tresnoku ilang..
G                 C
 amung kowe sing tak sayang..

(Intro) Dm G C

(Chorus)
          F                       G
aku ora tahan.. nyawang kowe klemahan..
            C
pingine tak sanding
                       Am
tak bisik'i pas ning siseh kuping
           Dm
terus kowe tak sayang..
     G                  C
karo tanganku ngusuki gegermu..

          F                       G
aku ora tahan.. nyawang kowe klemahan..
            C
pingine tak sanding
          Em           Am
tak bisik'i pas ning siseh kuping
           Dm
terus kowe tak sayang..
       G                   C
karo tanganku ngusuki gegermu..

          F     G              C
gek ndang turu.. meremno mripatmu..
          F     G              C
gek ndang turu.. terus impekno aku..

(Outro) Dm G C..



Happy Asmara - Ngusuki Gegermu

(Intro) B E F# B F#/A# G#m
        C#m F# B

B                     E
 tresnomu trahe ampuh tenan..
F#                   B
 sing iso ngambrukke atiku..
B                    E
 esem manismu sing nggarai..
F#              B
 ngambyarne ati iki..

B                     E
 tatapanmu pancen menggudo..
F#                       B
 sing nggarai ngrontokne dodo..
B                E
 ora iso.. tresnoku ilang..
F#                B
 amung kowe sing tak sayang..

(Intro) C#m F# B

(Chorus)
          E                       F#
aku ora tahan.. nyawang kowe klemahan..
            B
pingine tak sanding
                       G#m
tak bisik'i pas ning siseh kuping
           C#m
terus kowe tak sayang..
     F#                 B
karo tanganku ngusuki gegermu..

          E                       F#
aku ora tahan.. nyawang kowe klemahan..
            B
pingine tak sanding
          D#m          G#m
tak bisik'i pas ning siseh kuping
           C#m
terus kowe tak sayang..
       F#                  B
karo tanganku ngusuki gegermu..

          E     F#             B
gek ndang turu.. meremno mripatmu..
          E     F#             B
gek ndang turu.. terus impekno aku..

(Int.) E F# D#m G#m
       C#m F# B

B                     E
 tatapanmu pancen menggudo..
F#                       B
 sing nggarai ngrontokne dodo..
B                E
 ora iso.. tresnoku ilang..
F#                B
 amung kowe sing tak sayang..

(Intro) C#m F# B

(Chorus)
          E                       F#
aku ora tahan.. nyawang kowe klemahan..
            B
pingine tak sanding
                       G#m
tak bisik'i pas ning siseh kuping
           C#m
terus kowe tak sayang..
     F#                 B
karo tanganku ngusuki gegermu..

          E                       F#
aku ora tahan.. nyawang kowe klemahan..
            B
pingine tak sanding
          D#m          G#m
tak bisik'i pas ning siseh kuping
           C#m
terus kowe tak sayang..
       F#                  B
karo tanganku ngusuki gegermu..

          E     F#             B
gek ndang turu.. meremno mripatmu..
          E     F#             B
gek ndang turu.. terus impekno aku..

(Outro) C#m F# B..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: