Kunci Gitar Happy Asmara - Ngobong Ati



(Intro) F  Am  G Em Am

    Am    Em        Am
kuatno.. isun.. kuatno..
      Am              Dm
nglakoni urip koyo gedigi..
     F              Am
sabendino.. di loro ati..
     G    Em        Am
koyo dudu laki lan rabi..

    Am    Em        Am
kuatno.. isun.. kuatno..
      Am              Dm
nglakoni urip koyo gedigi..
     F              Am
sabendino.. di loro ati..
     G    Em        Am
koyo dudu laki lan rabi..

(Chorus)
     Am                     Dm
isun sing ngiro bakale koyo gedigi
      F                  Am
katon tulus welas tibane ngapusi
            Am
sampek wong tuwek
                Dm
pesene sing sun anggepi..
        G        Em         Am
nyatane bener saiki ngobong ati..

          Am...
isun sing ngiro
            Am...
sampek wong tuwek
          Am...
isun sing ngiro
            Am...
sampek wong tuwek

    Am   Em       Am
kuatno.. isun.. kuatno..
      Am              Dm
nglakoni urip koyo gedigi..
     F              Am
sabendino.. di loro ati..
     G    Em        Am
koyo dudu laki lan rabi..

     Am       Em       Am
isun lan riko akeh cobane..
     Am                 Dm
mulo wong tuwek bener omonge..
     F           Am
gulo jowo rasane peru..
       G    Em     Am
gudo ciloko akehe sewu..

(Chorus)
     Am                     Dm
isun sing ngiro bakale koyo gedigi
      F                  Am
katon tulus welas tibane ngapusi
            Am
sampek wong tuwek
                Dm
pesene sing sun anggepi..
        G        Em         Am
nyatane bener saiki ngobong ati..

          Am...
isun sing ngiro
            Am...
sampek wong tuwek
          Am...
isun sing ngiro
            Am...
sampek wong tuwek
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: