Kunci Gitar Happy Asmara - Ngempet Tresno



(Intro) C G Am G
        F Em Dm G..

  C               G       Am         Em
netes.. eluh ning pipiku iki nyerita'ke..
     F           Em         Dm        G
loro ning njero atiku mergo mikirke kowe..
 C            G        Am         Em
abot.. rosone yo kudu iso ngelalekke ..
       F          Em
wes kadung jeru roso sayangku
Dm          G
meng teko kowe..

   F       G          Em            Am
tambah.. perih.. kowe seng tak karepke..
  F           G           C
nanging.. wes ono seng nduwe..

(Chorus)
     C        G
aku mbesok nyawang..
    Am       G
ora iso nduweni ..
      F             Em
tresnaku ra mbok trimo..
    Dm       G
aku keloro loro..

     C       G
aku mbesok nangis..
        Am          G
ngambek ning njero ati..
      F           Em
mergo kebacut tresno..
     Dm    G            C
kowe malah milih wong liyo..

(Int.) Am F Dm G
       Am F Dm G

  C               G       Am         Em
netes.. eluh ning pipiku iki nyerita'ke..
     F           Em         Dm        G
loro ning njero atiku mergo mikirke kowe..
 C            G        Am         Em
abot.. rosone yo kudu iso ngelalekke ..
       F          Em
wes kadung jeru roso sayangku
Dm          G
meng teko kowe..

   F       G          Em            Am
tambah.. perih.. kowe seng tak karepke..
  F           G           C
nanging.. wes ono seng nduwe..

(Chorus)
     C        G
aku mbesok nyawang..
    Am       G
ora iso nduweni ..
      F             Em
tresnaku ra mbok trimo..
    Dm       G
aku keloro loro..

     C       G
aku mbesok nangis..
        Am          G
ngambek ning njero ati..
      F           Em
mergo kebacut tresno..
     Dm    G            C
kowe malah milih wong liyo..

     C        G
aku mbesok nyawang..
    Am       G
ora iso nduweni ..
      F             Em
tresnaku ra mbok trimo..
    Dm       G
aku keloro loro..

     C       G
aku mbesok nangis..
        Am          G
ngambek ning njero ati..
      F           Em
mergo kebacut tresno..
     Dm    G            C
kowe malah milih wong liyo..
    F            G            C
keloro loro kowe milih wong liyo..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: