Kunci Gitar Happy Asmara - Mending Lungo



Capo di fret 2

(Intro) C F Dm G

 C          F        G       C
uwis cukup.. nggonmu natoni atiku..
 Dm        G     Em           Am
ibarate mlaku.. iso kesandung watu..
 Dm                   G
ora popo pancene kuwi salahku..

 C          F     G         C
ojo nganti.. mbaleni bodoku iki..
Dm   G           Em          Am
 jebule aku mung nggo pelampiasanmu
 Dm                     G
uwis ajur wis kebacut dadi bubur
           C
aku tak mundur..

(Chorus)
               F
kowe ngomong wegah..
              G
jamane mbiyen kenalan
         C
aku percoyo..
A                Dm
 suwe suwe aku weruh dewe
        G                 C
yen dirimu.. iseh ono bojone..
              F               G
rogomu ning kene.. atimu ning kono..
          C
aku ra trimo..
A            Dm
 mending aku lungo..
                G
timbang nyonggo duso..
        C
aku wis lilo..

(Int.) Am  Em  Dm G Em Am
       Dm G C

 C          F     G         C
ojo nganti.. mbaleni bodoku iki..
Dm   G           Em          Am
 jebule aku mung nggo pelampiasanmu
 Dm                     G
uwis ajur wis kebacut dadi bubur
           C
aku tak mundur..

(Chorus)
               F
kowe ngomong wegah..
              G
jamane mbiyen kenalan
         C
aku percoyo..
A                Dm
 suwe suwe aku weruh dewe
        G                 C
yen dirimu.. iseh ono bojone..
              F               G
rogomu ning kene.. atimu ning kono..
          C
aku ra trimo..
A            Dm
 mending aku lungo..
                G
timbang nyonggo duso..
        C
aku wis lilo..

A            Dm
 mending aku lungo..
                  G
timbang nyonggo duso..
        C
aku wis lilo..



Happy Asmara - Mending Lungo

(Intro) D G Em A

 D          G        A       D
uwis cukup.. nggonmu natoni atiku..
 Em        A     F#m          Bm
ibarate mlaku.. iso kesandung watu..
 Em                   A
ora popo pancene kuwi salahku..

 D          G     A         D
ojo nganti.. mbaleni bodoku iki..
Em   A           F#m         Bm
 jebule aku mung nggo pelampiasanmu
 Em                     A
uwis ajur wis kebacut dadi bubur
           D
aku tak mundur..

(Chorus)
               G
kowe ngomong wegah..
              A
jamane mbiyen kenalan
         D
aku percoyo..
B                Em
 suwe suwe aku weruh dewe
        A                 D
yen dirimu.. iseh ono bojone..
              G               A
rogomu ning kene.. atimu ning kono..
          D
aku ra trimo..
B            Em
 mending aku lungo..
                A
timbang nyonggo duso..
        D
aku wis lilo..

(Int.) Bm  F#m  Em A F#m Bm
       Em A D

 D          G     A         D
ojo nganti.. mbaleni bodoku iki..
Em   A           F#m         Bm
 jebule aku mung nggo pelampiasanmu
 Em                     A
uwis ajur wis kebacut dadi bubur
           D
aku tak mundur..

(Chorus)
               G
kowe ngomong wegah..
              A
jamane mbiyen kenalan
         D
aku percoyo..
B                Em
 suwe suwe aku weruh dewe
        A                 D
yen dirimu.. iseh ono bojone..
              G               A
rogomu ning kene.. atimu ning kono..
          D
aku ra trimo..
B            Em
 mending aku lungo..
                A
timbang nyonggo duso..
        D
aku wis lilo..

B            Em
 mending aku lungo..
                  A
timbang nyonggo duso..
        D
aku wis lilo..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: