Kunci Gitar Happy Asmara - Matur Nuwun



(Intro) C G/B Am G
        F Em Dm G

  C             G/B   Am    G
matur nuwun kanggo sakabehe..
 F      Em         G
pernah urip bareng kowe..
  Em
masio ora sempurno..
    Am
kok ngene endinge
  F       G         C
sepurane yen akeh salahe..

(Intro) F  G C  

(Chorus)
C-G/B-Am
      aku kudu kuat..
  Em
ora oleh sambat..
   F          G        C
mergo iki wes pancen dalane
C-G/B-Am
      aku kudu kuat..
  Em
ora oleh sambat..
   F        G      C
mergo kabeh ono tulisane..

(Int.) F G Em Am F G C
       F G Em Am F G C G

  C             G/B   Am    G
matur nuwun kanggo sakabehe..
 F      Em         G
pernah urip bareng kowe..
  Em
masio ora sempurno..
 Am
kok ngene endinge
  F       G         C
sepurane yen akeh salahe..

(Intro) F G C

(Chorus)
Am               Em
aku kudu kuat.. ora oleh sambat
   F          G        C    E
mergo iki wes pancen dalane..
Am               Em
aku kudu kuat.. ora oleh sambat
   F        G      C
mergo kabeh ono tulisane..

Am               Em
aku kudu kuat.. ora oleh sambat
   F          G        C    E
mergo iki wes pancen dalane..
 Am              Em
aku kudu kuat.. ora oleh sambat
F           G      C
mergo kabeh ono tulisane..
F           G      C
mergo kabeh ono tulisane..



Happy Asmara - Matur Nuwun

(Intro) A# F/A Gm F
        D# Dm Cm F

  A#            F/A   Gm    F
matur nuwun kanggo sakabehe..
 D#     Dm         F
pernah urip bareng kowe..
  Dm
masio ora sempurno..
    Gm
kok ngene endinge
  D#      F         A#
sepurane yen akeh salahe..

(Intro) D# F A# 

(Chorus)
A#-F/A-Gm
       aku kudu kuat..
  Dm
ora oleh sambat..
   D#         F        A#
mergo iki wes pancen dalane
A#-F/A-Gm
       aku kudu kuat..
  Dm
ora oleh sambat..
   D#       F      A#
mergo kabeh ono tulisane..

(Int.) D# F Dm Gm D# F A#
       D# F Dm Gm D# F A# F

  A#            F/A   Gm    F
matur nuwun kanggo sakabehe..
 D#     Dm         F
pernah urip bareng kowe..
  Dm
masio ora sempurno..
 Gm
kok ngene endinge
  D#      F         A#
sepurane yen akeh salahe..

(Intro) D# F A#

(Chorus)
Gm               Dm
aku kudu kuat.. ora oleh sambat
   D#         F        A#   D
mergo iki wes pancen dalane..
Gm               Dm
aku kudu kuat.. ora oleh sambat
   D#       F      A#
mergo kabeh ono tulisane..

Gm               Dm
aku kudu kuat.. ora oleh sambat
   D#         F        A#   D
mergo iki wes pancen dalane..
 Gm              Dm
aku kudu kuat.. ora oleh sambat
D#          F      A#
mergo kabeh ono tulisane..
D#          F      A#
mergo kabeh ono tulisane..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: