Kunci Gitar Happy Asmara - Lungamu Salahku



Capo di fret 1

(Intro) F G C Em Am
        Dm G C

  C               G         C
saben bengi angel mereme mripat iki..
     F        G              C
mung kudu kelingan kowe sing ning kono
 Am          Em        F             C
opo kowe ngerti.. karo sing tak rasakke
 Dm                    G
urip dewe tanpo.. kowe ning kene..

  C        G               C
jane ora lilo nanging kudu tak trimo..
    F           G            C
yen ngerti kowe ning kono ro wong liyo
 Am       Em        F       C
aku ora biso.. ngapusi ati iki..
   Dm                  G
ra bakalan aku.. iso nglalekke
                 C
saben yen ngadep kowe..

(Chorus)
                  F                Dm
yo mung tak dongakno.. mugo-mugo kowe..
G            C   Em     Am
bakal seneng ono ning kono..
           Dm             G
aku ra mbondo.. aku ra kerjo..
              C
ra nduwe opo-opo..

               F               Dm
kudu tak ikhlasno.. mergo lungamu
G          C   Em   Am
kabeh kuwi mau salahku..
       Dm              G
aku raiso.. mampu nyukupi..
      C
opo butuhmu..

(Int.) F G C Em Am
       Dm G C

  C        G               C
jane ora lilo nanging kudu tak trimo..
    F           G            C
yen ngerti kowe ning kono ro wong liyo
 Am       Em        F       C
aku ora biso.. ngapusi ati iki..
   Dm                  G
ra bakalan aku.. iso nglalekke
                 C
saben yen ngadep kowe..

(Chorus)
                  F                Dm
yo mung tak dongakno.. mugo-mugo kowe..
G            C   Em     Am
bakal seneng ono ning kono..
           Dm             G
aku ra mbondo.. aku ra kerjo..
              C
ra nduwe opo-opo..

               F               Dm
kudu tak ikhlasno.. mergo lungamu
G          C   Em   Am
kabeh kuwi mau salahku..
       Dm              G
aku raiso.. mampu nyukupi..
      C
opo butuhmu..
       Dm              G
aku raiso.. mampu nyukupi..
      C
opo butuhmu..



Happy Asmara - Lungamu Salahku

(Intro) F# G# C# Fm A#m
        D#m G# C#

  C#              G#        C#
saben bengi angel mereme mripat iki..
     F#       G#             C#
mung kudu kelingan kowe sing ning kono
 A#m         Fm        F#            C#
opo kowe ngerti.. karo sing tak rasakke
 D#m                   G#
urip dewe tanpo.. kowe ning kene..

  C#       G#              C#
jane ora lilo nanging kudu tak trimo..
    F#          G#           C#
yen ngerti kowe ning kono ro wong liyo
 A#m      Fm        F#      C#
aku ora biso.. ngapusi ati iki..
   D#m                 G#
ra bakalan aku.. iso nglalekke
                 C#
saben yen ngadep kowe..

(Chorus)
                  F#               D#m
yo mung tak dongakno.. mugo-mugo kowe..
G#           C#  Fm     A#m
bakal seneng ono ning kono..
           D#m            G#
aku ra mbondo.. aku ra kerjo..
              C#
ra nduwe opo-opo..

               F#              D#m
kudu tak ikhlasno.. mergo lungamu
G#         C#  Fm   A#m
kabeh kuwi mau salahku..
       D#m             G#
aku raiso.. mampu nyukupi..
      C#
opo butuhmu..

(Int.) F# G# C# Fm A#m
       D#m G# C#

  C#       G#              C#
jane ora lilo nanging kudu tak trimo..
    F#          G#           C#
yen ngerti kowe ning kono ro wong liyo
 A#m      Fm        F#      C#
aku ora biso.. ngapusi ati iki..
   D#m                 G#
ra bakalan aku.. iso nglalekke
                 C#
saben yen ngadep kowe..

(Chorus)
                  F#               D#m
yo mung tak dongakno.. mugo-mugo kowe..
G#           C#  Fm     A#m
bakal seneng ono ning kono..
           D#m            G#
aku ra mbondo.. aku ra kerjo..
              C#
ra nduwe opo-opo..

               F#              D#m
kudu tak ikhlasno.. mergo lungamu
G#         C#  Fm   A#m
kabeh kuwi mau salahku..
       D#m             G#
aku raiso.. mampu nyukupi..
      C#
opo butuhmu..
       D#m             G#
aku raiso.. mampu nyukupi..
      C#
opo butuhmu..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: