Kunci Gitar Happy Asmara - Lilo



(Intro) Am Em F C
        Dm G C  G..

C          G        Am    Em
aku biso ngrasake perihe atimu
      F        C
wis biso tak bayangke..
       Dm       G
kowe gelo karo aku..

C           G
pancen abot rasane
  Am         Em
nanging kudu piye..
      F        C
tak jaluk kowe lilo..
     Dm          G
lan ojo salah tompo..

(Chorus)
  Am     Em       F          C
dudu amergo.. wis ra nduwe roso..
 Dm         G           C
opo maneh.. ngeliyo tresno..
  Dm
kabeh kuwi dudu karepe atiku..
       G                 C
wong tuwo.. sing ora setuju..

  Am     Em      F              C
lilakno aku.. di sanding wong liyo..
    Dm       G           C
tak nuruti karepe wong tuwo..
  Dm
larane atimu aku biso ngerasakno
  G                      C
mugo kowe enggal oleh tombo..

(Int.) Am Em F C
       Dm G C
       Am Em F C
       Dm G C

C          G        Am    Em
aku biso ngrasake perihe atimu
      F        C
wis biso tak bayangke
       Dm       G
kowe gelo karo aku..

C           G
pancen abot rasane
  Am         Em
nanging kudu piye
      F          C
tak jaluk kowe lilo
     Dm          G
lan ojo salah tompo..

(Chorus)
  Am     Em       F          C
dudu amergo.. wis ra nduwe roso..
 Dm         G           C
opo maneh.. ngeliyo tresno..
  Dm
kabeh kuwi dudu karepe atiku..
       G                 C
wong tuwo.. sing ora setuju..

  Am     Em      F              C
lilakno aku.. di sanding wong liyo..
    Dm       G           C
tak nuruti karepe wong tuwo..
  Dm
larane atimu aku biso ngerasakno
  G                      C
mugo kowe enggal oleh tombo..
  G                      C
mugo kowe enggal oleh tombo..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: