Kunci Gitar Happy Asmara - Kudu Piye



Capo fret 3

(Intro) C..

           F              G
aku kudu piye.. saiki dalane..
           Em                     Am
aku kudu piye..  mungkin iki takdire..
             Dm                G
pisahan ro kowe.. mergo wong tuamu..
        C  C7
ora setuju..

               F                    G
mending aku ngalah.. mergo ku wis kalah..
              Em                       Am
kalah karo bondo.. sing dijaluk wong tuwo..
               Dm               G
aku wong ra nduwe.. isone mung nrimo..
               C-Dm-Em-Dm C-C-C G..
senajan atiku loro..

  C                G
jujur.. aku iseh sayang..
  Am              Em
kabeh.. mergo kahanan..
  F               C
piye.. aku kudu piye..
 Dm                G
abot.. ninggalke kowe..

 C               G
ajur.. aku ra trimo..
  Am                 Em
kowe.. digowo wong liyo..
     F                 C
sing dipilih karo wong tuwomu..
       Dm                       G
amergo kabeh kuwi mung mergo bondo..

  F                     G
yowis.. nak sing dikarepke..
    Em                       Am
aku tak lungo adoh ninggal kowe..
       Dm       Fm           G
semoga bahagio.. lan kowe mulyo..

(Chorus)
           F              G
aku kudu piye.. saiki dalane..
           Em                     Am
aku kudu piye..  mungkin iki takdire..
             Dm                G
pisahan ro kowe.. mergo wong tuamu..
        C  C7
ora setuju..

               F                    G
mending aku ngalah.. mergo ku wis kalah..
              Em                       Am
kalah karo bondo.. sing dijaluk wong tuwo..
               Dm               G
aku wong ra nduwe.. isone mung nrimo..
              C
senajan atiku loro..

(Int.) F G Em Am Dm G C..
       F G Em Am Dm  G..

 C               G
ajur.. aku ra trimo..
  Am                 Em
kowe.. digowo wong liyo..
     F                 C
sing dipilih karo wong tuwomu..
       Dm                       G
amergo kabeh kuwi mung mergo bondo..

  F                     G
yowis.. nak sing dikarepke..
    Em                       Am
aku tak lungo adoh ninggal kowe..
       Dm       Fm           G
semoga bahagio.. lan kowe mulyo..

(Chorus)
           F              G
aku kudu piye.. saiki dalane..
           Em                     Am
aku kudu piye..  mungkin iki takdire..
             Dm                G
pisahan ro kowe.. mergo wong tuamu..
        C  C7
ora setuju..

               F                    G
mending aku ngalah.. mergo ku wis kalah..
              Em                       Am
kalah karo bondo.. sing dijaluk wong tuwo..
               Dm               G
aku wong ra nduwe.. isone mung nrimo..
              C
senajan atiku loro..
              Dm                G
aku wong ra nduwe.. isone mung nrimo..
              C
senajan atiku loro..



Happy Asmara - Kudu Piye

(Intro) D#..

           G#             A#
aku kudu piye.. saiki dalane..
           Gm                     Cm
aku kudu piye..  mungkin iki takdire..
             Fm                A#
pisahan ro kowe.. mergo wong tuamu..
        D# D#7
ora setuju..

               G#                   A#
mending aku ngalah.. mergo ku wis kalah..
              Gm                       Cm
kalah karo bondo.. sing dijaluk wong tuwo..
               Fm               A#
aku wong ra nduwe.. isone mung nrimo..
               D#-Fm-Gm-Fm D#-D#-D# A#..
senajan atiku loro..

  D#               A#
jujur.. aku iseh sayang..
  Cm              Gm
kabeh.. mergo kahanan..
  G#              D#
piye.. aku kudu piye..
 Fm                A#
abot.. ninggalke kowe..

 D#              A#
ajur.. aku ra trimo..
  Cm                 Gm
kowe.. digowo wong liyo..
     G#                D#
sing dipilih karo wong tuwomu..
       Fm                       A#
amergo kabeh kuwi mung mergo bondo..

  G#                    A#
yowis.. nak sing dikarepke..
    Gm                       Cm
aku tak lungo adoh ninggal kowe..
       Fm       G#m          A#
semoga bahagio.. lan kowe mulyo..

(Chorus)
           G#             A#
aku kudu piye.. saiki dalane..
           Gm                     Cm
aku kudu piye..  mungkin iki takdire..
             Fm                A#
pisahan ro kowe.. mergo wong tuamu..
        D# D#7
ora setuju..

               G#                   A#
mending aku ngalah.. mergo ku wis kalah..
              Gm                       Cm
kalah karo bondo.. sing dijaluk wong tuwo..
               Fm               A#
aku wong ra nduwe.. isone mung nrimo..
              D#
senajan atiku loro..

(Int.) G# A# Gm Cm Fm A# D#..
       G# A# Gm Cm Fm  A#..

 D#              A#
ajur.. aku ra trimo..
  Cm                 Gm
kowe.. digowo wong liyo..
     G#                D#
sing dipilih karo wong tuwomu..
       Fm                       A#
amergo kabeh kuwi mung mergo bondo..

  G#                    A#
yowis.. nak sing dikarepke..
    Gm                       Cm
aku tak lungo adoh ninggal kowe..
       Fm       G#m          A#
semoga bahagio.. lan kowe mulyo..

(Chorus)
           G#             A#
aku kudu piye.. saiki dalane..
           Gm                     Cm
aku kudu piye..  mungkin iki takdire..
             Fm                A#
pisahan ro kowe.. mergo wong tuamu..
        D# D#7
ora setuju..

               G#                   A#
mending aku ngalah.. mergo ku wis kalah..
              Gm                       Cm
kalah karo bondo.. sing dijaluk wong tuwo..
               Fm               A#
aku wong ra nduwe.. isone mung nrimo..
              D#
senajan atiku loro..
              Fm                A#
aku wong ra nduwe.. isone mung nrimo..
              D#
senajan atiku loro..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: