Kunci Gitar Happy Asmara - Kudu Ikhlas



Capo di fret 3

            F
aku sih tresno kowe..
Dm                G        -F
 nanging kowe wes ra tresno..
  Em                  Am
loro.. ati sing tak roso..
     Dm            G
nambahi jeru tatu iki..

    C             G/B
mungkin iki.. wes dalane
 Am            Em
aku kudu.. kelangan kowe
    F             Em      Am
yen iki pancen.. uwes garise..
  Dm       G         C
kudu iso.. tak ikhlasne..

(Intro) F G Em Am Dm G
        F G Em Am Dm G

Am        G/B    C
 mungkin iki wes dalane..
F        G   Am
 ku kudu kelangan kowe..
F             E
 masio atiku iki..
F                 E
 sakjane isih tresno..

Am               C
 mungkin iki wes garise..
F            Am
 ku kudu iso ngikhlasne..
F             E
 masio atiku iki..
F                   G
 ra pengen kelangan kowe..

(Chorus)
            F
aku sih tresno kowe..
Dm                G        -F
 nanging kowe wes ra tresno..
  Em                  Am
loro.. ati sing tak roso..
     Dm            G
nambahi jeru tatu iki..

    C             G/B
mungkin iki.. wes dalane
 Am            Em
aku kudu.. kelangan kowe
    F             Em      Am
yen iki pancen.. uwes garise..
  Dm       G         C
kudu iso.. tak ikhlasne..

(Intro) Am G F E
        Dm Am F E

Am               C
 mungkin iki wes garise..
F            Am
 ku kudu iso ngikhlasne..
F             E
 masio atiku iki..
F                   G
 ra pengen kelangan kowe..

(Chorus)
            F
aku sih tresno kowe..
Dm                G        -F
 nanging kowe wes ra tresno..
  Em                  Am
loro.. ati sing tak roso..
     Dm            G
nambahi jeru tatu iki..

    C             G/B
mungkin iki.. wes dalane
 Am            Em
aku kudu.. kelangan kowe
    F             Em      Am
yen iki pancen.. uwes garise..
  Dm       G         C
kudu iso.. tak ikhlasne..

(Outro) Dm G C



Happy Asmara - Kudu Ikhlas

            G#
aku sih tresno kowe..
Fm                A#       -G#
 nanging kowe wes ra tresno..
  Gm                  Cm
loro.. ati sing tak roso..
     Fm            A#
nambahi jeru tatu iki..

    D#            A#/D
mungkin iki.. wes dalane
 Cm            Gm
aku kudu.. kelangan kowe
    G#            Gm      Cm
yen iki pancen.. uwes garise..
  Fm       A#        D#
kudu iso.. tak ikhlasne..

(Intro) G# A# Gm Cm Fm A#
        G# A# Gm Cm Fm A#

Cm        A#/D   D#
 mungkin iki wes dalane..
G#       A#  Cm
 ku kudu kelangan kowe..
G#            G
 masio atiku iki..
G#                G
 sakjane isih tresno..

Cm               D#
 mungkin iki wes garise..
G#           Cm
 ku kudu iso ngikhlasne..
G#            G
 masio atiku iki..
G#                  A#
 ra pengen kelangan kowe..

(Chorus)
            G#
aku sih tresno kowe..
Fm                A#       -G#
 nanging kowe wes ra tresno..
  Gm                  Cm
loro.. ati sing tak roso..
     Fm            A#
nambahi jeru tatu iki..

    D#            A#/D
mungkin iki.. wes dalane
 Cm            Gm
aku kudu.. kelangan kowe
    G#            Gm      Cm
yen iki pancen.. uwes garise..
  Fm       A#        D#
kudu iso.. tak ikhlasne..

(Intro) Cm A# G# G
        Fm Cm G# G

Cm               D#
 mungkin iki wes garise..
G#           Cm
 ku kudu iso ngikhlasne..
G#            G
 masio atiku iki..
G#                  A#
 ra pengen kelangan kowe..

(Chorus)
            G#
aku sih tresno kowe..
Fm                A#       -G#
 nanging kowe wes ra tresno..
  Gm                  Cm
loro.. ati sing tak roso..
     Fm            A#
nambahi jeru tatu iki..

    D#            A#/D
mungkin iki.. wes dalane
 Cm            Gm
aku kudu.. kelangan kowe
    G#            Gm      Cm
yen iki pancen.. uwes garise..
  Fm       A#        D#
kudu iso.. tak ikhlasne..

(Outro) Fm A# D#
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: