Kunci Gitar Happy Asmara - Koe Lungo Ninggal Aku



dipopulerkan oleh : Sela Silvina

(Intro) C Em F G

C                Em
 mbiyen koe janjeni aku..
F                C          G
 arep urip bebarengan karo aku..
C                   Em
 neng nyatane koe malah ro mantanmu..
F                      G
opo to salahku kok koe medot tresnoku

C               Em
 loro ati iki loro rasane..
F                   C          G
 kelingan janjimu seprono seprene..
C                   Em
 koe pancen php ngrusak sak kabehe..
        F                G
mungkin iki dalane.. aku dudu jodone..

(Chorus)
      F            G
koe lungo ninggal aku
        C               Am
tanpo sebab langsung mlayu
            Dm      G
ra ngganggo nuwun sewu
      C
koe bali ro mantanmu..
          F          G
wes cukup aku neng kene
        C        Am
aku tak golek liane
        Dm        G              C
mergo koe koyo ngene.. nyengsarakke..

(Int.) F  Em A
       Dm G C G

C               Em
 loro ati iki loro rasane..
F                   C          G
 kelingan janjimu seprono seprene..
C                   Em
 koe pancen php ngrusak sak kabehe..
        F                G
mungkin iki dalane.. aku dudu jodone..

(Chorus)
      F            G
koe lungo ninggal aku
        C               Am
tanpo sebab langsung mlayu
            Dm      G
ra ngganggo nuwun sewu
      C
koe bali ro mantanmu..
          F          G
wes cukup aku neng kene
        C        Am
aku tak golek liane
        Dm        G           C
mergo koe koyo ngene.. nyengsarakke..
Am        Dm        G
  mergo koe koyo ngene..
       F     Fm       C
nyengsarakke.. nyengsarakke..



Happy Asmara - Koe Lungo Ninggal Aku

(Intro) F# A#m B C#

F#               A#m
 mbiyen koe janjeni aku..
B                F#         C#
 arep urip bebarengan karo aku..
F#                  A#m
 neng nyatane koe malah ro mantanmu..
B                      C#
opo to salahku kok koe medot tresnoku

F#              A#m
 loro ati iki loro rasane..
B                   F#         C#
 kelingan janjimu seprono seprene..
F#                  A#m
 koe pancen php ngrusak sak kabehe..
        B                C#
mungkin iki dalane.. aku dudu jodone..

(Chorus)
      B            C#
koe lungo ninggal aku
        F#              D#m
tanpo sebab langsung mlayu
            G#m     C#
ra ngganggo nuwun sewu
      F#
koe bali ro mantanmu..
          B          C#
wes cukup aku neng kene
        F#       D#m
aku tak golek liane
        G#m       C#             F#
mergo koe koyo ngene.. nyengsarakke..

(Int.) B  A#m D#
       G#m C# F# C#

F#              A#m
 loro ati iki loro rasane..
B                   F#         C#
 kelingan janjimu seprono seprene..
F#                  A#m
 koe pancen php ngrusak sak kabehe..
        B                C#
mungkin iki dalane.. aku dudu jodone..

(Chorus)
      B            C#
koe lungo ninggal aku
        F#              D#m
tanpo sebab langsung mlayu
            G#m     C#
ra ngganggo nuwun sewu
      F#
koe bali ro mantanmu..
          B          C#
wes cukup aku neng kene
        F#       D#m
aku tak golek liane
        G#m       C#          F#
mergo koe koyo ngene.. nyengsarakke..
D#m       G#m       C#
  mergo koe koyo ngene..
       B     Bm       F#
nyengsarakke.. nyengsarakke..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: