Kunci Gitar Happy Asmara - Kelambi Suwek



🎸 chordnya hanya beda sedikit dengan yang versi dari Emily Young.

(Intro) F G C G/B A
        Dm G C..

C                   G
kangen, kowe kangen aku
               F             C
ning yen tak takoni kowe rak ngaku
C            G             F
ati raiso ngapusi sejatine kangen..
     G              C
tapi kowe kaya ra ngreken..

(Chorus)
        F                G
kelambi suwek kiwo lan tengen..
         C                  Am
gayamu cuek.. ning asline kangen..
      F          G
karo aku.. karo aku..
                C
kowe pengen ketemu..

        F                G
kelambi suwek kiwo lan tengen..
         C                  Am
gayamu cuek.. ning asline kangen..
      F          G
karo aku.. karo aku..
              C
kowe pengen ketemu..

(Int.) F G C Am
       F G C
       F G C Am
       F G C

C                   G
kangen, kowe kangen aku
               F             C
ning yen tak takoni kowe rak ngaku
C            G             F
ati raiso ngapusi sejatine kangen..
     G              C
tapi kowe kaya ra ngreken..

(Chorus)
        F                G
kelambi suwek kiwo lan tengen..
         C                  Am
gayamu cuek.. ning asline kangen..
      F          G
karo aku.. karo aku..
                C
kowe pengen ketemu..

        F                G
kelambi suwek kiwo lan tengen
         C                  Am
gayamu cuek.. ning asline kangen..
      F          G
karo aku.. karo aku..
              C
kowe pengen ketemu..

        F                G
kelambi suwek kiwo lan tengen
         C                  Am
gayamu cuek.. ning asline kangen..
      F          G
karo aku.. karo aku..
                C
kowe pengen ketemu..

        F                G
kelambi suwek kiwo lan tengen
         C                  Am
gayamu cuek.. ning asline kangen..
      F          G
karo aku.. karo aku..
              C
kowe pengen ketemu..

      F          G
karo aku.. karo aku..
              C
kowe pengen ketemu..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: