Kunci Gitar Happy Asmara - Kebal Kelaran



Capo di fret 5

(Intro) Am F C G

Am            F
tego.. kowe tego..
       C
ninggalne aku sing wis..
  G
mulai tresno
    Am        F
ra ono.. roso bersalah..
      C
kowe mbubrahi tatanan ati
     G
kowe ninggalne aku..

     F                        G
chatingan.. yo wis sayang-sayangan..
     F                           G
kowe wis janji ra bakal ninggal aku..

(Chorus)
        Am             F
kowe mundur.. aku orapopo..
           C                      G
mergo ati iki.. wis kebal mok larani..
        Am                F
masio lara.. batinku kesikso..
      C      G                 Am
aku lilo.. sayangku mok tinggalno..

(Int.) Am F C G
       Am F C G

   Am            F
chatingmu nggowo roso..
     C
perlahan-lahan tresnomu
     G
wis iso tak tompo..
    Am                F
kediri ngawi.. sing dadi saksi
      C
kowe mbubrahi tatanan ati
     G
kowe ninggalne aku..

     F                        G
chatingan.. yo wis sayang-sayangan..
     F                           G
kowe wis janji ra bakal ninggal aku..

(Chorus)
        Am             F
kowe mundur.. aku orapopo..
           C                      G
mergo ati iki.. wis kebal mok larani..
        Am                F
masio lara.. batinku kesikso..
      C      G                 Am
aku lilo.. sayangku mok tinggalno..

        Am             F
kowe mundur.. aku orapopo..
           C                      G
mergo ati iki.. wis kebal mok larani..
        Am                F
masio lara.. batinku kesikso..
      C      G                 Am
aku lilo.. sayangku mok tinggalno..



Happy Asmara - Kebal Kelaran

(Intro) Dm Bb F C

Dm            Bb
tego.. kowe tego..
       F
ninggalne aku sing wis..
  C
mulai tresno
    Dm        Bb
ra ono.. roso bersalah..
      F
kowe mbubrahi tatanan ati
     C
kowe ninggalne aku..

     Bb                       C
chatingan.. yo wis sayang-sayangan..
     Bb                          C
kowe wis janji ra bakal ninggal aku..

(Chorus)
        Dm             Bb
kowe mundur.. aku orapopo..
           F                      C
mergo ati iki.. wis kebal mok larani..
        Dm                Bb
masio lara.. batinku kesikso..
      F      C                 Dm
aku lilo.. sayangku mok tinggalno..

(Int.) Dm Bb F C
       Dm Bb F C

   Dm            Bb
chatingmu nggowo roso..
     F
perlahan-lahan tresnomu
     C
wis iso tak tompo..
    Dm                Bb
kediri ngawi.. sing dadi saksi
      F
kowe mbubrahi tatanan ati
     C
kowe ninggalne aku..

     Bb                       C
chatingan.. yo wis sayang-sayangan..
     Bb                          C
kowe wis janji ra bakal ninggal aku..

(Chorus)
        Dm             Bb
kowe mundur.. aku orapopo..
           F                      C
mergo ati iki.. wis kebal mok larani..
        Dm                Bb
masio lara.. batinku kesikso..
      F      C                 Dm
aku lilo.. sayangku mok tinggalno..

        Dm             Bb
kowe mundur.. aku orapopo..
           F                      C
mergo ati iki.. wis kebal mok larani..
        Dm                Bb
masio lara.. batinku kesikso..
      F      C                 Dm
aku lilo.. sayangku mok tinggalno..

Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: