Kunci Gitar Happy Asmara - Karo Kowe



(Intro) C G Am Em
        F Em Dm G..

 C          G       Am       Em
ibarat tanduran.. kudu disirami..
 F          C          Dm       G
aku tanpo kowe.. dunyo rasane sepi..
 C        G           Am       Em
ibarate bengi.. tanpo ono rembulan..
 F          C        Dm
aku tanpo kowe.. rasane bingung..
G       C
ora karuan..

(Chorus)
F   G           Em        Am
aku pengen ro kowe sesandingan..
        Dm         G         C
rasakke kahanan.. urip bebarengan..
F     G        Em            Am
tekan tuwoku kowe sing tak sayang..
      Dm        G           C  G
tekan mati kowe tetep ning ati..

 C        G          Am          Em
ibarate dele.. sing uwis dadi tempe
    F         C         Dm          G
tresnoku ro kowe.. ora iso tak liyakke..
 C        G           Am       Em
ibarate bengi.. tanpo ono rembulan..
 F          C        Dm
aku tanpo kowe.. rasane bingung..
G       C
ora karuan..

(Int.) F G Am Em Dm G C
       F G Am Em Dm G C

(Chorus)
F   G           Em        Am
aku pengen ro kowe sesandingan..
        Dm         G         C
rasakke kahanan.. urip bebarengan..
F     G        Em            Am
tekan tuwoku kowe sing tak sayang..
      Dm        G           C
tekan mati kowe tetep ning ati..

F   G           Em        Am
aku pengen ro kowe sesandingan..
        Dm         G         C
rasakke kahanan.. urip bebarengan..
F     G        Em            Am
tekan tuwoku kowe sing tak sayang..
      Dm        G           C
tekan mati kowe tetep ning ati..
      Dm        G           C
tekan mati kowe tetep ning ati..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: