Kunci Gitar Happy Asmara - Kadung Jeru



(Intro) C Fm C E Am D  G..

C   Fm           C
aku wes kadung jeru..
  E            Am       D
karo kowe sing ngapusi aku..
   G
mbalik mbe' mantanmu..

C      Fm        C
pancen uwis nasibku..
     E         Am        D
mung dadi pelampiasan nafsu..
    Fm        G         C
ben dekne balikan mbe' awakmu..

    Am          F
jaremu pengen lali..
    G              C
aku sing mbo' curhati..
       Am         F
pancen aku sing salah
         Fm
ngarep luwih, kowe luweh
          G
ku tak ngalah..

(Chorus)
       C        F
pancen dudu dalane..
    G              C
aku gandeng mbe' kowe..
      Am            Dm
yowis ben tak ikhlaske..
         G            C
yen meh mbalik mbe' kae..

       C        F
pancen dudu jodoku..
        G            C
senajan wes kadung jeru..
        Am      Dm
mending ojo kesusu..
      G           C
golek sing luwih apik..

(Int.) C Fm C E Am D G..

C   Fm           C
aku wes kadung jeru..
  E            Am       D
karo kowe sing ngapusi aku..
   G
mbalik mbe' mantanmu..

C      Fm        C
pancen uwis nasibku..
     E         Am        D
mung dadi pelampiasan nafsu..
    Fm        G         C
ben dekne balikan mbe' awakmu..

    Am          F
jaremu pengen lali..
    G              C
aku sing mbo' curhati..
       Am         F
pancen aku sing salah
         Fm
ngarep luwih, kowe luweh
          G
ku tak ngalah..

(Chorus)
       C        F
pancen dudu dalane..
    G              C
aku gandeng mbe' kowe..
      Am            Dm
yowis ben tak ikhlaske..
         G            C
yen meh mbalik mbe' kae..

       C        F
pancen dudu jodoku..
        G            C
senajan wes kadung jeru..
        Am      Dm
mending ojo kesusu..
      G           C
golek sing luwih apik..

      F
mas kowe ojo nesu
     Em
pangapuranen aku..
       Dm                  G
durung nganti iso mbuka atiku..

       F
pancen bener kandamu
    Em
iki pancen salahku
     Dm        G           C
mugo mugo oleh sing luwih ayu..

(Chorus)
       C        F
pancen dudu dalane..
    G              C
aku gandeng mbe' kowe..
      Am            Dm
yowis ben tak ikhlaske..
         G            C
yen meh mbalik mbe' kae..

       C        F
pancen dudu jodoku..
        G            C
senajan wes kadung jeru..
        Am      Dm
mending ojo kesusu..
      G           C   G
golek sing luwih apik..

       C        F
pancen dudu dalane..
    G              C
aku gandeng mbe' kowe..
      Am            Dm
yowis ben tak ikhlaske..
         G            C
yen meh mbalik mbe' kae..

       C        F
pancen dudu jodoku..
        G            C
senajan wes kadung jeru..
        Am      Dm
mending ojo kesusu..
      G           C
golek sing luwih apik..

        Am      Dm
mending ojo kesusu..
      G           C
golek sing luwih apik..

        Am       Dm
senajan kowe ra apik..
    G              C
aku wis kadung.. jeru..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: