Kunci Gitar Happy Asmara - Jajal Kowe Dadi Aku



Capo di fret 2

      F             C
ojo kowe.. miker gampang..
      G         C  -Dm
dadi aku soro tenan
Em          F        Em-Dm -C    G
nanging tak kuat-kuatne tuk bersabar..

(Intro) C Em F C -G/B Am G..

F           G         C        Am
 wes pancen tresnoku.. marakke bertahan
Dm          C            Dm        G
 nyanding kowe sing iseh kumat-kumatan..

Am              Em
 ket mbiyen selalu aku..
     F          C
yang harus mengalah..
Dm
 kadang malah kowe
       G
sing nuduh aku salah..

(Chorus)
      F             C
ojo kowe.. miker gampang..
      G         C
dadi aku soro tenan
            F        C           G
nanging tak kuat-kuatne tuk bersabar..

        F          C
jajal kowe.. dadi aku
      G            C
tak jamin tambah kuru..
      F           C          G
Gusti tulung sadarne.. sayangku..

(Intro) C Em F C -G/B Am G..

F           G         C        Am
 wes pancen tresnoku.. marakke bertahan
Dm          C            Dm        G
 nyanding kowe sing iseh kumat-kumatan..

Am              Em
 ket mbiyen selalu aku..
     F          C
yang harus mengalah..
Dm
 kadang malah kowe
       G
sing nuduh aku salah..

(Chorus)
      F             C
ojo kowe.. miker gampang..
      G         C
dadi aku soro tenan
            F        C           G
nanging tak kuat-kuatne tuk bersabar..

        F          C
jajal kowe.. dadi aku
      G            C
tak jamin tambah kuru..
      F           C          G
Gusti tulung sadarne.. sayangku..

(Int.) Am Em F  G

F       G        
 aku ra pingin pisah
C  G/B    Am          Dm
 nanging aku meh ra betah
           C          Dm         G
sing tak jaluk kowe.. endang berubah..

Am              Em
 ket mbiyen selalu aku..
     F          C
yang harus mengalah..
Dm
 kadang malah kowe
       G
sing nuduh aku salah..

(Chorus)
      F             C
ojo kowe.. miker gampang..
      G         C
dadi aku soro tenan
            F        C           G
nanging tak kuat-kuatne tuk bersabar..

        F          C
jajal kowe.. dadi aku
      G            C
tak jamin tambah kuru..
      F           C          G
Gusti tulung sadarne.. sayangku..

      F             C
ojo kowe.. miker gampang..
      G         C
dadi aku soro tenan
            F        C           G
nanging tak kuat-kuatke tuk bersabar..

        F          C
jajal kowe.. dadi aku
      G            C
tak jamin tambah kuru..
      F           C          G
Gusti tulung sadarne.. sayangku..

        F   C         C
jajal kowe..e.. dadi aku..



Happy Asmara - Jajal Kowe Dadi Aku

      G             D
ojo kowe.. miker gampang..
      A         D  -Em
dadi aku soro tenan
F#m         G        F#m-Em-D    A
nanging tak kuat-kuatne tuk bersabar..

(Intro) D F#m G D -A/C# Bm A..

G           A         D        Bm
 wes pancen tresnoku.. marakke bertahan
Em          D            Em        A
 nyanding kowe sing iseh kumat-kumatan..

Bm              F#m
 ket mbiyen selalu aku..
     G          D
yang harus mengalah..
Em
 kadang malah kowe
       A
sing nuduh aku salah..

(Chorus)
      G             D
ojo kowe.. miker gampang..
      A         D
dadi aku soro tenan
            G        D           A
nanging tak kuat-kuatne tuk bersabar..

        G          D
jajal kowe.. dadi aku
      A            D
tak jamin tambah kuru..
      G           D          A
Gusti tulung sadarne.. sayangku..

(Intro) D F#m G D -A/C# Bm A..

G           A         D        Bm
 wes pancen tresnoku.. marakke bertahan
Em          D            Em        A
 nyanding kowe sing iseh kumat-kumatan..

Bm              F#m
 ket mbiyen selalu aku..
     G          D
yang harus mengalah..
Em
 kadang malah kowe
       A
sing nuduh aku salah..

(Chorus)
      G             D
ojo kowe.. miker gampang..
      A         D
dadi aku soro tenan
            G        D           A
nanging tak kuat-kuatne tuk bersabar..

        G          D
jajal kowe.. dadi aku
      A            D
tak jamin tambah kuru..
      G           D          A
Gusti tulung sadarne.. sayangku..

(Int.) Bm F#m G  A

G       A        
 aku ra pingin pisah
D  A/C#   Bm          Em
 nanging aku meh ra betah
           D          Em         A
sing tak jaluk kowe.. endang berubah..

Bm              F#m
 ket mbiyen selalu aku..
     G          D
yang harus mengalah..
Em
 kadang malah kowe
       A
sing nuduh aku salah..

(Chorus)
      G             D
ojo kowe.. miker gampang..
      A         D
dadi aku soro tenan
            G        D           A
nanging tak kuat-kuatne tuk bersabar..

        G          D
jajal kowe.. dadi aku
      A            D
tak jamin tambah kuru..
      G           D          A
Gusti tulung sadarne.. sayangku..

      G             D
ojo kowe.. miker gampang..
      A         D
dadi aku soro tenan
            G        D           A
nanging tak kuat-kuatke tuk bersabar..

        G          D
jajal kowe.. dadi aku
      A            D
tak jamin tambah kuru..
      G           D          A
Gusti tulung sadarne.. sayangku..

        G   D         D
jajal kowe..e.. dadi aku..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: