Kunci Gitar Happy Asmara - Dudu Jodoku (Cover Abiem Ngesti)



(Intro) C G Am Em F G C

     C    G       Am
dianggep opo aku iki..
     F    C         Dm G
karo kowe nganti saiki..
      C     G      Am
tanpo sebab ono alasan..
     F  C           Dm   G
kowe saiki malah ngilang..

    Em
opo wes bosen
                 Am
opo pancen kowe nduwe liyane..
      F     G          C
sak penak'e medot tresnane..

(Chorus)
F         G
 ra sadar kah kowe..
C  G/B   A          Dm
  awak'e dewe wes suwe..
         E
kowe ninggal aku
    Am       A          F
pas aku lagi sayang sayange..
           G
yen pancen karepmu..
C    G/B   A          Dm
 tak trimo lapang dadaku
          G         C
mungkin kowe dudu jodoku..

(Int.) F G C G/B A
       Dm G C
       F G C G/B A
       Dm G C

     C    G       Am
dianggep opo aku iki..
     F    C         Dm G
karo kowe nganti saiki..
      C     G      Am
tanpo sebab ono alasan..
     F  C           Dm   G
kowe saiki malah ngilang..

    Em
opo wes bosen
                 Am
opo pancen kowe nduwe liyane..
      F     G          C
sak penak'e medot tresnane..

(Chorus)
F         G
 ra sadar kah kowe..
C  G/B   A          Dm
  awak'e dewe wes suwe..
         E
kowe ninggal aku
    Am       A          F
pas aku lagi sayang sayange..
           G
yen pancen karepmu..
C    G/B   A          Dm
 tak trimo lapang dadaku
          G         C
mungkin kowe dudu jodoku..

F         G
 ra sadar kah kowe..
C  G/B   A          Dm
  awak'e dewe wes suwe..
         E
kowe ninggal aku
    Am       A          F
pas aku lagi sayang sayange..
           G
yen pancen karepmu..
C    G/B   A          Dm
 tak trimo lapang dadaku
          G         C
mungkin kowe dudu jodoku..

F         G
 ra sadar kah kowe..
C  G/B   A          Dm
  awak'e dewe wes suwe..
         E
kowe ninggal aku
    Am       A          F
pas aku lagi sayang sayange..
           G
yen pancen karepmu..
C    G/B   A          Dm
 tak trimo lapang dadaku
          G         C
mungkin kowe dudu jodoku..

F           G
 yen pancen karepmu..
C    G/B   A          Dm
 tak trimo lapang dadaku
          G         C
mungkin kowe dudu jodoku..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: