Kunci Gitar Happy Asmara - Dudu Jodoku



(Intro) C G Am Em
        F Em Dm G..

    C    G      Am   Em
dinggo kowe, mergo kowe
  F         Dm          G
demi kowe kabeh tak lakoni
   Em                     Am  G
yo mung siji dadi panyuwunku..
  Dm                      G
supoyo biso nyanding sliramu..

     C      G        Am     Em
kowe ra ngerti, kowe ra peduli
    F       Dm        G
gedene roso tresnoku iki..
  Em                    Am  G
jebule kowe mung sandiworo..
        Dm
wes kebacut soro..
G                C
 aku mbok tinggalno..

Em                Am
nangisku keloro-loro..
G    Dm
 aku iki manungso
      Bb                    G
nduwe roso, iso ngrasakke loro..

(Chorus)
        C        G     Am  G
sakjane ning ngendi.. ati..mu
     F          Em
gawe tatu ning atiku
       Dm      G
kurang opo to aku..

     C     G      Am  G
nyatane.. iki wes dalane
    F          Em
tak trimo, tak ikhlasno
  Dm          G       C
jodoku pancen dudu sliramu..

(Int.) Em Am Bb G

     C      G        Am     Em
kowe ra ngerti, kowe ra peduli
    F       Dm        G
gedene roso tresnoku iki..
  Em                    Am  G
jebule kowe mung sandiworo..
        Dm
wes kebacut soro..
G                C
 aku mbok tinggalno..

Em                Am
nangisku keloro-loro..
G    Dm
 aku iki manungso
      Bb                    G
nduwe roso, iso ngrasakke loro..

(Chorus)
        C        G     Am  G
sakjane ning ngendi.. ati..mu
     F          Em
gawe tatu ning atiku
       Dm      G
kurang opo to aku..

     C     G      Am  G
nyatane.. iki wes dalane
    F          Em
tak trimo, tak ikhlasno
  Dm          G       C
jodoku pancen dudu sliramu..
G  A
  oho..oooo..

(Chorus) (Overtone)
        D        A     Bm  A
sakjane ning ngendi.. ati..mu
     G          F#m
gawe tatu ning atiku
       Em      A
kurang opo to aku..

     D     A      Bm  A
nyatane.. iki wes dalane
    G          F#m
tak trimo, tak ikhlasno
  Em          A       D
jodoku pancen dudu sliramu..
   Em          A      D
sliramu pancen dudu jodoku..



Happy Asmara - Dudu Jodoku

(Intro) B F# G#m D#m
        E D#m C#m F#..

    B    F#     G#m  D#m
dinggo kowe, mergo kowe
  E         C#m         F#
demi kowe kabeh tak lakoni
   D#m                    G#m F#
yo mung siji dadi panyuwunku..
  C#m                     F#
supoyo biso nyanding sliramu..

     B      F#       G#m    D#m
kowe ra ngerti, kowe ra peduli
    E       C#m       F#
gedene roso tresnoku iki..
  D#m                   G#m F#
jebule kowe mung sandiworo..
        C#m
wes kebacut soro..
F#               B
 aku mbok tinggalno..

D#m               G#m
nangisku keloro-loro..
F#   C#m
 aku iki manungso
      A                     F#
nduwe roso, iso ngrasakke loro..

(Chorus)
        B        F#    G#m F#
sakjane ning ngendi.. ati..mu
     E          D#m
gawe tatu ning atiku
       C#m     F#
kurang opo to aku..

     B     F#     G#m F#
nyatane.. iki wes dalane
    E          D#m
tak trimo, tak ikhlasno
  C#m         F#      B
jodoku pancen dudu sliramu..

(Int.) D#m G#m A F#

     B      F#       G#m    D#m
kowe ra ngerti, kowe ra peduli
    E       C#m       F#
gedene roso tresnoku iki..
  D#m                   G#m F#
jebule kowe mung sandiworo..
        C#m
wes kebacut soro..
F#               B
 aku mbok tinggalno..

D#m               G#m
nangisku keloro-loro..
F#   C#m
 aku iki manungso
      A                     F#
nduwe roso, iso ngrasakke loro..

(Chorus)
        B        F#    G#m F#
sakjane ning ngendi.. ati..mu
     E          D#m
gawe tatu ning atiku
       C#m     F#
kurang opo to aku..

     B     F#     G#m F#
nyatane.. iki wes dalane
    E          D#m
tak trimo, tak ikhlasno
  C#m         F#      B
jodoku pancen dudu sliramu..
F# G#
  oho..oooo..

(Chorus) (Overtone)
        C#       G#    A#m G#
sakjane ning ngendi.. ati..mu
     F#         Fm
gawe tatu ning atiku
       D#m     G#
kurang opo to aku..

     C#    G#     A#m G#
nyatane.. iki wes dalane
    F#         Fm
tak trimo, tak ikhlasno
  D#m         G#      C#
jodoku pancen dudu sliramu..
   D#m         G#     C#
sliramu pancen dudu jodoku..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: