Kunci Gitar Happy Asmara - Dudu Dolanan



Capo di fret 1

(Intro) C Am Bb G

            C               Am
sing tak aboti.. ratau nguwati..
             F      G         C
sing tak fikiri.. ratau ngerteni..
              F
yen mung niat dolanan
    G        C    G/B Am
ojo karo aku sing tenanan..
 F        G        F   C
ati iki.. dudu dolanan..

(Rapp)
C
 awale gak temu aku ora iso turu..
Em
 awan bengi sore isuk
kowe whatsapp aku..
Am
 ora kober mangan..
                Em
dadi korban sepikan..
                              F
eh nyatane aku.. cuma pelampiasan..
                             C
opo salahku.. sampek kowe ngono..
                                   G
weruh salahmu kowe mung ngguya ngguyu..
                               F
lek nyatane gak iso ojo diteruske..
                                  C
mergo sak iki motoku uwes netes getih..

C   G/B Am
wis tak kabeh-kabehno..
        Em                 F
nanging kowe ora tau rumongso..
   G
atiku loro..

(Chorus)
            C               Am
sing tak aboti.. ratau nguwati..
             F      G         C
sing tak fikiri.. ratau ngerteni..
              F
yen mung niat dolanan
    G        C    G/B Am
ojo karo aku sing tenanan..
 F        G        C
ati iki.. dudu dolanan..

(Rapp)
C
 semene caramu cuman nggawe baper aku..
Em
 janji-janji palsu
amung nggawe awak kuru..
Am
 ora kober tandan..
                 Em
dadi korban settingan..
                              F
eh nyatane aku.. cuma pelampiasan..
                             C
opo salahku.. sampek kowe ngono..
                                   G
weruh salahmu kowe mung ngguya ngguyu..
                               F
lek nyatane gak iso ojo diterusne..
                                  C
mergo sak iki motoku uwes netes getih..

C   G/B Am
wis tak kabeh-kabehno..
        Em                 F
nanging kowe ora tau rumongso..
   G
atiku loro..

(Chorus)
            C               Am
sing tak aboti.. ratau nguwati..
             F      G         C
sing tak fikiri.. ratau ngerteni..
              F
yen mung niat dolanan
    G        C    G/B Am
ojo karo aku sing tenanan..
 F        G        C
ati iki.. dudu dolanan..

C-G/B Am              Dm
       yeiye iyeiye ooo..uu..
Am               Dm     F  G
  yeiye iyeiye ooo..

        F          G
wis tak kabeh-kabehno..
        Em       E         F
nanging kowe ora tau rumongso..
   G           A
atiku loro.. huuu..

(Chorus) (Overtone)
            D               Bm
sing tak aboti.. ratau nguwati..
             G      A         D
sing tak fikiri.. ratau ngerteni..
              G
yen mung niat dolanan
    A        D    A/C# Bm
ojo karo aku sing tenanan..
 G        A        D
ati iki.. dudu dolanan..

            D               Bm
sing tak aboti.. ratau nguwati..
             G      A         D
sing tak fikiri.. ratau ngerteni..
              G
yen mung niat dolanan
    A        D    A/C# Bm
ojo karo aku sing tenanan..
 G        A        D
ati iki.. dudu dolanan..
 G        A        D A/C# Bm
ati iki.. dudu dolanan..
 G        A        D
ati iki.. dudu dolanan..



Happy Asmara - Dudu Dolanan

(Intro) C# A#m B G#

            C#              A#m
sing tak aboti.. ratau nguwati..
             F#     G#        C#
sing tak fikiri.. ratau ngerteni..
              F#
yen mung niat dolanan
    G#       C#   G#/C A#m
ojo karo aku sing tenanan..
 F#       G#       F#  C#
ati iki.. dudu dolanan..

(Rapp)
C#
 awale gak temu aku ora iso turu..
Fm
 awan bengi sore isuk
kowe whatsapp aku..
A#m                                 
 ora kober mangan..
                Fm
dadi korban sepikan..
                              F#
eh nyatane aku.. cuma pelampiasan..
                             C#
opo salahku.. sampek kowe ngono..
                                   G#
weruh salahmu kowe mung ngguya ngguyu..
                               F#
lek nyatane gak iso ojo diteruske..
                                  C#
mergo sak iki motoku uwes netes getih..

C#  G#/C A#m
wis tak  kabeh-kabehno..
        Fm                 F#
nanging kowe ora tau rumongso..
   G#
atiku loro..

(Chorus)
            C#              A#m
sing tak aboti.. ratau nguwati..
             F#     G#        C#
sing tak fikiri.. ratau ngerteni..
              F#
yen mung niat dolanan
    G#       C#   G#/C A#m
ojo karo aku sing tenanan..
 F#       G#       C#
ati iki.. dudu dolanan..

(Rapp)
C#
 semene caramu cuman nggawe baper aku..
Fm
 janji-janji palsu
amung nggawe awak kuru..
A#m
 ora kober tandan..
                 Fm
dadi korban settingan..
                              F#
eh nyatane aku.. cuma pelampiasan..
                             C#
opo salahku.. sampek kowe ngono..
                                   G#
weruh salahmu kowe mung ngguya ngguyu..
                               F#
lek nyatane gak iso ojo diterusne..
                                  C#
mergo sak iki motoku uwes netes getih..

C#  G#/C A#m
wis tak  kabeh-kabehno..
        Fm                 F#
nanging kowe ora tau rumongso..
   G#
atiku loro..

(Chorus)
            C#              A#m
sing tak aboti.. ratau nguwati..
             F#     G#        C#
sing tak fikiri.. ratau ngerteni..
              F#
yen mung niat dolanan
    G#       C#   G#/C A#m
ojo karo aku sing tenanan..
 F#       G#       C#
ati iki.. dudu dolanan..

C#-G#/C A#m              D#m
          yeiye iyeiye ooo..uu..
A#m              D#m    F#  G#
  yeiye iyeiye ooo..

        F#         G#
wis tak kabeh-kabehno..
        Fm       F         F#
nanging kowe ora tau rumongso..
   G#          A#
atiku loro.. huuu..

(Chorus) (Overtone)
            D#              Cm
sing tak aboti.. ratau nguwati..
             G#     A#        D#
sing tak fikiri.. ratau ngerteni..
              G#
yen mung niat dolanan
    A#       D#   A#/D Cm
ojo karo aku sing tenanan..
 G#       A#       D#
ati iki.. dudu dolanan..

            D#              Cm
sing tak aboti.. ratau nguwati..
             G#     A#        D#
sing tak fikiri.. ratau ngerteni..
              G#
yen mung niat dolanan
    A#       D#   A#/D Cm
ojo karo aku sing tenanan..
 G#       A#       D#
ati iki.. dudu dolanan..
 G#       A#       D# A#/D Cm
ati iki.. dudu dolanan..
 G#       A#       D#
ati iki.. dudu dolanan..
Lihat Semua :

Happy Asmara

Chord Kunci Gitar lainnya: