Kunci Gitar Happy Asmara - Dudohno Aku



              C                D
yen ngomong sayang.. aku wes sayang..
                G     D        Em
yen ngomong setiyo.. aku iki setiyo..
              Am                D
sing tak pingini.. gedene tresnamu..
             G    C D
dudohno ning aku..

    G       D             Em
sekabehane uwes tak ngerteni..
     C        D           G
karo kabeh.. eleke tingkahmu..
    Am           D
opo maneh gedene egomu
     G        Em
sing marai atiku..
 C             D        G
ajur remuk ngerteni awakmu..

        G         D           Em
nanging kabeh iki wes tak sabari..
       C          D            G
wes ra mikir.. tentang harga diri..
      Am           D
wes kadung loro atiku iki
     G            Em
ra kuat ku ngelakoni..
  C         D           G
mugo kowe sitik'o ngerteni..

(Chorus)
              C                D
yen ngomong sayang.. aku wes sayang..
                G     D        Em
yen ngomong setiyo.. aku iki setiyo..
              Am                D
sing tak pingini.. gedene tresnamu..
             G
dudohno ning aku..

              C                D
yen ngomong sayang.. aku wes sayang..
                G     D        Em
yen ngomong setiyo.. aku iki setiyo..
              Am                D
sing tak pingini.. gedene tresnamu..
             G
dudohno ning aku..

(Int.) C  D  G  Em
       C  D  G

        G         D           Em
nanging kabeh iki wes tak sabari..
       C          D            G
wes ra mikir.. tentang harga diri..
      Am           D
wes kadung loro atiku iki
     G            Em
ra kuat ku ngelakoni..
  C         D           G
mugo kowe sitik'o ngerteni..

(Chorus)
              C                D
yen ngomong sayang.. aku wes sayang..
                G     D        Em
yen ngomong setiyo.. aku iki setiyo..
              Am                D
sing tak pingini.. gedene tresnamu..
             G
dudohno ning aku..

              C                D
yen ngomong sayang.. aku wes sayang..
                G     D        Em
yen ngomong setiyo.. aku iki setiyo..
              Am                D
sing tak pingini.. gedene tresnamu..
             G
dudohno ning aku..

              Am                D
sing tak pingini.. gedene tresnamu..
             G
dudohno ning aku..



Happy Asmara - Dudohno Aku

              G                A
yen ngomong sayang.. aku wes sayang..
                D     A        Bm
yen ngomong setiyo.. aku iki setiyo..
              Em                A
sing tak pingini.. gedene tresnamu..
             D    G A
dudohno ning aku..

    D       A             Bm
sekabehane uwes tak ngerteni..
     G        A           D
karo kabeh.. eleke tingkahmu..
    Em           A
opo maneh gedene egomu
     D        Bm
sing marai atiku..
 G             A        D
ajur remuk ngerteni awakmu..

        D         A           Bm
nanging kabeh iki wes tak sabari..
       G          A            D
wes ra mikir.. tentang harga diri..
      Em           A
wes kadung loro atiku iki
     D            Bm
ra kuat ku ngelakoni..
  G         A           D
mugo kowe sitik'o ngerteni..

(Chorus)
              G                A
yen ngomong sayang.. aku wes sayang..
                D     A        Bm
yen ngomong setiyo.. aku iki setiyo..
              Em                A
sing tak pingini.. gedene tresnamu..
             D
dudohno ning aku..

              G                A
yen ngomong sayang.. aku wes sayang..
                D     A        Bm
yen ngomong setiyo.. aku iki setiyo..
              Em                A
sing tak pingini.. gedene tresnamu..
             D
dudohno ning aku..

(Int.) G  A  D  Bm
       G  A  D

        D         A           Bm
nanging kabeh iki wes tak sabari..
       G          A            D
wes ra mikir.. tentang harga diri..
      Em           A
wes kadung loro atiku iki
     D            Bm
ra kuat ku ngelakoni..
  G         A           D
mugo kowe sitik'o ngerteni..

(Chorus)
              G                A
yen ngomong sayang.. aku wes sayang..
                D     A        Bm
yen ngomong setiyo.. aku iki setiyo..
              Em                A
sing tak pingini.. gedene tresnamu..
             D
dudohno ning aku..

              G                A
yen ngomong sayang.. aku wes sayang..
                D     A        Bm
yen ngomong setiyo.. aku iki setiyo..
              Em                A
sing tak pingini.. gedene tresnamu..
             D
dudohno ning aku..

              Em                A
sing tak pingini.. gedene tresnamu..
             D
dudohno ning aku..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: