Kunci Gitar Happy Asmara - Cukup Semene



Capo di fret 4

(Intro) C G Am G F  Fm  C  G

    C                     F
yen wes bosen karo aku ngomong wae..
   G                        C      -G/B
ra sah mbolan mbaleni nglarani ati..
  Am                     Dm
cukup semene wae.. ra perlu diteruske
G                      C
 timbang gawe tangis akhire..

    C                     F
yen wes wegah karo aku ngomong wae..
   G                       C      -G/B
ra sah mbolan mbaleni kowe ngapusi..
    Am                   Dm
tresno koyo ngene ora perlu dipaksake..
G                     F      G
 timbang nelongso akhire.. hoo..

(Chorus)
     C                 G
aku uwes lilo yen kowe ngeliyo
     Am                  Em
aku uwes pasrah yen kowe ngajak pisah
     F                C
aku orapopo timbang gawe loro..
     Dm               G
mugo Gusti maringi ganti..
            (F)
luweh seko kowe..

(Int.) F G Em Am
       Dm F G

    C                     F
yen wes bosen karo aku ngomong wae..
   G                        C      -G/B
ra sah mbolan mbaleni nglarani ati..
  Am                     Dm
cukup semene wae.. ra perlu diteruske
G                      C
 timbang gawe tangis akhire..

    C                     F
yen wes wegah karo aku ngomong wae..
   G                       C      -G/B
ra sah mbolan mbaleni kowe ngapusi..
    Am                   Dm
tresno koyo ngene ora perlu dipaksake..
G                     F      G
 timbang nelongso akhire.. hoo..

(Chorus)
     C                 G
aku uwes lilo yen kowe ngeliyo
     Am                  Em
aku uwes pasrah yen kowe ngajak pisah
     F                C
aku orapopo timbang gawe loro..
     Dm               G
mugo Gusti maringi ganti..
             C   G
luweh seko kowe..

     C                 G
aku uwes lilo yen kowe ngeliyo
     Am                  Em
aku uwes pasrah yen kowe ngajak pisah
     F                C
aku orapopo timbang gawe loro..
     Dm               G
mugo Gusti maringi ganti..
             C   A
luweh soko kowe..
     Dm               G
mugo Gusti maringi ganti..
             C
luweh seko.. kowe..



Happy Asmara - Cukup Semene

(Intro) E B C#m B A  Am  E  B

    E                     A
yen wes bosen karo aku ngomong wae..
   B                        E      -B/D#
ra sah mbolan mbaleni nglarani ati..
  C#m                    F#m
cukup semene wae.. ra perlu diteruske
B                      E
 timbang gawe tangis akhire..

    E                     A
yen wes wegah karo aku ngomong wae..
   B                       E      -B/D#
ra sah mbolan mbaleni kowe ngapusi..
    C#m                  F#m
tresno koyo ngene ora perlu dipaksake..
B                     A      B
 timbang nelongso akhire.. hoo..

(Chorus)
     E                 B
aku uwes lilo yen kowe ngeliyo
     C#m                 G#m
aku uwes pasrah yen kowe ngajak pisah
     A                E
aku orapopo timbang gawe loro..
     F#m              B
mugo Gusti maringi ganti..
            (A)
luweh seko kowe..

(Int.) A B G#m C#m
       F#m A B

    E                     A
yen wes bosen karo aku ngomong wae..
   B                        E      -B/D#
ra sah mbolan mbaleni nglarani ati..
  C#m                    F#m
cukup semene wae.. ra perlu diteruske
B                      E
 timbang gawe tangis akhire..

    E                     A
yen wes wegah karo aku ngomong wae..
   B                       E      -B/D#
ra sah mbolan mbaleni kowe ngapusi..
    C#m                  F#m
tresno koyo ngene ora perlu dipaksake..
B                     A      B
 timbang nelongso akhire.. hoo..

(Chorus)
     E                 B
aku uwes lilo yen kowe ngeliyo
     C#m                 G#m
aku uwes pasrah yen kowe ngajak pisah
     A                E
aku orapopo timbang gawe loro..
     F#m              B
mugo Gusti maringi ganti..
             E   B
luweh seko kowe..

     E                 B
aku uwes lilo yen kowe ngeliyo
     C#m                 G#m
aku uwes pasrah yen kowe ngajak pisah
     A                E
aku orapopo timbang gawe loro..
     F#m              B
mugo Gusti maringi ganti..
             E   C#
luweh soko kowe..
     F#m              B
mugo Gusti maringi ganti..
             E
luweh seko.. kowe..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: