Kunci Gitar Happy Asmara - Cukup Sakmene



Capo di fret 3

(Intro) Am Bm C -Bb
        Am G F  Dm  E..

             Am
aku getun nyapo
         G          C
mbiyen kenal karo kowe..
              F
tiwas aku tresno
     G          C Bb A
kowe malah ngeliyo..
     A     Dm
mbok gawe aku cidro
    F       G
nganti ra kuat nyonggo
        C        Bm       Am
abote gedene tresno ning atiku
             F                G
opo kowe ngerti.. piye kahananku..
     Em      Am
ngadepi sikapmu..

             Am
wis keputusanku
    G           C
aku ninggalne kowe
             F
wis kekarepanku
        G          C Bb A
kabeh rasah diterusne..
  A        Dm
cukup sakmene wae
 F       G
aku ngaboti kowe
              C        Bm      Am
wis cukup leh ku sabar ngadepi kowe
              F                G
wis sakmene wae.. rasah diterusne..
 Em          Am
aku pengen dewe..

(Chorus)
         Dm                   G
kowe ro aku.. uwis cukup sakmene..
           C                   F
kowe karo aku luwih apik pisah wae
           Dm                 E
ra ono gunane.. kabeh dipeksakne
                    Am   A
mending urip dewe dewe.. hoo..

           Dm                  G
kowe karo aku.. wis cukup sakmene..
           C                   F
kowe karo aku luwih apik pisah wae
           Dm                 E
ra ono gunane.. kabeh dipeksakne
                    Am
mending urip dewe dewe..

(Int.) F G C Am
       Dm Am Dm F E Am A

(Chorus)
         Dm                   G
kowe ro aku.. uwis cukup sakmene..
           C                   F
kowe karo aku luwih apik pisah wae
           Dm                 E
ra ono gunane.. kabeh dipeksakne
                    Am   A
mending urip dewe dewe.. hoo..

           Dm                  G
kowe karo aku.. wis cukup sakmene..
           C                   F
kowe karo aku luwih apik pisah wae
           Dm                 E
ra ono gunane.. kabeh dipeksakne
                    Am G F  Am G F  
mending urip dewe dewe..



Happy Asmara - Cukup Sakmene

(Intro) Cm Dm D# -C#
        Cm A# G#  Fm  G..

             Cm
aku getun nyapo
         A#         D#
mbiyen kenal karo kowe..
              G#
tiwas aku tresno
     A#         D# C# C
kowe malah ngeliyo..
     C     Fm
mbok gawe aku cidro
    G#      A#
nganti ra kuat nyonggo
        D#       Dm       Cm
abote gedene tresno ning atiku
             G#               A#
opo kowe ngerti.. piye kahananku..
     Gm      Cm
ngadepi sikapmu..

             Cm
wis keputusanku
    A#          D#
aku ninggalne kowe
             G#
wis kekarepanku
        A#         D# C# C
kabeh rasah diterusne..
  C        Fm
cukup sakmene wae
 G#      A#
aku ngaboti kowe
              D#       Dm      Cm
wis cukup leh ku sabar ngadepi kowe
              G#               A#
wis sakmene wae.. rasah diterusne..
 Gm          Cm
aku pengen dewe..

(Chorus)
         Fm                   A#
kowe ro aku.. uwis cukup sakmene..
           D#                  G#
kowe karo aku luwih apik pisah wae
           Fm                 G
ra ono gunane.. kabeh dipeksakne
                    Cm   C
mending urip dewe dewe.. hoo..

           Fm                  A#
kowe karo aku.. wis cukup sakmene..
           D#                  G#
kowe karo aku luwih apik pisah wae
           Fm                 G
ra ono gunane.. kabeh dipeksakne
                    Cm
mending urip dewe dewe..

(Int.) G# A# D# Cm
       Fm Cm Fm G# G Cm C

(Chorus)
         Fm                   A#
kowe ro aku.. uwis cukup sakmene..
           D#                  G#
kowe karo aku luwih apik pisah wae
           Fm                 G
ra ono gunane.. kabeh dipeksakne
                    Cm   C
mending urip dewe dewe.. hoo..

           Fm                  A#
kowe karo aku.. wis cukup sakmene..
           D#                  G#
kowe karo aku luwih apik pisah wae
           Fm                 G
ra ono gunane.. kabeh dipeksakne
                    Cm A# G#  Cm A# G# 
mending urip dewe dewe..
Lihat Semua :

Happy Asmara

Chord Kunci Gitar lainnya: