Kunci Gitar Happy Asmara - Cocote Tonggo



Capo di fret 3

(Intro) Am... Am...

      Am
iki cerito urip ono ing deso
         Am
nandang urip bebarengan karo tonggo
          Dm
ra kuat mangan dirasani
        Am
mangan enak yo di iri
       E                  Am
kudu piye.. anggonku nyikapi..

      Am
aku sebel nduwe tonggo koyo kowe
          Am
seneng ngurusi urusane tanggane
       Dm
aku mlarat mbok ece
       Am
jare keset nyambut gawe
      E                       Am
aku sugeh.. tetep mbok rasani wae..

         G
kuat nyandang mbok iri
      C
tuku opo mbok rasani
          F                 E
yen tak pikir.. aku bunuh diri..

(Chorus)
 Am
ajur nduwe tonggo kowe
          G
seneng ngurusi urusane tanggane
          F
yen tak pikir, yen tak gagas
              E
marai emosi wae..

  Am
remuk nduwe tonggo kowe
          G
seneng ngurusi urusane tanggane
       F
tak esemi lan tak njarke
                        E
suwe-suwe rak yo mati dewe
                 Am
suwe-suwe mati dewe

(Int.) Am... Am...
       Am... Dm Am E  Am

      Am
aku sebel nduwe tonggo koyo kowe
          Am
seneng ngurusi urusane tanggane
       Dm
aku mlarat mbok ece
       Am
jare keset nyambut gawe
      E                       Am
aku sugeh.. tetep mbok rasani wae..

         G
kuat nyandang mbok iri
      C
tuku opo mbok rasani
          F                 E
yen tak pikir.. aku bunuh diri..

(Chorus)
 Am
ajur nduwe tonggo kowe
          G
seneng ngurusi urusane tanggane
          F
yen tak pikir, yen tak gagas
              E
marai emosi wae..

  Am
remuk nduwe tonggo kowe
          G
seneng ngurusi urusane tanggane
       F
tak esemi lan tak njarke
                        E
suwe-suwe rak yo mati dewe..

 Am
ajur nduwe tonggo kowe
          G
seneng ngurusi urusane tanggane
          F
yen tak pikir, yen tak gagas
              E
marai emosi wae..

  Am
remuk nduwe tonggo kowe
          G
seneng ngurusi urusane tanggane
       F
tak esemi lan tak njarke
                        E
suwe-suwe rak yo mati dewe..
                 Am
suwe-suwe mati dewe

(Outro) Am... Am...



Happy Asmara - Cocote Tonggo

(Intro) Cm... Cm...

      Cm
iki cerito urip ono ing deso
         Cm
nandang urip bebarengan karo tonggo
          Fm
ra kuat mangan dirasani
        Cm
mangan enak yo di iri
       G                  Cm
kudu piye.. anggonku nyikapi..

      Cm
aku sebel nduwe tonggo koyo kowe
          Cm
seneng ngurusi urusane tanggane
       Fm
aku mlarat mbok ece
       Cm
jare keset nyambut gawe
      G                       Cm
aku sugeh.. tetep mbok rasani wae..

         A#
kuat nyandang mbok iri
      D#
tuku opo mbok rasani
          G#                G
yen tak pikir.. aku bunuh diri..

(Chorus)
 Cm
ajur nduwe tonggo kowe
          A#
seneng ngurusi urusane tanggane
          G#
yen tak pikir, yen tak gagas
              G
marai emosi wae..

  Cm
remuk nduwe tonggo kowe
          A#
seneng ngurusi urusane tanggane
       G#
tak esemi lan tak njarke
                        G
suwe-suwe rak yo mati dewe
                 Cm
suwe-suwe mati dewe

(Int.) Cm... Cm...
       Cm... Fm Cm G  Cm

      Cm
aku sebel nduwe tonggo koyo kowe
          Cm
seneng ngurusi urusane tanggane
       Fm
aku mlarat mbok ece
       Cm
jare keset nyambut gawe
      G                       Cm
aku sugeh.. tetep mbok rasani wae..

         A#
kuat nyandang mbok iri
      D#
tuku opo mbok rasani
          G#                G
yen tak pikir.. aku bunuh diri..

(Chorus)
 Cm
ajur nduwe tonggo kowe
          A#
seneng ngurusi urusane tanggane
          G#
yen tak pikir, yen tak gagas
              G
marai emosi wae..

  Cm
remuk nduwe tonggo kowe
          A#
seneng ngurusi urusane tanggane
       G#
tak esemi lan tak njarke
                        G
suwe-suwe rak yo mati dewe..

 Cm
ajur nduwe tonggo kowe
          A#
seneng ngurusi urusane tanggane
          G#
yen tak pikir, yen tak gagas
              G
marai emosi wae..

  Cm
remuk nduwe tonggo kowe
          A#
seneng ngurusi urusane tanggane
       G#
tak esemi lan tak njarke
                        G
suwe-suwe rak yo mati dewe..
                 Cm
suwe-suwe mati dewe

(Outro) Cm... Cm...
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: