Kunci Gitar Happy Asmara - Bojomu Semangatku



Capo di fret 1

    Am
bojomu semangatku
                       Dm
ojo nganti melayu ning aku..
  E                    F
jogoen.. rumaten.. ojo di loro ati..
          G                    Am
nek gak kepingin ku ambil kembali..

(Intro) Am Dm G E
        Am Dm E Am

Am
tulung jogoen bojomu kuwi
 G
ojo nganti ucul neng ngendi ngendi
 Dm                 E
ojo sampek.. ketemu ro aku..
F        G        Am
ben ra ciloko uripmu

  Am
kowe tak kandani yen bojomu kuwi
  G
tau ngikat janji sehidup semati
  Dm           E
karo aku.. nalikane mbiyen..
F         G          Am
waktu sek jamane pacaran..

(Intro) F G Am

(Chorus)
    Am
bojomu semangatku
                       Dm
ojo nganti melayu ning aku..
    G
bojomu semangatku
                        E
ojo nganti kerasan ning aku..

    Am
bojomu semangatku
                       Dm
ojo nganti melayu ning aku
  E                    F
jogoen.. rumaten.. ojo di loro ati..
          G                      Am
nek gak kepingin.. ku ambil kembali..

(Intro) Am Dm G E
        Am Dm E Am

  Am
kowe tak kandani yen bojomu kuwi
  G
tau ngikat janji sehidup semati
  Dm           E
karo aku.. nalikane mbiyen..
F         G          Am
waktu sek jamane pacaran..

(Intro) F G Am

(Chorus)
    Am
bojomu semangatku
                       Dm
ojo nganti melayu ning aku..
    G
bojomu semangatku
                        E
ojo nganti kerasan ning aku..

    Am
bojomu semangatku
                       Dm
ojo nganti melayu ning aku
  E                    F
jogoen.. rumaten.. ojo di loro ati..
          G                      Am
nek gak kepingin.. ku ambil kembali..

    Am
bojomu semangatku
                       Dm
ojo nganti melayu ning aku..
    G
bojomu semangatku
                        E
ojo nganti kerasan ning aku..

    Am
bojomu semangatku
                       Dm
ojo nganti melayu ning aku
  E                    F
jogoen.. rumaten.. ojo di loro ati..
          G                      Am
nek gak kepingin.. ku ambil kembali..



Happy Asmara - Bojomu Semangatku

    A#m
bojomu semangatku
                       D#m
ojo nganti melayu ning aku..
  F                    F#
jogoen.. rumaten.. ojo di loro ati..
          G#                   A#m
nek gak kepingin ku ambil kembali..

(Intro) A#m D#m G# F
        A#m D#m F A#m

A#m
tulung jogoen bojomu kuwi
 G#
ojo nganti ucul neng ngendi ngendi
 D#m                F
ojo sampek.. ketemu ro aku..
F#       G#       A#m
ben ra ciloko uripmu

  A#m
kowe tak kandani yen bojomu kuwi
  G#
tau ngikat janji sehidup semati
  D#m          F
karo aku.. nalikane mbiyen..
F#        G#         A#m
waktu sek jamane pacaran..

(Intro) F# G# A#m

(Chorus)
    A#m
bojomu semangatku
                       D#m
ojo nganti melayu ning aku..
    G#
bojomu semangatku
                        F
ojo nganti kerasan ning aku..

    A#m
bojomu semangatku
                       D#m
ojo nganti melayu ning aku
  F                    F#
jogoen.. rumaten.. ojo di loro ati..
          G#                     A#m
nek gak kepingin.. ku ambil kembali..

(Intro) A#m D#m G# F
        A#m D#m F A#m

  A#m
kowe tak kandani yen bojomu kuwi
  G#
tau ngikat janji sehidup semati
  D#m          F
karo aku.. nalikane mbiyen..
F#        G#         A#m
waktu sek jamane pacaran..

(Intro) F# G# A#m

(Chorus)
    A#m
bojomu semangatku
                       D#m
ojo nganti melayu ning aku..
    G#
bojomu semangatku
                        F
ojo nganti kerasan ning aku..

    A#m
bojomu semangatku
                       D#m
ojo nganti melayu ning aku
  F                    F#
jogoen.. rumaten.. ojo di loro ati..
          G#                     A#m
nek gak kepingin.. ku ambil kembali..

    A#m
bojomu semangatku
                       D#m
ojo nganti melayu ning aku..
    G#
bojomu semangatku
                        F
ojo nganti kerasan ning aku..

    A#m
bojomu semangatku
                       D#m
ojo nganti melayu ning aku
  F                    F#
jogoen.. rumaten.. ojo di loro ati..
          G#                     A#m
nek gak kepingin.. ku ambil kembali..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: