Kunci Gitar Happy Asmara - Benci Kusangka Sayang (Versi Jawa)



Capo di fret 5

(Intro) Am C Dm E
        Am C Dm E
        F G Am

              Am
teles tatune ati..
      E                Am
seng mbiyen tau mbok gawe..
E                Am
 awakmu ngetok maneh..
        E                Am
neng nduwur tatu sing mbiyen..

A                Dm
 ra bakal dadi impianku..
G                    C
 sing peteng ra tak angen angen
Am               Dm
 garinge banyu moto
                  Am
ngelingi katresnanmu
             Dm E    E
saiki amung angenan..

                  Am
aku sih panggah kelingan..
  E                Am
kenangan naliko mbiyen..
E                    Am
 tresno sing wis kepatri..
    E               Am
tak simpen dadi kenangan..

A                Dm
 ra popo tak lakoni loro..
G               C
 ra popo aku nandang loro..
Am               Dm
 mugo'o kowe ngerti
            Am
aku ora setuju
                  E
lungomu ninggalke aku
           Am
gawe loro atiku..

Dm
bener jare pujonggo
  C                       E
selasih tak songko mayang-mayang
                      Am
tak songkone godong selodo
Dm                          C
wong ra seneng tak kiro tresno
                   B
nanging aku ora kroso
                E
mergo aku iki sopo..

(Chorus)
Am               Dm
kenang kenangen aku sayang
      G                    C
ngangeno awakku neng njero angenmu
         F
sing ninggalke aku
         Dm
nganti tekan seprene
        E
adoh ngoyak impen
                  A
seng durung mesti nyatane..

Am               Dm
raino yen udan deres teko
    G              C
ra iso nambani lorone ati
     F
tak angen tresnomu
           Dm
nggedek'ke rosoku
           E
ra nyongko tresnomu
         Am
mung angenan semu..

(Int.) Dm E F E
       Dm  Am  F G Am..

Dm
bener jare pujonggo
  C                       E
selasih tak songko mayang-mayang
                      Am
tak songkone godong selodo
Dm                          C
wong ra seneng tak kiro tresno
                   B
nanging aku ora kroso
                E
mergo aku iki sopo..

(Chorus)
Am               Dm
kenang kenangen aku sayang
      G                    C
ngangeno awakku neng njero angenmu
         F
sing ninggalke aku
         Dm
nganti tekan seprene
        E
adoh ngoyak impen
                  A
seng durung mesti nyatane..

Am               Dm
raino yen udan deres teko
    G              C
ra iso nambani lorone ati
     F
tak angen tresnomu
           Dm
nggedek'ke rosoku
           E
ra nyongko tresnomu
         Am
mung angenan semu..

Am               Dm
kenang kenangen aku sayang
      G                    C
ngangeno awakku neng njero angenmu
         F
sing ninggalke aku
         Dm
nganti tekan seprene
        E
adoh ngoyak impen
                  A
seng durung mesti nyatane..

Am               Dm
raino yen udan deres teko
    G              C
ra iso nambani lorone ati
     F
tak angen tresnomu
           Dm
nggedek'ke rosoku
           E
ra nyongko tresnomu
         Am
mung angenan semu..

(Outro) Dm E F E Am



Happy Asmara - Benci Kusangka Sayang (Versi Jawa)

(Intro) Dm F Gm A
        Dm F Gm A
        Bb C Dm

              Dm
teles tatune ati..
      A                Dm
seng mbiyen tau mbok gawe..
A                Dm
 awakmu ngetok maneh..
        A                Dm
neng nduwur tatu sing mbiyen..

D                Gm
 ra bakal dadi impianku..
C                    F
 sing peteng ra tak angen angen
Dm               Gm
 garinge banyu moto
                  Dm
ngelingi katresnanmu
             Gm A    A
saiki amung angenan..

                  Dm
aku sih panggah kelingan..
  A                Dm
kenangan naliko mbiyen..
A                    Dm
 tresno sing wis kepatri..
    A               Dm
tak simpen dadi kenangan..

D                Gm
 ra popo tak lakoni loro..
C               F
 ra popo aku nandang loro..
Dm               Gm
 mugo'o kowe ngerti
            Dm
aku ora setuju
                  A
lungomu ninggalke aku
           Dm
gawe loro atiku..

Gm
bener jare pujonggo
  F                       A
selasih tak songko mayang-mayang
                      Dm
tak songkone godong selodo
Gm                          F
wong ra seneng tak kiro tresno
                   E
nanging aku ora kroso
                A
mergo aku iki sopo..

(Chorus)
Dm               Gm
kenang kenangen aku sayang
      C                    F
ngangeno awakku neng njero angenmu
         Bb
sing ninggalke aku
         Gm
nganti tekan seprene
        A
adoh ngoyak impen
                  D
seng durung mesti nyatane..

Dm               Gm
raino yen udan deres teko
    C              F
ra iso nambani lorone ati
     Bb
tak angen tresnomu
           Gm
nggedek'ke rosoku
           A
ra nyongko tresnomu
         Dm
mung angenan semu..

(Int.) Gm A Bb A
       Gm  Dm  Bb C Dm..

Gm
bener jare pujonggo
  F                       A
selasih tak songko mayang-mayang
                      Dm
tak songkone godong selodo
Gm                          F
wong ra seneng tak kiro tresno
                   E
nanging aku ora kroso
                A
mergo aku iki sopo..

(Chorus)
Dm               Gm
kenang kenangen aku sayang
      C                    F
ngangeno awakku neng njero angenmu
         Bb
sing ninggalke aku
         Gm
nganti tekan seprene
        A
adoh ngoyak impen
                  D
seng durung mesti nyatane..

Dm               Gm
raino yen udan deres teko
    C              F
ra iso nambani lorone ati
     Bb
tak angen tresnomu
           Gm
nggedek'ke rosoku
           A
ra nyongko tresnomu
         Dm
mung angenan semu..

Dm               Gm
kenang kenangen aku sayang
      C                    F
ngangeno awakku neng njero angenmu
         Bb
sing ninggalke aku
         Gm
nganti tekan seprene
        A
adoh ngoyak impen
                  D
seng durung mesti nyatane..

Dm               Gm
raino yen udan deres teko
    C              F
ra iso nambani lorone ati
     Bb
tak angen tresnomu
           Gm
nggedek'ke rosoku
           A
ra nyongko tresnomu
         Dm
mung angenan semu..

(Outro) Gm A Bb A Dm
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: