Kunci Gitar Happy Asmara - Bapak



(Intro) Dm G C Am F G C
        Dm G C Am F G C

   C
rambut wis ora ireng..
Em
wis malih rupane..
F                       C
ireng dadi putih.. saikine..
Dm
dino tambah dino..
Em
umur tambah tuwo..
  F      F-Em-Dm               G
nanging..      koyo-koyo ora diroso..

(Intro) Dm G C

C
ngadeg dadi cagak..
     Em
nyonggo piringe anak..
   F                      C
mempeng kerjo ora mikir rogo..
Dm
paribasan umur..
Em
wis akeh cacahe..
    F             G        C
nganti bingung anggonku ngitunge..

(Intro) Dm G C Am F G C
        Em F G C

(Chorus)
C
bapak.. bapak..
        F
tekadmu kuwi tak puji..
G
bapak.. bapak..
       C      G
kowe koyo senopati..
C
bapak.. bapak..
        F
panasmu ngungkuli geni..
G
bapak.. bapak..
      C
keno angin soyo ndadi..

  F
senadjan uwis tuwo
C             Am
nekad mempeng kerjo
    Dm
nyambut gawe..
G                     C
 kanggo nguripi keluargo..

(Int.) C F C Dm Em Am F G C

C
ngadeg dadi cagak..
     Em
nyonggo piringe anak..
   F                      C
mempeng kerjo ora mikir rogo..
Dm
paribasan umur..
Em
wis akeh cacahe..
    F             G          C
nganti bingung anggonku ngitunge..

(Intro) Dm G C Am F G C
        Em F G C

(Chorus)
C
bapak.. bapak..
        F
tekadmu kuwi tak puji..
G
bapak.. bapak..
       C      G
kowe koyo senopati..
C
bapak.. bapak..
        F
panasmu ngungkuli geni..
G
bapak.. bapak..
      C
keno angin soyo ndadi..

F
senadjan uwis tuwo
C             Am
nekad mempeng kerjo
    Dm
nyambut gawe..
G                   C
 kanggo nguripi keluargo..

(Outro) Am F G C..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: