Kunci Gitar Happy Asmara - Amergo Sayang (Ska Reggae)


AutoScroll  

Capo di fret 4

(Intro) C G Am Em F G C

      C                    G
Jujur aku tak sanggup bila kau jauh
    Am                 Em
Selalu ku menunggu kehadiranmu
F                C
Abot nyonggo amergo rindu
      Dm              G
Sesek rasane pengen ketemu..

      C                   G
Sayangku ku tak bisa bila kau jauh
       Am                  Em
Rasane wedi kelangan njero atiku
F                   C
Tansah eling marang esemmu
      Dm          G
Kabeh iki mergo sayangku..

  C
Seminggu ra kroso..
G              Am
kowe lan aku.. ora ketemu..
F                     C
 Sabendino tak tembangne
             Dm           G
Roso kangen iki.. ono dodoku..

    C
Tak jalok ning kono..
  G                 Am
jogonen tresnomu.. Amung kanggo aku
F                     C
 Tak titip tembang rindu
               Dm
Gawe nggugah kangen..
               G
lan roso tresnomu..

C
Kerlap kerlipe lintang
       G
Tansah ngancani saben bengiku
    Am                     F
Padange rembulan sing dadi saksi
   G             C
Nandang kangenku, Bebasane miber
G
sukmo iki ono ning sandingmu
Am                F
 Mergo tanpo kowe atiku dadi sepi
G
Lan kroso sintru..

(Chorus)
      C                    G
Jujur aku tak sanggup bila kau jauh
    Am                 Em
Selalu ku menunggu kehadiranmu
F                C
Abot nyonggo amergo rindu
      Dm              G
Sesek rasane pengen ketemu..

      C                   G
Sayangku ku tak bisa bila kau jauh
       Am                  Em
Rasane wedi kelangan njero atiku
F                   C
Tansah eling marang esemmu
      Dm          G
Kabeh iki mergo sayangku..

(Interlude) C G Am Em F G C

  C
Seminggu ra kroso..
G              Am
kowe lan aku.. ora ketemu..
F                     C
 Sabendino tak tembangne
             Dm           G
Roso kangen iki.. ono dodoku..

    C
Tak jalok ning kono..
  G                 Am
jogonen tresnomu.. Amung kanggo aku
F                     C
 Tak titip tembang rindu
               Dm
Gawe nggugah kangen..
               G
lan roso tresnomu..

C
Kerlap kerlipe lintang
       G
Tansah ngancani saben bengiku
    Am                     F
Padange rembulan sing dadi saksi
   G             C
Nandang kangenku, Bebasane miber
G
sukmo iki ono ning sandingmu
Am                F
 Mergo tanpo kowe atiku dadi sepi
G
Lan kroso sintru..

(Chorus)
      C                    G
Jujur aku tak sanggup bila kau jauh
    Am                 Em
Selalu ku menunggu kehadiranmu
F                C
Abot nyonggo amergo rindu
      Dm              G
Sesek rasane pengen ketemu..

      C                   G
Sayangku ku tak bisa bila kau jauh
       Am                  Em
Rasane wedi kelangan njero atiku
F                   C
Tansah eling marang esemmu
      Dm          G
Kabeh iki mergo sayangku..

(Outro) C G Am Em F G C



Happy Asmara - Amergo Sayang (Ska Reggae)

(Intro) E B C#m G#m A B E

      E                    B
Jujur aku tak sanggup bila kau jauh
    C#m                G#m
Selalu ku menunggu kehadiranmu
A                E
Abot nyonggo amergo rindu
      F#m             B
Sesek rasane pengen ketemu..

      E                   B
Sayangku ku tak bisa bila kau jauh
       C#m                 G#m
Rasane wedi kelangan njero atiku
A                   E
Tansah eling marang esemmu
      F#m         B
Kabeh iki mergo sayangku..

  E
Seminggu ra kroso..
B              C#m
kowe lan aku.. ora ketemu..
A                     E
 Sabendino tak tembangne
             F#m          B
Roso kangen iki.. ono dodoku..

    E
Tak jalok ning kono..
  B                 C#m
jogonen tresnomu.. Amung kanggo aku
A                     E
 Tak titip tembang rindu
               F#m
Gawe nggugah kangen..
               B
lan roso tresnomu..

E
Kerlap kerlipe lintang
       B
Tansah ngancani saben bengiku
    C#m                    A
Padange rembulan sing dadi saksi
   B             E
Nandang kangenku, Bebasane miber
B
sukmo iki ono ning sandingmu
C#m               A
 Mergo tanpo kowe atiku dadi sepi
B
Lan kroso sintru..

(Chorus)
      E                    B
Jujur aku tak sanggup bila kau jauh
    C#m                G#m
Selalu ku menunggu kehadiranmu
A                E
Abot nyonggo amergo rindu
      F#m             B
Sesek rasane pengen ketemu..

      E                   B
Sayangku ku tak bisa bila kau jauh
       C#m                 G#m
Rasane wedi kelangan njero atiku
A                   E
Tansah eling marang esemmu
      F#m         B
Kabeh iki mergo sayangku..

(Interlude) E B C#m G#m A B E

  E
Seminggu ra kroso..
B              C#m
kowe lan aku.. ora ketemu..
A                     E
 Sabendino tak tembangne
             F#m          B
Roso kangen iki.. ono dodoku..

    E
Tak jalok ning kono..
  B                 C#m
jogonen tresnomu.. Amung kanggo aku
A                     E
 Tak titip tembang rindu
               F#m
Gawe nggugah kangen..
               B
lan roso tresnomu..

E
Kerlap kerlipe lintang
       B
Tansah ngancani saben bengiku
    C#m                    A
Padange rembulan sing dadi saksi
   B             E
Nandang kangenku, Bebasane miber
B
sukmo iki ono ning sandingmu
C#m               A
 Mergo tanpo kowe atiku dadi sepi
B
Lan kroso sintru..

(Chorus)
      E                    B
Jujur aku tak sanggup bila kau jauh
    C#m                G#m
Selalu ku menunggu kehadiranmu
A                E
Abot nyonggo amergo rindu
      F#m             B
Sesek rasane pengen ketemu..

      E                   B
Sayangku ku tak bisa bila kau jauh
       C#m                 G#m
Rasane wedi kelangan njero atiku
A                   E
Tansah eling marang esemmu
      F#m         B
Kabeh iki mergo sayangku..

(Outro) E B C#m G#m A B E
Lihat semua chord Happy Asmara
Advertisement
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: