Kunci Gitar Happy Asmara - Aku Tenang



Capo di fret 3

         F             G        C
pengenku siji nyanding kowe selawase..
Am      Dm              G        C
 ra ono wong liyo sing iso misahake..
         F         G       C
cukup sliramu gawe atiku tenang..
Am        Dm
 ra bakal ilang
        G             C
mergo kowe sing tak sayang..

(Intro) C G Am Em F G C

C        F          C   F
sumilire angin dalu iki..
C         F           G
kelingan esemmu dek wingi..
       Em                 Am
tansah kegowo.. nganti saiki..
     Dm              G          C
ra biso ilang nganti kegowo ngimpi..

Dm    G        C     G/B  Am
wes suwe.. aku ngenteni kowe..
       Dm      G         C
nganti saiki biso dadi siji..
Dm     G           C      G/B
mung kowe.. sing purun nompo
      Am
opo kahananku
  Dm                G            C
matursuwun tresnomu mung kanggo aku..

(Intro) F G C

(Chorus)
         F             G        C
pengenku siji nyanding kowe selawase..
Am      Dm              G        C
 ra ono wong liyo sing iso misahake..
         F         G       C
cukup sliramu gawe atiku tenang..
Am        Dm
 ra bakal ilang
        G             C
mergo kowe sing tak sayang..

(Int.) C G Am Em F G C
       C G Am Em F G C

C        F          C   F
sumilire angin dalu iki..
C         F           G
kelingan esemmu dek wingi..
       Em                 Am
tansah kegowo.. nganti saiki..
     Dm              G          C
ra biso ilang nganti kegowo ngimpi..

Dm    G        C     G/B  Am
wes suwe.. aku ngenteni kowe..
       Dm      G         C
nganti saiki biso dadi siji..
Dm     G           C      G/B
mung kowe.. sing purun nompo
      Am
opo kahananku
  Dm                G            C
matursuwun tresnomu mung kanggo aku..

(Intro) F G C

(Chorus)
         F             G        C
pengenku siji nyanding kowe selawase..
Am      Dm              G        C
 ra ono wong liyo sing iso misahake..
         F         G       C
cukup sliramu gawe atiku tenang..
Am        Dm
 ra bakal ilang
        G             C
mergo kowe sing tak sayang..

         F             G        C
pengenku siji nyanding kowe selawase..
Am      Dm              G        C
 ra ono wong liyo sing iso misahake..
         F         G       C
cukup sliramu gawe atiku tenang..
Am        Dm
 ra bakal ilang
        G             C
mergo kowe sing tak sayang..



Happy Asmara - Aku Tenang

         G#            A#       D#
pengenku siji nyanding kowe selawase..
Cm      Fm              A#       D#
 ra ono wong liyo sing iso misahake..
         G#        A#      D#
cukup sliramu gawe atiku tenang..
Cm        Fm
 ra bakal ilang
        A#            D#
mergo kowe sing tak sayang..

(Intro) D# A# Cm Gm G# A# D#

D#       G#         D#  G#
sumilire angin dalu iki..
D#        G#          A#
kelingan esemmu dek wingi..
       Gm                 Cm
tansah kegowo.. nganti saiki..
     Fm              A#         D#
ra biso ilang nganti kegowo ngimpi..

Fm    A#       D#    A#/D  Cm
wes suwe.. aku ngenteni kowe..
       Fm      A#        D#
nganti saiki biso dadi siji..
Fm     A#          D#     A#/D
mung kowe.. sing purun nompo
      Cm
opo kahananku
  Fm                A#           D#
matursuwun tresnomu mung kanggo aku..

(Intro) G# A# D#

(Chorus)
         G#            A#       D#
pengenku siji nyanding kowe selawase..
Cm      Fm              A#       D#
 ra ono wong liyo sing iso misahake..
         G#        A#      D#
cukup sliramu gawe atiku tenang..
Cm        Fm
 ra bakal ilang
        A#            D#
mergo kowe sing tak sayang..

(Int.) D# A# Cm Gm G# A# D#
       D# A# Cm Gm G# A# D#

D#       G#         D#  G#
sumilire angin dalu iki..
D#        G#          A#
kelingan esemmu dek wingi..
       Gm                 Cm
tansah kegowo.. nganti saiki..
     Fm              A#         D#
ra biso ilang nganti kegowo ngimpi..

Fm    A#       D#    A#/D  Cm
wes suwe.. aku ngenteni kowe..
       Fm      A#        D#
nganti saiki biso dadi siji..
Fm     A#          D#     A#/D
mung kowe.. sing purun nompo
      Cm
opo kahananku
  Fm                A#           D#
matursuwun tresnomu mung kanggo aku..

(Intro) G# A# D#

(Chorus)
         G#            A#       D#
pengenku siji nyanding kowe selawase..
Cm      Fm              A#       D#
 ra ono wong liyo sing iso misahake..
         G#        A#      D#
cukup sliramu gawe atiku tenang..
Cm        Fm
 ra bakal ilang
        A#            D#
mergo kowe sing tak sayang..

         G#            A#       D#
pengenku siji nyanding kowe selawase..
Cm      Fm              A#       D#
 ra ono wong liyo sing iso misahake..
         G#        A#      D#
cukup sliramu gawe atiku tenang..
Cm        Fm
 ra bakal ilang
        A#            D#
mergo kowe sing tak sayang..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: