Kunci Gitar Happy Asmara - Aku Pamit



Capo di fret 3

(Intro) G D Em C
        Am D G..

     G             D
roso tresnoku ning kowe
   Em       C
saiki uwes ilang..
       Am        G
karena kesalahan yang sering
         Am        D
kau buat berulang-ulang..

       G           D
tansah tak cubo nyepuro
      Em            C
amrih ben ndang sadaro..
      Am            G
kisah asmoro mbok gawe cidro
      Am       D
atiku keloro-loro..

       Am        D
mbiyen aku wis lungo..
       G
renungono lan mikiro..

(Intro) Am D G

(Chorus)
 C      D    G     F#m      Em
aku pahame.. golek tresno liyo
          C             D        G
gandeng karo kowe amung di sio-sio..
 C      D      G    F#m     Em
aku pahame.. golek sing tenanan..
            C     D    G
sing biso nggawe atiku nyaman..

(Int.) C D G F#m Em
       C D G
       C D G

     G             D
roso tresnoku ning kowe
   Em       C
saiki uwes ilang
       Am        G
karena kesalahan yang sering
         Am        D
kau buat berulang-ulang..

       G           D
tansah tak cubo nyepuro
      Em            C
amrih ben ndang sadaro..
      Am            G
kisah asmoro mbok gawe cidro
      Am       D
atiku keloro-loro..

       Am        D
mbiyen aku wis lungo..
       G
renungono lan mikiro..

(Intro) Am D G

(Chorus)
 C      D    G     F#m      Em
aku pahame.. golek tresno liyo
          C             D        G
gandeng karo kowe amung di sio-sio..
 C      D      G    F#m     Em
aku pahame.. golek sing tenanan..
            C     D    G
sing biso nggawe atiku nyaman..

 C      D    G     F#m      Em
aku pahame.. golek tresno liyo
          C             D        G
gandeng karo kowe amung di sio-sio..
 C      D      G    F#m     Em
aku pahame.. golek sing tenanan..
            C     D    G
sing biso nggawe atiku nyaman..

   C         D
mergo tresno iki..
  Cm
dudu nggo dolanan..



Happy Asmara - Aku Pamit

(Intro) Bb F Gm D#
        Cm F Bb..

     Bb            F
roso tresnoku ning kowe
   Gm       D#
saiki uwes ilang..
       Cm        Bb
karena kesalahan yang sering
         Cm        F
kau buat berulang-ulang..

       Bb          F
tansah tak cubo nyepuro
      Gm            D#
amrih ben ndang sadaro..
      Cm            Bb
kisah asmoro mbok gawe cidro
      Cm       F
atiku keloro-loro..

       Cm        F
mbiyen aku wis lungo..
       Bb
renungono lan mikiro..

(Intro) Cm F Bb

(Chorus)
 D#     F    Bb    Am       Gm
aku pahame.. golek tresno liyo
          D#            F        Bb
gandeng karo kowe amung di sio-sio..
 D#     F      Bb   Am      Gm
aku pahame.. golek sing tenanan..
            D#    F    Bb
sing biso nggawe atiku nyaman..

(Int.) D# F Bb Am Gm
       D# F Bb
       D# F Bb

     Bb            F
roso tresnoku ning kowe
   Gm       D#
saiki uwes ilang
       Cm        Bb
karena kesalahan yang sering
         Cm        F
kau buat berulang-ulang..

       Bb          F
tansah tak cubo nyepuro
      Gm            D#
amrih ben ndang sadaro..
      Cm            Bb
kisah asmoro mbok gawe cidro
      Cm       F
atiku keloro-loro..

       Cm        F
mbiyen aku wis lungo..
       Bb
renungono lan mikiro..

(Intro) Cm F Bb

(Chorus)
 D#     F    Bb    Am       Gm
aku pahame.. golek tresno liyo
          D#            F        Bb
gandeng karo kowe amung di sio-sio..
 D#     F      Bb   Am      Gm
aku pahame.. golek sing tenanan..
            D#    F    Bb
sing biso nggawe atiku nyaman..

 D#     F    Bb    Am       Gm
aku pahame.. golek tresno liyo
          D#            F        Bb
gandeng karo kowe amung di sio-sio..
 D#     F      Bb   Am      Gm
aku pahame.. golek sing tenanan..
            D#    F    Bb
sing biso nggawe atiku nyaman..

   D#        F
mergo tresno iki..
  D#m
dudu nggo dolanan..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: