Kunci Gitar Happy Asmara - Aku Ora Biasa



Capo di fret 5

(Intro) Am Em F G

Am                    Em
mungkin awakku kudu lungo..
     F            Am
soko kowe.. sak lawase..
Am                  Em
opo pancene tresno iki..
      F           Am
tak akhiri.. sakmene wae..

Dm
mergo tresnoku
          Am
uwes mbok bagi
     Dm
nyatane kowe tego
          G
mblenjani janji..

(Chorus)
         C
aku ra biasa
          G
yen kowe ora ning sandingku
         F        G
aku ra biasa yen aku
       C         G
ora krungu suwaramu
         C
aku ra biasa
          G
yen ora memeluk awakmu
         F        G
aku ra biasa yen aku
        C         G
turu tanpo belaianmu
         F
aku ra biasa..
       Am
aku ra biasa..

(Int.) Am Em F G..

Am                   Em
uwes tak cobo nglalekake..
       F                Am
tresno iki.. nanging ra iso
Am                      Em
bayang bayangmu ra iso ilang
         F                Am
awan lan bengi tansah kelingan

Dm
mergo tresnoku
          Am
uwes mbok bagi
     Dm
nyatane kowe tego
             G
mblenjani janji..

(Chorus)
         C
aku ra biasa
          G
yen kowe ora ning sandingku
         F        G
aku ra biasa yen aku
       C         G
ora krungu suwaramu
         C
aku ra biasa
          G
yen ora memeluk awakmu
         F        G
aku ra biasa yen aku
        C         G
turu tanpo belaianmu
       F
aku ra biasa..
G       Am
 aku ra biasa..

(Int.) G C F Dm  Em  G

(Chorus)
         C
aku ra biasa
          G
yen kowe ora ning sandingku
         F        G
aku ra biasa yen aku
       C         G
ora krungu suwaramu
         C
aku ra biasa
          G
yen ora memeluk awakmu
         F        G
aku ra biasa yen aku
        C         G
turu tanpo belaianmu

         C
aku ra biasa
          G
yen kowe ora ning sandingku
         F        G
aku ra biasa yen aku
       C         G
ora krungu suwaramu
         C
aku ra biasa
          G
yen ora memeluk awakmu
         F        G
aku ra biasa yen aku
        C         G
turu tanpo belaianmu
       F
aku ra biasa..
G       Am
 aku ra biasa..



Happy Asmara - Aku Ora Biasa

(Intro) Dm Am Bb C

Dm                    Am
mungkin awakku kudu lungo..
     Bb           Dm
soko kowe.. sak lawase..
Dm                  Am
opo pancene tresno iki..
      Bb          Dm
tak akhiri.. sakmene wae..

Gm
mergo tresnoku
          Dm
uwes mbok bagi
     Gm
nyatane kowe tego
          C
mblenjani janji..

(Chorus)
         F
aku ra biasa
          C
yen kowe ora ning sandingku
         Bb       C
aku ra biasa yen aku
       F         C
ora krungu suwaramu
         F
aku ra biasa
          C
yen ora memeluk awakmu
         Bb       C
aku ra biasa yen aku
        F         C
turu tanpo belaianmu
         Bb
aku ra biasa..
       Dm
aku ra biasa..

(Int.) Dm Am Bb C..

Dm                   Am
uwes tak cobo nglalekake..
       Bb               Dm
tresno iki.. nanging ra iso
Dm                      Am
bayang bayangmu ra iso ilang
         Bb               Dm
awan lan bengi tansah kelingan

Gm
mergo tresnoku
          Dm
uwes mbok bagi
     Gm
nyatane kowe tego
             C
mblenjani janji..

(Chorus)
         F
aku ra biasa
          C
yen kowe ora ning sandingku
         Bb       C
aku ra biasa yen aku
       F         C
ora krungu suwaramu
         F
aku ra biasa
          C
yen ora memeluk awakmu
         Bb       C
aku ra biasa yen aku
        F         C
turu tanpo belaianmu
       Bb
aku ra biasa..
C       Dm
 aku ra biasa..

(Int.) C F Bb Gm  Am  C

(Chorus)
         F
aku ra biasa
          C
yen kowe ora ning sandingku
         Bb       C
aku ra biasa yen aku
       F         C
ora krungu suwaramu
         F
aku ra biasa
          C
yen ora memeluk awakmu
         Bb       C
aku ra biasa yen aku
        F         C
turu tanpo belaianmu

         F
aku ra biasa
          C
yen kowe ora ning sandingku
         Bb       C
aku ra biasa yen aku
       F         C
ora krungu suwaramu
         F
aku ra biasa
          C
yen ora memeluk awakmu
         Bb       C
aku ra biasa yen aku
        F         C
turu tanpo belaianmu
       Bb
aku ra biasa..
C       Dm
 aku ra biasa..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: