Kunci Gitar GuyonWaton - Tibo Mburi (Cover Ndarboy Genk)


AutoScroll  

(Intro) C D F Fm C

C                 D
Aku dewean.. ning dalan prapatan
    F       Fm          C
sak wis'e kowe ngajak bubaran..
C               D
senajan loro.. nanging kudu tak trimo
  F           G           C  C7
mugo wae sing apik nggo kowe..

F          G       Em       Am
Sak tenane atiku durung iso nerimo
  Dm           G          C  C7
kowe gandeng karo uwong liyo..
F          G            Em       Am
kowe ora ngrasakke sing tak rasakke
             Bb                  G
sing penting kowe bahagia aku gampang..

(Chorus)
       C      Dm       E        Am
Duh Gusti.. paringono aku kuat ati
  F        C              Dm        G
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
   C       Dm       E         Am
elingo.. mugo kowe ora dadi gelo..
   F           C        Dm   G       C
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

(Interlude) C D F Fm
            C D F  G

C                  D
Mlaku nem wulan.. aku iseh dewean
   F           Fm        C
krungu kabar kowe arep tunangan
C               D    
senadyan loro nanging kudu tak trimo
  F           G           C
mugo wae sing apik nggo kowe..

F          G       Em       Am
Sak tenane atiku durung iso nerimo
  Dm             G          C
kowe.. gandeng karo uwong liyo..
F          G            Em       Am
kowe ora ngrasakke sing tak rasakke
             Bb                  G
sing penting kowe bahagia aku gampang..

(Chorus)
       C      Dm       E        Am
Duh Gusti.. paringono aku kuat ati
  F        C              Dm        G
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
   C       Dm       E         Am
elingo.. mugo kowe ora dadi gelo..
   F           C        Dm   G       C
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

Am         Em     F      C
Aku ngerti kowe.. ora gampang
  Dm          G        C
kadung suwe dewe bebarengan..
Am             Em   F       C
nanging Gusti nduwe dalan liyo..
  Dm        Em
kowe kudu lilo..
  Dm         G          C  G
kowe kudu nrimo lan legowo..

(Chorus)
       C      Dm       E        Am
Duh Gusti.. paringono aku kuat ati
  F        C              Dm        G
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
   C       Dm       E         Am
elingo.. mugo kowe ora dadi gelo..
   F           C        Dm   G       C  G
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi..

       C      Dm       E        Am
Duh Gusti.. paringono aku kuat ati
  F        C              Dm        G
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
   C       Dm       E         Am
elingo.. mugo kowe ora dadi gelo..
   F           C        Dm   G       C
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi..

   F           Em  Am
mergo gelo lan kuciwo
  Dm   G       C  G C
tibone ning mburi..



GuyonWaton - Tibo Mburi (Cover Ndarboy Genk)

(Intro) A B D Dm A

A                 B
Aku dewean.. ning dalan prapatan
    D       Dm          A
sak wis'e kowe ngajak bubaran..
A               B
senajan loro.. nanging kudu tak trimo
  D           E           A  A7
mugo wae sing apik nggo kowe..

D          E       C#m      F#m
Sak tenane atiku durung iso nerimo
  Bm           E          A  A7
kowe gandeng karo uwong liyo..
D          E            C#m      F#m
kowe ora ngrasakke sing tak rasakke
             G                   E
sing penting kowe bahagia aku gampang..

(Chorus)
       A      Bm       C#       F#m
Duh Gusti.. paringono aku kuat ati
  D        A              Bm        E
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
   A       Bm       C#        F#m
elingo.. mugo kowe ora dadi gelo..
   D           A        Bm   E       A
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

(Interlude) A B D Dm
            A B D  E

A                  B
Mlaku nem wulan.. aku iseh dewean
   D           Dm        A
krungu kabar kowe arep tunangan
A               B    
senadyan loro nanging kudu tak trimo
  D           E           A
mugo wae sing apik nggo kowe..

D          E       C#m      F#m
Sak tenane atiku durung iso nerimo
  Bm             E          A
kowe.. gandeng karo uwong liyo..
D          E            C#m      F#m
kowe ora ngrasakke sing tak rasakke
             G                   E
sing penting kowe bahagia aku gampang..

(Chorus)
       A      Bm       C#       F#m
Duh Gusti.. paringono aku kuat ati
  D        A              Bm        E
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
   A       Bm       C#        F#m
elingo.. mugo kowe ora dadi gelo..
   D           A        Bm   E       A
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

F#m        C#m    D      A
Aku ngerti kowe.. ora gampang
  Bm          E        A
kadung suwe dewe bebarengan..
F#m            C#m  D       A
nanging Gusti nduwe dalan liyo..
  Bm        C#m
kowe kudu lilo..
  Bm         E          A  E
kowe kudu nrimo lan legowo..

(Chorus)
       A      Bm       C#       F#m
Duh Gusti.. paringono aku kuat ati
  D        A              Bm        E
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
   A       Bm       C#        F#m
elingo.. mugo kowe ora dadi gelo..
   D           A        Bm   E       A  E
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi..

       A      Bm       C#       F#m
Duh Gusti.. paringono aku kuat ati
  D        A              Bm        E
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
   A       Bm       C#        F#m
elingo.. mugo kowe ora dadi gelo..
   D           A        Bm   E       A
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi..

   D           C#m F#m
mergo gelo lan kuciwo
  Bm   E       A  E A
tibone ning mburi..
Lihat semua chord GuyonWaton Ndarboy Genk
Advertisement
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: