Kunci Gitar Gilang Satyawan - Sotya




Lagu Ciptaan Dru Wendra Wedhatama ini merupakan single pertama dari Gapero Creative.
Vokalis pada lagu ini adalah Gilang Satyawan dengan gitarisnya Ega Bayu Pratama.

(Intro) C  Em  F G C

C               Em
 iki tulising kidungku
       F      G           C
kanggo sira.. hapsarining kalbu..
C                 Em
 eseme kang manis madu
      F           G          C
dasar ayu parasmu kang tanpo layu..

Em      Am
nimas sesotyaning ati
-G F         G         C
 yamung.. ndiko kang sawiji..
Em         Am
langit.. bumi kang hanyekseni
-G     F            G     C
 nalikane ngucap janji.. ana lathi..

(Intro) F G C

(Chorus)
       C          F
yamung siji.. sesotyaku
    G                       C
memanikku.. mung nimas wong ayu..
     C            F
panyuwunku.. mugo nimas..
      G                   C
ora lali.. marang janji setyamu..

Am           Em
 nanging.. kabeh kuwi muspro
 F            G        C
eling kalamun pupusing tresno
Am                 Em
wes tak cobo.. nglalekne sliramu
        F             G      C
nanging tak lali lali tan biso lali..

(Intro) C  Em  F G C

C               Em
 iki tulising kidungku
         F    G           C
kanggo sira.. hapsarining kalbu
C                 Em
 eseme kang manis madu..
       F            G          C
dasar ayu.. parasmu kang tanpo layu..

Em         Am
 nimas.. sesotyaning ati
-G F         G         C
 yamung.. ndiko kang sawiji..
Em          Am
 langit.. bumi kang nyekseni
-G     F         G        C
 nalikane ngucap janji.. ana lathi..

(Intro) F G C

(Chorus)
       C          F
yamung siji.. sesotyaku
    G                       C
memanikku.. mung nimas wong ayu..
     C            F
panyuwunku.. mugo nimas..
      G                   C
ora lali.. marang janji setyamu..

Am           Em
 nanging.. kabeh kuwi muspro
 F            G        C
eling kalamun pupusing tresno
Am                 Em
wes tak cobo.. nglalekne sliramu
        F             G      C
nanging tak lali lali tan biso lali..
        F             G      C
nanging tak lali lali tan biso lali..
Lihat Semua Chord Gapero Creative
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.