Kunci Gitar Ghea Barbie - Suwun



(Intro) F G Em A
        Dm G C G

C       G
ademe howo iki 
Am     Em   F          C
marai aku.. kelingan karo kowe
           Dm          G
mbiyen jik gandeng awakmu..

 C        G
opo kowe iseh eling
  Am      Em
karo aku iki..
   Dm           C
mbiyen sing tau ngancani
    Dm          G
ra etung awan wengi..

          F          C
saiki wes ra koyo mbiyen..
  F        C
kowe karo aku..
    Dm
amergo ora ono restu
  G
teko wong tuamu..

(Chorus)
  F      G         Em
jujur.. aku iseh kangen kowe
  A          Dm
piye kabarmu saiki
    G           C
opo wes oleh ganti..
  F           G         Em
suwun.. aku tau mok sayangi..
  A           Dm
tau mbok cintai..
       G       C
dengan sepenuh hati..

(Int.) F G Em A Dm G C C7
       F G E A -G F  G

C       G
ademe howo iki 
Am     Em   F          C
marai aku.. kelingan karo kowe
           Dm          G
mbiyen jik gandeng awakmu..

 C        G
opo kowe iseh eling
  Am      Em
karo aku iki..
   Dm           C
mbiyen sing tau ngancani
    Dm          G
ra etung awan wengi..

          F          C
saiki wes ra koyo mbiyen..
  F        C
kowe karo aku..
    Dm
amergo ora ono restu
  G
teko wong tuamu..

(Chorus)
  F      G         Em
jujur.. aku iseh kangen kowe
  A          Dm
piye kabarmu saiki
    G           C
opo wes oleh ganti..
  F           G         Em
suwun.. aku tau mok sayangi..
  A           Dm
tau mbok cintai..
       G       C
dengan sepenuh hati..

  F      G         Em
jujur.. aku iseh kangen kowe
  A          Dm
piye kabarmu saiki
    G           C
opo wes oleh ganti..
  F           G         Em
suwun.. aku tau mok sayangi..
  A           Dm
tau mbok cintai..
       G       C
dengan sepenuh hati..



Ghea Barbie - Suwun

(Intro) D# F Dm G
        Cm F A# F

A#      F
ademe howo iki 
Gm     Dm   D#         A#
marai aku.. kelingan karo kowe
           Cm          F
mbiyen jik gandeng awakmu..

 A#       F
opo kowe iseh eling
  Gm      Dm
karo aku iki..
   Cm           A#
mbiyen sing tau ngancani
    Cm          F
ra etung awan wengi..

          D#         A#
saiki wes ra koyo mbiyen..
  D#       A#
kowe karo aku..
    Cm
amergo ora ono restu
  F
teko wong tuamu..

(Chorus)
  D#     F         Dm
jujur.. aku iseh kangen kowe
  G          Cm
piye kabarmu saiki
    F           A#
opo wes oleh ganti..
  D#          F         Dm
suwun.. aku tau mok sayangi..
  G           Cm
tau mbok cintai..
       F       A#
dengan sepenuh hati..

(Int.) D# F Dm G Cm F A# A#7
       D# F D G -F D#  F

A#      F
ademe howo iki 
Gm     Dm   D#         A#
marai aku.. kelingan karo kowe
           Cm          F
mbiyen jik gandeng awakmu..

 A#       F
opo kowe iseh eling
  Gm      Dm
karo aku iki..
   Cm           A#
mbiyen sing tau ngancani
    Cm          F
ra etung awan wengi..

          D#         A#
saiki wes ra koyo mbiyen..
  D#       A#
kowe karo aku..
    Cm
amergo ora ono restu
  F
teko wong tuamu..

(Chorus)
  D#     F         Dm
jujur.. aku iseh kangen kowe
  G          Cm
piye kabarmu saiki
    F           A#
opo wes oleh ganti..
  D#          F         Dm
suwun.. aku tau mok sayangi..
  G           Cm
tau mbok cintai..
       F       A#
dengan sepenuh hati..

  D#     F         Dm
jujur.. aku iseh kangen kowe
  G          Cm
piye kabarmu saiki
    F           A#
opo wes oleh ganti..
  D#          F         Dm
suwun.. aku tau mok sayangi..
  G           Cm
tau mbok cintai..
       F       A#
dengan sepenuh hati..
Lihat Semua :

Ghea Barbie

Chord Kunci Gitar lainnya: