Kunci Gitar Gazala - Mending Mundur Chord



(Intro) G C Am Cm

G                   C
 wes kadung loro atiku..
Cm                 G
 kowe tego ngapusi tresnoku..
Am              Em
 semene suwene.. kowe tak perjuangke..
C                         D
 nanging nyatane.. mbok sepeleke..

G                 C
 tak kuat kuatke ati..
Cm                   G
 soyo suwe tansoyo nggetuni..
Am             Em
 abote rosoku.. nyonggo loro iki..
C                   D
 opo iki jenenge korban janji..

(Chorus)
          C                D
tresnoku iki.. tulus soko ati..
              Bm                 Em
nanging ngopo kowe.. tego ngelarani..
           Am               D
opo ra kelingan.. karo janjimu..
              G
jare ra bakal ninggalke aku..

       C                D
sopo wonge.. seng ora gelo..
       Bm              Em
yen atine.. digawe kuciwo..
           Am                     D
atiku wis ajur.. koyo sego dadi bubur
                        G
timbang loro mending mundur..

(Int.) C D Bm Em
       Am D G D..

G                 C
 tak kuat kuatke ati..
Cm                   G
 soyo suwe tansoyo nggetuni..
Am             Em
 abote rosoku.. nyonggo loro iki..
C                   D
 opo iki jenenge korban janji..

(Chorus)
          C                D
tresnoku iki.. tulus soko ati..
              Bm                 Em
nanging ngopo kowe.. tego ngelarani..
           Am               D
opo ra kelingan.. karo janjimu..
              G
jare ra bakal ninggalke aku..

       C                D
sopo wonge.. seng ora gelo..
       Bm              Em
yen atine.. digawe kuciwo..
           Am                     D
atiku wis ajur.. koyo sego dadi bubur
                        G
timbang loro mending mundur..

Em           Am
 atiku wis ajur..
                 D
koyo sego dadi bubur
                        G
timbang loro mending mundur..



Gazala - Mending Mundur

(Intro) C F Dm Fm

C                   F
 wes kadung loro atiku..
Fm                 C
 kowe tego ngapusi tresnoku..
Dm              Am
 semene suwene.. kowe tak perjuangke..
F                         G
 nanging nyatane.. mbok sepeleke..

C                 F
 tak kuat kuatke ati..
Fm                   C
 soyo suwe tansoyo nggetuni..
Dm             Am
 abote rosoku.. nyonggo loro iki..
F                   G
 opo iki jenenge korban janji..

(Chorus)
          F                G
tresnoku iki.. tulus soko ati..
              Em                 Am
nanging ngopo kowe.. tego ngelarani..
           Dm               G
opo ra kelingan.. karo janjimu..
              C
jare ra bakal ninggalke aku..

       F                G
sopo wonge.. seng ora gelo..
       Em              Am
yen atine.. digawe kuciwo..
           Dm                     G
atiku wis ajur.. koyo sego dadi bubur
                        C
timbang loro mending mundur..

(Int.) F G Em Am
       Dm G C G..

C                 F
 tak kuat kuatke ati..
Fm                   C
 soyo suwe tansoyo nggetuni..
Dm             Am
 abote rosoku.. nyonggo loro iki..
F                   G
 opo iki jenenge korban janji..

(Chorus)
          F                G
tresnoku iki.. tulus soko ati..
              Em                 Am
nanging ngopo kowe.. tego ngelarani..
           Dm               G
opo ra kelingan.. karo janjimu..
              C
jare ra bakal ninggalke aku..

       F                G
sopo wonge.. seng ora gelo..
       Em              Am
yen atine.. digawe kuciwo..
           Dm                     G
atiku wis ajur.. koyo sego dadi bubur
                        C
timbang loro mending mundur..

Am           Dm
 atiku wis ajur..
                 G
koyo sego dadi bubur
                        C
timbang loro mending mundur..

Chord Gazala - Mending Mundur

Lihat Semua :