Kunci Gitar Galuh Orlando - Suroboyo Ninggal Kenangan



Capo di fret 2

(Intro) Dm G Em Am
        Dm G C G

C
 keroso sek wingenane..
           F
kowe nggenggem tangan
     G      C
lan ndekep awakku..
        Dm           G
mlaku bareng neng tunjungan
       Em           Am
mandek neng tugu pahlawan
       Dm
gawe cerito tresno
     G         C   G
neng kuto pahlawan..

C
 nanging saiki wes ilang..
        F
kowe ro wong liyo
     G         C
seng luweh kedunyan..
          Dm         G
ninggalke aku seng setyo
        Em        Am
kanggo areke seng koyo
       Dm
yowes ora popo
        G         C
sadar kulo niki sopo..

(Chorus)
       Am                    Em
ikhlas tak trimo pamite lungamu..
      F              G        C
masio abot nglalekne esem guyumu..
     Am
kelingan saben wengi
        Em
aku lan kowe nyawiji
       F        D          G
neng suroboyo kowe ninggal janji..

        F
senajan iseh kelingan
           C          Am
nanging nyadar mpun kelangan
        Dm             G          C
mergo perasaan kalah telak ro kahanan..
           F
cukup mung iso tak sawang
         C          Am
mugo langgeng bebarengan
          Dm
yo neng kuto iki
         G         C
kowe ninggalke kenangan..

(Int.) Am  Em  F G C
       Am  Em  F G C G

C
 nanging saiki wes ilang..
        F
kowe ro wong liyo
     G         C
seng luweh kedunyan..
          Dm         G
ninggalke aku seng setyo
        Em        Am
kanggo areke seng koyo
       Dm
yowes ora popo
        G         C
sadar kulo niki sopo..

(Chorus)
       Am                    Em
ikhlas tak trimo pamite lungamu..
      F              G        C
masio abot nglalekne esem guyumu..
     Am
kelingan saben wengi
        Em
aku lan kowe nyawiji
       F        D          G
neng suroboyo kowe ninggal janji..

        F
senajan iseh kelingan
           C          Am
nanging nyadar mpun kelangan
        Dm             G          C
mergo perasaan kalah telak ro kahanan..
           F
cukup mung iso tak sawang
         C          Am
mugo langgeng bebarengan
          Dm
yo neng kuto iki
         G         C
kowe ninggalke kenangan..
Am         Dm
 yo neng kuto iki
         G         Em       C
kowe ninggalke kenangan.. hoo..
          Dm
yo neng kuto iki
         G         C
kowe ninggalke kenangan..



Galuh Orlando - Suroboyo Ninggal Kenangan

(Intro) Em A F#m Bm
        Em A D A

D
 keroso sek wingenane..
           G
kowe nggenggem tangan
     A      D
lan ndekep awakku..
        Em           A
mlaku bareng neng tunjungan
       F#m          Bm
mandek neng tugu pahlawan
       Em
gawe cerito tresno
     A         D   A
neng kuto pahlawan..

D
 nanging saiki wes ilang..
        G
kowe ro wong liyo
     A         D
seng luweh kedunyan..
          Em         A
ninggalke aku seng setyo
        F#m       Bm
kanggo areke seng koyo
       Em
yowes ora popo
        A         D
sadar kulo niki sopo..

(Chorus)
       Bm                    F#m
ikhlas tak trimo pamite lungamu..
      G              A        D
masio abot nglalekne esem guyumu..
     Bm
kelingan saben wengi
        F#m
aku lan kowe nyawiji
       G        E          A
neng suroboyo kowe ninggal janji..

        G
senajan iseh kelingan
           D          Bm
nanging nyadar mpun kelangan
        Em             A          D
mergo perasaan kalah telak ro kahanan..
           G
cukup mung iso tak sawang
         D          Bm
mugo langgeng bebarengan
          Em
yo neng kuto iki
         A         D
kowe ninggalke kenangan..

(Int.) Bm  F#m  G A D
       Bm  F#m  G A D A

D
 nanging saiki wes ilang..
        G
kowe ro wong liyo
     A         D
seng luweh kedunyan..
          Em         A
ninggalke aku seng setyo
        F#m       Bm
kanggo areke seng koyo
       Em
yowes ora popo
        A         D
sadar kulo niki sopo..

(Chorus)
       Bm                    F#m
ikhlas tak trimo pamite lungamu..
      G              A        D
masio abot nglalekne esem guyumu..
     Bm
kelingan saben wengi
        F#m
aku lan kowe nyawiji
       G        E          A
neng suroboyo kowe ninggal janji..

        G
senajan iseh kelingan
           D          Bm
nanging nyadar mpun kelangan
        Em             A          D
mergo perasaan kalah telak ro kahanan..
           G
cukup mung iso tak sawang
         D          Bm
mugo langgeng bebarengan
          Em
yo neng kuto iki
         A         D
kowe ninggalke kenangan..
Bm         Em
 yo neng kuto iki
         A         F#m      D
kowe ninggalke kenangan.. hoo..
          Em
yo neng kuto iki
         A         D
kowe ninggalke kenangan..
Lihat Semua Chord Galuh Orlando
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.