Kunci Gitar Garangan Taiwan - Firman Music Official



(Intro) Am  Bb  Am  Bb  Am..

      Am
pamit budal kerjo ning taiwan
                      E
golek modal nggo masa depan
   Dm              Am
janjimu gur sak kontrakan
          E                 Am        E
ning nyatane saiki meh rong kontrakan..

      Am
opo kurang opo mergo kahanan
                       E
nyusulo ben aku ra kepikiran
    Dm               Am
aku mung njaluk kepastian
        E                Am
ben ora dadi beban lan pikiran..

(Intro) G Am G Am
        G Am Dm E Am

(Chorus)
        Dm                   Am
dino sabtu minggu kowe pamit kerjo
       Dm                   Am
budal isuk emboh mulihe jam piro
       Dm                  Am
tapi pamitmu mung nggawe kuciwo
       E
jujur ati iki iseh ra percoyo..

        Dm                   Am
dino sabtu minggu kowe pamit kerjo
       Dm                Am
budal isuk emboh mulihe jam piro
       Dm                  Am
tapi pamitmu mung nggawe kuciwo
         E
krungu kabar teko konco sing ning kono
         E                  Am
ngerti kowe nggandeng garangan liyo..

(Int.) G C Dm Am
       G C Dm Am
       Dm Dm G Am
       Dm Dm G Am..

      Am
pamit budal kerjo ning taiwan
                      E
golek modal nggo masa depan
   Dm              Am
janjimu gur sak kontrakan
          E                 Am        E
ning nyatane saiki meh rong kontrakan..

      Am
opo kurang opo mergo kahanan
                       E
nyusulo ben aku ra kepikiran
    Dm               Am
aku mung njaluk kepastian
        E                Am
ben ora dadi beban lan pikiran..

(Intro) G Am G Am
        G Am Dm E Am

(Chorus)
        Dm                   Am
dino sabtu minggu kowe pamit kerjo
       Dm                   Am
budal isuk emboh mulihe jam piro
       Dm                  Am
tapi pamitmu mung nggawe kuciwo
       E
jujur ati iki iseh ra percoyo..

        Dm                   Am
dino sabtu minggu kowe pamit kerjo
       Dm                Am
budal isuk emboh mulihe jam piro
       Dm                  Am
tapi pamitmu mung nggawe kuciwo
         E
krungu kabar teko konco sing ning kono
         E                  Am
ngerti kowe nggandeng garangan liyo..

(Outro) Am  Bb  Am Bb C E Am..



Garangan Taiwan - Firman Music Official

(Intro) Em  F  Em  F  Em..

      Em
pamit budal kerjo ning taiwan
                      B
golek modal nggo masa depan
   Am              Em
janjimu gur sak kontrakan
          B                 Em        B
ning nyatane saiki meh rong kontrakan..

      Em
opo kurang opo mergo kahanan
                       B
nyusulo ben aku ra kepikiran
    Am               Em
aku mung njaluk kepastian
        B                Em
ben ora dadi beban lan pikiran..

(Intro) D Em D Em
        D Em Am B Em

(Chorus)
        Am                   Em
dino sabtu minggu kowe pamit kerjo
       Am                   Em
budal isuk emboh mulihe jam piro
       Am                  Em
tapi pamitmu mung nggawe kuciwo
       B
jujur ati iki iseh ra percoyo..

        Am                   Em
dino sabtu minggu kowe pamit kerjo
       Am                Em
budal isuk emboh mulihe jam piro
       Am                  Em
tapi pamitmu mung nggawe kuciwo
         B
krungu kabar teko konco sing ning kono
         B                  Em
ngerti kowe nggandeng garangan liyo..

(Int.) D G Am Em
       D G Am Em
       Am Am D Em
       Am Am D Em..

      Em
pamit budal kerjo ning taiwan
                      B
golek modal nggo masa depan
   Am              Em
janjimu gur sak kontrakan
          B                 Em        B
ning nyatane saiki meh rong kontrakan..

      Em
opo kurang opo mergo kahanan
                       B
nyusulo ben aku ra kepikiran
    Am               Em
aku mung njaluk kepastian
        B                Em
ben ora dadi beban lan pikiran..

(Intro) D Em D Em
        D Em Am B Em

(Chorus)
        Am                   Em
dino sabtu minggu kowe pamit kerjo
       Am                   Em
budal isuk emboh mulihe jam piro
       Am                  Em
tapi pamitmu mung nggawe kuciwo
       B
jujur ati iki iseh ra percoyo..

        Am                   Em
dino sabtu minggu kowe pamit kerjo
       Am                Em
budal isuk emboh mulihe jam piro
       Am                  Em
tapi pamitmu mung nggawe kuciwo
         B
krungu kabar teko konco sing ning kono
         B                  Em
ngerti kowe nggandeng garangan liyo..

(Outro) Em  F  Em F G B Em..
Lihat Semua :

Chord Garangan Taiwan - Firman Music Official

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.