Kunci Gitar FDJ Meme Ryuki - Ra Kuat Mbok



Am               G
wes ra kuat aku, wes ra tahan aku
F                     E
timbang engko paiman iki selak nesu..
Am              G
wes rakuat aku, wes ra tahan aku
F                         E
rabekno toh mbok ngko tak gawekke putu..

(Intro) Am G F E
        Am G F E

Am                    G
aku ra tahan pengen ngrasakne pacaran
F                   E
opo yo bener rasane enak tenan..
 Am                   G
njajal sepisan seng marahi cah edan-edan
F                         E
lah kok sirahku sing payu oleh kamplengan..

Am
curhat ning embok
      G
nek durung rabi jok ndemok
F                     E
la terus piye pacaran kok lholak-lholok
Am                 G
dasare simbok mbiyene lulusan pondok
F                     E
kudune kenceng ojo sampek menggak-menggok..

(Chorus)
Am               G
wes ra kuat aku, wes ra tahan aku
F                     E
timbang engko paiman iki selak nesu..
Am              G
wes rakuat aku, wes ra tahan aku
F                         E
rabekno toh mbok ngko tak gawekne putu..

Am                    G
mbok, mbok, mbok ketimbang kumat stepku
G                 Am
cepet mbok endang golekno mantu..
Am              G  
wes to mbok masio rapatek ngganteng
G                Am
sikat mbok selak kisut ra payu..

(Int.) Am...

wes rakuat aku..

(Int.) Am... Am...

Am                    G
aku ra tahan pengen ngrasakne pacaran
F                   E
opo yo bener rasane enak tenan..
 Am                   G
njajal sepisan seng marahi cah edan-edan
F                         E
lah kok sirahku sing payu oleh kamplengan..

Am
curhat ning embok
      G
nek durung rabi jok ndemok
F                     E
la terus piye pacaran kok lholak-lholok
Am                 G
dasare simbok mbiyene lulusan pondok
F                     E
kudune kenceng ojo sampek menggak-menggok..

(Chorus)
Am               G
wes ra kuat aku, wes ra tahan aku
F                     E
timbang engko paiman iki selak nesu..
Am              G
wes rakuat aku, wes ra tahan aku
F                         E
rabekno toh mbok ngko tak gawekne putu..

Am                    G
mbok, mbok, mbok ketimbang kumat stepku
G                 Am
cepet mbok endang golekno mantu..
Am              G  
wes to mbok masio rapatek ngganteng
G                Am
sikat mbok selak kisut ra payu..

(Outro) Am G F E
        Am G F E..



FDJ Meme Ryuki - Ra Kuat Mbok

Em               D
wes ra kuat aku, wes ra tahan aku
C                     B
timbang engko paiman iki selak nesu..
Em              D
wes rakuat aku, wes ra tahan aku
C                         B
rabekno toh mbok ngko tak gawekke putu..

(Intro) Em D C B
        Em D C B

Em                    D
aku ra tahan pengen ngrasakne pacaran
C                   B
opo yo bener rasane enak tenan..
 Em                   D
njajal sepisan seng marahi cah edan-edan
C                         B
lah kok sirahku sing payu oleh kamplengan..

Em
curhat ning embok
      D
nek durung rabi jok ndemok
C                     B
la terus piye pacaran kok lholak-lholok
Em                 D
dasare simbok mbiyene lulusan pondok
C                     B
kudune kenceng ojo sampek menggak-menggok..

(Chorus)
Em               D
wes ra kuat aku, wes ra tahan aku
C                     B
timbang engko paiman iki selak nesu..
Em              D
wes rakuat aku, wes ra tahan aku
C                         B
rabekno toh mbok ngko tak gawekne putu..

Em                    D
mbok, mbok, mbok ketimbang kumat stepku
D                 Em
cepet mbok endang golekno mantu..
Em              D  
wes to mbok masio rapatek ngganteng
D                Em
sikat mbok selak kisut ra payu..

(Int.) Em...

wes rakuat aku..

(Int.) Em... Em...

Em                    D
aku ra tahan pengen ngrasakne pacaran
C                   B
opo yo bener rasane enak tenan..
 Em                   D
njajal sepisan seng marahi cah edan-edan
C                         B
lah kok sirahku sing payu oleh kamplengan..

Em
curhat ning embok
      D
nek durung rabi jok ndemok
C                     B
la terus piye pacaran kok lholak-lholok
Em                 D
dasare simbok mbiyene lulusan pondok
C                     B
kudune kenceng ojo sampek menggak-menggok..

(Chorus)
Em               D
wes ra kuat aku, wes ra tahan aku
C                     B
timbang engko paiman iki selak nesu..
Em              D
wes rakuat aku, wes ra tahan aku
C                         B
rabekno toh mbok ngko tak gawekne putu..

Em                    D
mbok, mbok, mbok ketimbang kumat stepku
D                 Em
cepet mbok endang golekno mantu..
Em              D  
wes to mbok masio rapatek ngganteng
D                Em
sikat mbok selak kisut ra payu..

(Outro) Em D C B
        Em D C B..

Chord FDJ Meme Ryuki

Chord FDJ Meme Ryuki - Ra Kuat Mbok

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.
Lihat Semua :