Kunci Gitar Fany Soraya - Bojo Lali Omah



(Intro) Am  Dm  G  C
        F E Am..

          Am
opo kowe wis.. lali..
              Dm
karo omahmu dewe..
             G
lungo setaun ora.. bali..
Em                     Am
 gawe bingungku awan bengi..

               Am
opo wis pancen lali..
                 Dm
pamit sedelo jebule.. suwi..
                G
jane kecantol cewek.. ngendi..
Em                       Am
 seprene ngilang ra ngabari..

(Intro) Am F F G
        Em Am..

(Chorus)
      Am
lali omah..
                 Dm
opo wis pancen lali.. omah..
         G
yo mbok eling..
                     C
nggawe bingunge wong sak.. omah..
      F
aku bingung.. lan pasrah
        E        Am
nduwe bojo lali omah..

      Am
lali omah..
                  Dm
kowe wis pancen lali.. omah..
       G
opo nduwe..
                  C
simpenan nggone liyan.. omah..
             F
yen ngajak bubrah ngomongo wae
     E                Am
ora usah.. lali karo omah..

(Int.) Am  Dm  G  C..
       F E Am..

          Am
opo kowe wis.. lali..
              Dm
karo omahmu dewe..
             G
lungo setaun ora.. bali..
Em                     Am
 gawe bingungku awan bengi..

               Am
opo wis pancen lali..
                 Dm
pamit sedelo jebule.. suwi..
                G
jane kecantol cewek.. ngendi..
Em                       Am
 seprene ngilang ra ngabari..

(Intro) Am F F G
        Em Am..

(Chorus)
      Am
lali omah..
                 Dm
opo wis pancen lali.. omah..
         G
yo mbok eling..
                     C
nggawe bingunge wong sak.. omah..
      F
aku bingung.. lan pasrah
        E        Am
nduwe bojo lali omah..

      Am
lali omah..
                  Dm
kowe wis pancen lali.. omah..
       G
opo nduwe..
                  C
simpenan nggone liyan.. omah..
             F
yen ngajak bubrah ngomongo wae
     E                Am
ora usah.. lali karo omah..



Chord Fany Soraya - Bojo Lali Omah

(Intro) Gm  Cm  F  A#
        D# D Gm..

          Gm
opo kowe wis.. lali..
              Cm
karo omahmu dewe..
             F
lungo setaun ora.. bali..
Dm                     Gm
 gawe bingungku awan bengi..

               Gm
opo wis pancen lali..
                 Cm
pamit sedelo jebule.. suwi..
                F
jane kecantol cewek.. ngendi..
Dm                       Gm
 seprene ngilang ra ngabari..

(Intro) Gm D# D# F
        Dm Gm..

(Chorus)
      Gm
lali omah..
                 Cm
opo wis pancen lali.. omah..
         F
yo mbok eling..
                     A#
nggawe bingunge wong sak.. omah..
      D#
aku bingung.. lan pasrah
        D        Gm
nduwe bojo lali omah..

      Gm
lali omah..
                  Cm
kowe wis pancen lali.. omah..
       F
opo nduwe..
                  A#
simpenan nggone liyan.. omah..
             D#
yen ngajak bubrah ngomongo wae
     D                Gm
ora usah.. lali karo omah..

(Int.) Gm  Cm  F  A#..
       D# D Gm..

          Gm
opo kowe wis.. lali..
              Cm
karo omahmu dewe..
             F
lungo setaun ora.. bali..
Dm                     Gm
 gawe bingungku awan bengi..

               Gm
opo wis pancen lali..
                 Cm
pamit sedelo jebule.. suwi..
                F
jane kecantol cewek.. ngendi..
Dm                       Gm
 seprene ngilang ra ngabari..

(Intro) Gm D# D# F
        Dm Gm..

(Chorus)
      Gm
lali omah..
                 Cm
opo wis pancen lali.. omah..
         F
yo mbok eling..
                     A#
nggawe bingunge wong sak.. omah..
      D#
aku bingung.. lan pasrah
        D        Gm
nduwe bojo lali omah..

      Gm
lali omah..
                  Cm
kowe wis pancen lali.. omah..
       F
opo nduwe..
                  A#
simpenan nggone liyan.. omah..
             D#
yen ngajak bubrah ngomongo wae
     D                Gm
ora usah.. lali karo omah..

Chord Fany Soraya

Chord Fany Soraya - Bojo Lali Omah

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.
Lihat Semua :