Kunci Gitar Fajar X Peje - Suwun Sayang



(Intro) C F C F

C           F
lewat lagu iki..
C            F  -C/E
aku titip rindu..
    Dm                        G
kanggo wong sing gelem nompo aku..

C                F
nadyan akeh sing sampurno
     C            F  -C/E
kowe tetep mileh aku..
     Dm                    G
mung sopo lan ora sugih bondo..

F    Em  Dm  G    C
 aku sadar.. dudu rojo
F            Em     Dm
 nanging tresnaku raiso diukur
       G
karo gedene donyo

(Chorus)
C            F
 mung kowe siji sijine..
     G                C    -G/B
sing gelem nompo opo anane..
Am            Dm
 sing gelem terus berjuang
      G                   C
susah seneng kowe tetep sayang..

C            F
 mung kowe siji sijine..
     G              C      -G/B
sing iso gawe atiku tenang..
Am       Dm
 masio tutupe jaman
    G                   C
aku tetep matur suwun sayang..

(Int.) F  Em  Dm G C
       F  Em  Dm  G

F    Em  Dm  G    C
 aku sadar.. dudu rojo
F            Em     Dm
 nanging tresnaku raiso diukur
       G           A
karo gedene donyo..

(Chorus)
D            G
 mung kowe siji sijine..
     A                D
sing gelem nompo opo anane..
Bm            Em
 sing gelem terus berjuang
      A                   D
susah seneng kowe tetep sayang..

D            G
 mung kowe siji sijine..
     A              D
sing iso gawe atiku tenang..
Bm       Em
 masio tutupe jaman
    A                   D
aku tetep matur suwun sayang..

    Em     A              D    G D
aku tetep.. matur suwun sayang..



Fajar X Peje - Suwun Sayang

(Intro) G C G C

G           C
lewat lagu iki..
G            C  -G/B
aku titip rindu..
    Am                        D
kanggo wong sing gelem nompo aku..

G                C
nadyan akeh sing sampurno
     G            C  -G/B
kowe tetep mileh aku..
     Am                    D
mung sopo lan ora sugih bondo..

C    Bm  Am  D    G
 aku sadar.. dudu rojo
C            Bm     Am
 nanging tresnaku raiso diukur
       D
karo gedene donyo

(Chorus)
G            C
 mung kowe siji sijine..
     D                G    -D/F#
sing gelem nompo opo anane..
Em            Am
 sing gelem terus berjuang
      D                   G
susah seneng kowe tetep sayang..

G            C
 mung kowe siji sijine..
     D              G      -D/F#
sing iso gawe atiku tenang..
Em       Am
 masio tutupe jaman
    D                   G
aku tetep matur suwun sayang..

(Int.) C  Bm  Am D G
       C  Bm  Am  D

C    Bm  Am  D    G
 aku sadar.. dudu rojo
C            Bm     Am
 nanging tresnaku raiso diukur
       D           E
karo gedene donyo..

(Chorus)
A            D
 mung kowe siji sijine..
     E                A
sing gelem nompo opo anane..
F#m           Bm
 sing gelem terus berjuang
      E                   A
susah seneng kowe tetep sayang..

A            D
 mung kowe siji sijine..
     E              A
sing iso gawe atiku tenang..
F#m      Bm
 masio tutupe jaman
    E                   A
aku tetep matur suwun sayang..

    Bm     E              A    D A
aku tetep.. matur suwun sayang..
Lihat Semua Chord Fajar
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.