Kunci Gitar Fajar Combo - Ampun Ngoten



(Intro) C G/B F
        C G/B F

    C       G/B       Am
tak lakoni urip karo sliramu..
   F              C/E   D      G
nyobo nompo kabeh kekuranganmu..
  C             G/B         Am
sabendino anane mung mbok sio sio..
     F       C/E         D     G
roso tresno iki.. dadine loro ati..

F G       C
 aku.. ngalah..
F        G         C
 malah kowe ngajak bubrah..

(Chorus)
         F       G         Em
ampun ngoten.. kulo mboten remen..
  Am           Dm
jare kondo tresno..
  G             C
nanging malah gawe loro

         F       G         Em
ampun ngoten.. kulo mboten remen..
  Am           Dm
tego ninggal lungo..
       G             C    G# Fm
rosomu mung mampir sedelo..

(Intro) C  G# Fm

  C                G/B      Am   G
tatu tresno sing saiki soyo jeru..
       F              C/E       D     G
nganti seprene durung biso nemu tombo..
       C             G/B
ngroso kuciwo janji eling..
        Am     G
marang sliramu..
    F       
tekamu nggowo tresno
  C/E             D    G
lungamu.. ninggal loro..

F G       C   Am
 aku.. pasrah..
F       G            C
 kowe soyo nggerah nggerah..

(Chorus)
         F       G         Em
ampun ngoten.. kulo mboten remen..
  Am           Dm
jare kondo tresno..
  G             C
nanging malah gawe loro

         F       G         Em
ampun ngoten.. kulo mboten remen..
  Am           Dm
tego ninggal lungo..
       G             C
rosomu mung mampir sedelo..

(Int.) F G Em Am F G C

F G       C G/B Am
 aku.. pasrah..
F       G        C
 kowe soyo gerah gerah..

(Chorus)
         F       G         Em
ampun ngoten.. kulo mboten remen..
  Am           Dm
jare kondo tresno..
  G             C
nanging malah gawe loro

         F       G         Em
ampun ngoten.. kulo mboten remen..
  Am           Dm
tego ninggal lungo..
       G             C G/B
rosomu mung mampir sedelo..
  Am           F
teko ninggal lungo..
       G             C
rasamu mung mampir sedelo..



Fajar Combo - Ampun Ngoten

(Intro) G D/F# C
        G D/F# C

    G       D/F#      Em
tak lakoni urip karo sliramu..
   C              G/B   A      D
nyobo nompo kabeh kekuranganmu..
  G             D/F#        Em
sabendino anane mung mbok sio sio..
     C       G/B         A     D
roso tresno iki.. dadine loro ati..

C D       G
 aku.. ngalah..
C        D         G
 malah kowe ngajak bubrah..

(Chorus)
         C       D         Bm
ampun ngoten.. kulo mboten remen..
  Em           Am
jare kondo tresno..
  D             G
nanging malah gawe loro

         C       D         Bm
ampun ngoten.. kulo mboten remen..
  Em           Am
tego ninggal lungo..
       D             G    D# Cm
rosomu mung mampir sedelo..

(Intro) G  D# Cm

  G                D/F#     Em   D
tatu tresno sing saiki soyo jeru..
       C              G/B       A     D
nganti seprene durung biso nemu tombo..
       G             D/F#
ngroso kuciwo janji eling..
        Em     D
marang sliramu..
    C       
tekamu nggowo tresno
  G/B             A    D
lungamu.. ninggal loro..

C D       G   Em
 aku.. pasrah..
C       D            G
 kowe soyo nggerah nggerah..

(Chorus)
         C       D         Bm
ampun ngoten.. kulo mboten remen..
  Em           Am
jare kondo tresno..
  D             G
nanging malah gawe loro

         C       D         Bm
ampun ngoten.. kulo mboten remen..
  Em           Am
tego ninggal lungo..
       D             G
rosomu mung mampir sedelo..

(Int.) C D Bm Em C D G

C D       G D/F# Em
 aku.. pasrah..
C       D        G
 kowe soyo gerah gerah..

(Chorus)
         C       D         Bm
ampun ngoten.. kulo mboten remen..
  Em           Am
jare kondo tresno..
  D             G
nanging malah gawe loro

         C       D         Bm
ampun ngoten.. kulo mboten remen..
  Em           Am
tego ninggal lungo..
       D             G D/F#
rosomu mung mampir sedelo..
  Em           C
teko ninggal lungo..
       D             G
rasamu mung mampir sedelo..
Lihat Semua Chord Fajar Combo
Posted on : by
Related Chords: