Kunci Gitar Erick Sukirgenk - Dawuhe Atimu



(Intro) Am Em Dm Am
        E Am Dm E Am E

     Am
mung biso mendem roso
     Em
sing ono ning dodo..
    F               C
ngrumangsani aku dudu.. sopo-sopo
  Dm
kadung jeru anggonku
  C          Am
nresnani sliramu..
  F                         G
nayuh wewangine kembang ing atiku..

Am
pancen aku ngakoni..
Em
kekuranganku iki
    F             C
tak kuatke nrimo sak jeroning ati
  Dm
telat ngungkapne roso
C           Am
kasep kok disik'i..
  F                        G
kidung pujangga tresnaku misah ati..

(Chorus)
        C               Dm
sak durunge.. ojo dadi atimu..
       G                  C
sak uwise.. tak jaluk sepuramu..
G       C                 Dm
manut wae.. dhawuh suara atimu
        G                     C
mugo mulyo sesanding karo pilihanmu..

(Int.) Am Dm G Am
       Dm Em Am E

Am
pancen aku ngakoni..
Em
kekuranganku iki
    F                C
tak kuatke nrimo sak jeroning ati
  Dm
telat ngungkapne roso
C           Am
kasep kok disik'i..
  F                        G
kidung pujangga tresnaku misah ati..

(Chorus)
        C               Dm
sak durunge.. ojo dadi atimu..
       G                  C
sak uwise.. tak jaluk sepuramu..
G       C                 Dm
manut wae.. dhawuh suara atimu
        G                     C
mugo mulyo sesanding karo pilihanmu..

G        C                 Dm
krenteg ati..ku kepengen ketemu
         G                  C
krungu dewe.. saka ing pangucapmu
G      C                   Dm
yen saiki.. wis ana penggantiku
        G                     C
mugo mulyo sesanding karo pilihanmu
        Dm           G        C
mugo mulyo sesanding karo pilihanmu..

(Outro) Dm G Em Am Dm G C
Lihat Semua Chord Erick Sukirgenk
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.