Empat Lima Official - Pilihan Anyarmu Chord Mudah

Capo : fret 2

(Intro) F-G-Am Em F C
        Dm  E..

Am
mungkin iki dalan
G            C
sing wes tak pilih..
Dm       G        C
kudu pisahan karo kowe..
    Dm      E          Am E
tresnane raiso di teruske..

Am             G        C
opo wes lali kowe ro janjimu..
Dm           G         C
sing rabakal ninggalke aku..
  Dm       E            Am
jare atimu mung dinggo aku..
E                    Am   E
selawase mung dinggo aku..

           F           G
nanging ngopo.. kowe malah lungo..
          F                   E
mbedo tresno.. gandeng wong liyo..

(Chorus)
  Am               Em
cukup tak nggo ngerti..
          F        C
kowe mung dolanan ati..
    Dm
aku sing tenanan mung dadi
      E
bahan pelampiasan..

  Am         Em
pilihan anyarmu..
       F           C
kuwi tetep bakal bedo..
  Dm
rabakal kowe nemoni
 E                    Am  E
awakku.. ning uwong liyo..

(Int.) Am Em F C
       Dm  E..
       Am Em F C
       Dm  E..
              yeah

Am
 aku jane ngerti
                    Em
kowe kuwi mung ngapusi 
                               F
gelem mencintai diriku selama iki.. 
padahal ono wong liyo
                 C
sing neng njero ati 
            E                Am
tego tegane aku iki mbok larani..
                             Em
duh gusti yen pancen iki dalane..
                                F
bakal tak tompo opo wae keputusane..
                               E
jujur ati iki rasane wes ora betah..
                             (Am)
mungkin iki dalane wes kudu pisah..

(Chorus)
  Am               Em
cukup tak nggo ngerti..
          F        C
kowe mung dolanan ati..
    Dm
aku sing tenanan mung dadi
      E
bahan pelampiasan..

  Am         Em
pilihan anyarmu..
       F           C
kuwi tetep bakal bedo..
  Dm
rabakal kowe nemoni
 E                    Am  E
awakku.. ning uwong liyo..

  Am               Em
cukup tak nggo ngerti..
          F        C
kowe mung dolanan ati..
    Dm
aku sing tenanan mung dadi
      E
bahan pelampiasan..

  Am         Em
pilihan anyarmu..
       F           C
kuwi tetep bakal bedo..
  Dm
rabakal kowe nemoni
 E                    Am  E
awakku.. ning uwong liyo..
  Dm
rabakal kowe nemoni
 E                   (Am)
awakku.. ning uwong liyo..

(Outro) Am Em F C
        Dm  E  Am..



Empat Lima Official - Pilihan Anyarmu

(Intro) G-A-Bm F#m G D
        Em  F#..

Bm
mungkin iki dalan
A            D
sing wes tak pilih..
Em       A        D
kudu pisahan karo kowe..
    Em      F#         Bm F#
tresnane raiso di teruske..

Bm             A        D
opo wes lali kowe ro janjimu..
Em           A         D
sing rabakal ninggalke aku..
  Em       F#           Bm
jare atimu mung dinggo aku..
F#                   Bm   F#
selawase mung dinggo aku..

           G           A
nanging ngopo.. kowe malah lungo..
          G                   F#
mbedo tresno.. gandeng wong liyo..

(Chorus)
  Bm               F#m
cukup tak nggo ngerti..
          G        D
kowe mung dolanan ati..
    Em
aku sing tenanan mung dadi
      F#
bahan pelampiasan..

  Bm         F#m
pilihan anyarmu..
       G           D
kuwi tetep bakal bedo..
  Em
rabakal kowe nemoni
 F#                   Bm  F#
awakku.. ning uwong liyo..

(Int.) Bm F#m G D
       Em  F#..
       Bm F#m G D
       Em  F#..
              yeah

Bm
 aku jane ngerti
                    F#m
kowe kuwi mung ngapusi 
                               G
gelem mencintai diriku selama iki.. 
padahal ono wong liyo
                 D
sing neng njero ati 
            F#               Bm
tego tegane aku iki mbok larani..
                             F#m
duh gusti yen pancen iki dalane..
                                G
bakal tak tompo opo wae keputusane..
                               F#
jujur ati iki rasane wes ora betah..
                             (Bm)
mungkin iki dalane wes kudu pisah..

(Chorus)
  Bm               F#m
cukup tak nggo ngerti..
          G        D
kowe mung dolanan ati..
    Em
aku sing tenanan mung dadi
      F#
bahan pelampiasan..

  Bm         F#m
pilihan anyarmu..
       G           D
kuwi tetep bakal bedo..
  Em
rabakal kowe nemoni
 F#                   Bm  F#
awakku.. ning uwong liyo..

  Bm               F#m
cukup tak nggo ngerti..
          G        D
kowe mung dolanan ati..
    Em
aku sing tenanan mung dadi
      F#
bahan pelampiasan..

  Bm         F#m
pilihan anyarmu..
       G           D
kuwi tetep bakal bedo..
  Em
rabakal kowe nemoni
 F#                   Bm  F#
awakku.. ning uwong liyo..
  Em
rabakal kowe nemoni
 F#                  (Bm)
awakku.. ning uwong liyo..

(Outro) Bm F#m G D
        Em  F#  Bm..

Chord Pilihan Anyarmu