Kunci Gitar Dwisan - Drama Korea (한국 드라마) Chord



(Intro) C  F  G  C
        Gm A Dm  C  G..

      C     E            Am
entenono.. aku sing lagi berjuang..
    Gm           C
gen iso nyanding sliramu
     F
sing tak gadang..
  Fm           G
netes eluh lan getih..
  E      -E/G# Am
kabeh tak lakoni..
    Dm                 G
gen iso mbahagiakne sliramu..

       C         E       Am
ngapurane.. rung iso nuruti kabeh..
  Gm        C            F
kekarepanmu koyo.. priyo liyane..
 Fm           G
urip butuh berjuang..
    E   -E/G#  Am
ora koyo drama korea..
  Dm
nanging isih akeh..
       G
sing kudu tak uyakke..

    F        G
tresno ora butuh..
       Em        Am
ngucap janji semati..
  Dm          G         C   G
nanging kudu iso njogo ati..

(Chorus)
        C          G/B
percoyo tresnoku.. janjiku..
     Gm        A
sing lagi berjuang..
          Dm         A
kanggo mbahagiakne.. sliramu..
     Dm           G
sing tak sayang-sayang..
      Em
ojo medhot janji..
-E       A         Dm
 jaganen tresnoku iki..
         F
aku trus berjuang..
         G
kanggo masa depan..
                C
mbahagiakne uripmu..

(Int.) F  Em  Dm G C..
       F  Em Am Dm G C G

       C         E       Am
ngapurane.. rung iso nuruti kabeh..
  Gm        C            F
kekarepanmu koyo.. priyo liyane..
 Fm           G
urip butuh berjuang..
    E   -E/G#  Am
ora koyo drama korea..
  Dm
nanging isih akeh..
       G
sing kudu tak uyakne..

(Chorus)
F   G    C          G/B
 percoyo tresnoku.. janjiku..
     Gm        A
sing lagi berjuang..
          Dm         A
kanggo mbahagiakne.. sliramu..
     Dm           G
sing tak sayang-sayang..
      Em
ojo medhot janji..
        A         Dm
jaganen tresnoku iki..
         F
aku trus berjuang..
         G
kanggo masa depan..

        C          G/B
percoyo tresnoku.. janjiku..
     Gm        A
sing lagi berjuang..
          Dm       A
kanggo mbahagiakne sliramu..
     Dm           G
sing tak sayang-sayang..
      Em
ojo medhot janji..
        A         Dm
jaganen tresnoku iki..
         F
aku trus berjuang..
         G
kanggo masa depan
                C  G/B  Gm A
mbahagiakne uripmu.. wooo..
         Dm
aku trus berjuang..
    Fm          G      C
kanggo mbahagiakne uripmu..



Dwisan - Drama Korea (한국 드라마)

(Intro) G  C  D  G
        Dm E Am  G  D..

      G     B            Em
entenono.. aku sing lagi berjuang..
    Dm           G
gen iso nyanding sliramu
     C
sing tak gadang..
  Cm           D
netes eluh lan getih..
  B      -B/D# Em
kabeh tak lakoni..
    Am                 D
gen iso mbahagiakne sliramu..

       G         B       Em
ngapurane.. rung iso nuruti kabeh..
  Dm        G            C
kekarepanmu koyo.. priyo liyane..
 Cm           D
urip butuh berjuang..
    B   -B/D#  Em
ora koyo drama korea..
  Am
nanging isih akeh..
       D
sing kudu tak uyakke..

    C        D
tresno ora butuh..
       Bm        Em
ngucap janji semati..
  Am          D         G   D
nanging kudu iso njogo ati..

(Chorus)
        G          D/F#
percoyo tresnoku.. janjiku..
     Dm        E
sing lagi berjuang..
          Am         E
kanggo mbahagiakne.. sliramu..
     Am           D
sing tak sayang-sayang..
      Bm
ojo medhot janji..
-B       E         Am
 jaganen tresnoku iki..
         C
aku trus berjuang..
         D
kanggo masa depan..
                G
mbahagiakne uripmu..

(Int.) C  Bm  Am D G..
       C  Bm Em Am D G D

       G         B       Em
ngapurane.. rung iso nuruti kabeh..
  Dm        G            C
kekarepanmu koyo.. priyo liyane..
 Cm           D
urip butuh berjuang..
    B   -B/D#  Em
ora koyo drama korea..
  Am
nanging isih akeh..
       D
sing kudu tak uyakne..

(Chorus)
C   D    G          D/F#
 percoyo tresnoku.. janjiku..
     Dm        E
sing lagi berjuang..
          Am         E
kanggo mbahagiakne.. sliramu..
     Am           D
sing tak sayang-sayang..
      Bm
ojo medhot janji..
        E         Am
jaganen tresnoku iki..
         C
aku trus berjuang..
         D
kanggo masa depan..

        G          D/F#
percoyo tresnoku.. janjiku..
     Dm        E
sing lagi berjuang..
          Am       E
kanggo mbahagiakne sliramu..
     Am           D
sing tak sayang-sayang..
      Bm
ojo medhot janji..
        E         Am
jaganen tresnoku iki..
         C
aku trus berjuang..
         D
kanggo masa depan
                G  D/F# Dm E
mbahagiakne uripmu.. wooo..
         Am
aku trus berjuang..
    Cm          D      G
kanggo mbahagiakne uripmu..

Chord Dwisan - Drama Korea (한국 드라마)

Lihat Semua :