Kunci Gitar Dini Kurnia - Nguatne Ati Chord



Capo di fret 2

(Intro) G  Bm  C D G..

G               Bm
dudu pedote.. roso tresno iki..
     C               G        D
sing garai aku.. ora iso ngelali..
G                Bm
tapi takdire.. ditemokno ati..
 C       D          G
atiku atimu.. tau dadi siji..

Bm               Em
 yen iling tau bareng..
C                  D
 susah seneng kowe ono sandingku..
Bm              Em
 tapi saiki wis bedo..
   C                       D
mergo kowe wis karo wong liyo..

(Chorus)
        Em               Bm
sak tenane.. atiku nelongso..
          C
nyawang kowe.. gandengan tangan
G           D
karo wong liyo..

     Em                   Bm
jane aku.. wis cobo nguat-nguatne ati..
  C           D           G
tetep wae.. nangis batin iki..

(Int.) Bm Em C D
       Bm Em C D..

G               Bm
dudu pedote.. roso tresno iki..
     C               G        D
sing garai aku.. ora iso ngelali..
G                Bm
tapi takdire.. ditemokno ati..
 C       D          G
atiku atimu.. tau dadi siji..

Bm               Em
 yen iling tau bareng..
C                  D
 susah seneng kowe ono sandingku..
Bm              Em
 tapi saiki wis bedo..
   C                       D
mergo kowe wis karo wong liyo..

(Chorus)
        Em               Bm
sak tenane.. atiku nelongso..
          C
nyawang kowe.. gandengan tangan
G           D
karo wong liyo..

     Em                   Bm
jane aku.. wis cobo nguat-nguatne ati..
  C           D           G
tetep wae.. nangis batin iki..

        Em               Bm
sak tenane.. atiku nelongso..
        C
nyawang kowe.. gandengan tangan
G           D
karo wong liyo..

     Em                   Bm
jane aku.. wis cobo nguat-nguatne ati..
  C           D           G
tetep wae.. nangis batin iki..
  C         D            G
tetep wae nangis.. batin iki..



Dini Kurnia - Nguatne Ati

(Intro) A  C#m  D E A..

A               C#m
dudu pedote.. roso tresno iki..
     D               A        E
sing garai aku.. ora iso ngelali..
A                C#m
tapi takdire.. ditemokno ati..
 D       E          A
atiku atimu.. tau dadi siji..

C#m              F#m
 yen iling tau bareng..
D                  E
 susah seneng kowe ono sandingku..
C#m             F#m
 tapi saiki wis bedo..
   D                       E
mergo kowe wis karo wong liyo..

(Chorus)
        F#m              C#m
sak tenane.. atiku nelongso..
          D
nyawang kowe.. gandengan tangan
A           E
karo wong liyo..

     F#m                  C#m
jane aku.. wis cobo nguat-nguatne ati..
  D           E           A
tetep wae.. nangis batin iki..

(Int.) C#m F#m D E
       C#m F#m D E..

A               C#m
dudu pedote.. roso tresno iki..
     D               A        E
sing garai aku.. ora iso ngelali..
A                C#m
tapi takdire.. ditemokno ati..
 D       E          A
atiku atimu.. tau dadi siji..

C#m              F#m
 yen iling tau bareng..
D                  E
 susah seneng kowe ono sandingku..
C#m             F#m
 tapi saiki wis bedo..
   D                       E
mergo kowe wis karo wong liyo..

(Chorus)
        F#m              C#m
sak tenane.. atiku nelongso..
          D
nyawang kowe.. gandengan tangan
A           E
karo wong liyo..

     F#m                  C#m
jane aku.. wis cobo nguat-nguatne ati..
  D           E           A
tetep wae.. nangis batin iki..

        F#m              C#m
sak tenane.. atiku nelongso..
        D
nyawang kowe.. gandengan tangan
A           E
karo wong liyo..

     F#m                  C#m
jane aku.. wis cobo nguat-nguatne ati..
  D           E           A
tetep wae.. nangis batin iki..
  D         E            A
tetep wae nangis.. batin iki..

Chord Dini Kurnia - Nguatne Ati

Lihat Semua :